bez komentara (teraz neviem, ktoreho smajlika zvolit)
"Za cestu roka označil premiér Robert Fico svoj výjazd do komunistickej Číny s početnou delegáciou na prelome októbra a novembra.
Zverejnil tiež zoznam ministrov, ktorí v Číne podpísali nejaké memorandum.
Je tak známe, že napríklad minister pôdohospodárstva Richard Takáč zo Smeru v Číne podpísal protokol o exporte čmeliakov. Dohodol tiež spoluprácu pri kontrole šírenia choroby šialených kráv. Memorandá o porozumení podpísali ministerka hospodárstva Denisa Saková z Hlasu, minister dopravy Jozef Ráž zo Smeru a minister športu za SNS Dušan Keketi. Ministerka kultúry za SNS Martina Šimkovičová podpísala program spolupráce, minister životného prostredia za SNS Tomáš Taraba zas memorandum o spolupráci."
Vedúcko má doživotnú rentu, ak by zobral funkciu, tak by o rentu prišiel, takže skôr čaká, kedy táto vláda konečke zakape, preto nič nerobí.
neviem presne ako to je s rentou v pripade ze obsadi funkciu, a ani ako je to trestnopravnou imunitou sudcov, ale skus hadat ktora stranka je pre veducka dolezitejsia ...
Skusim hadat, pre Fica su dolezite obe, inak by si tu rentu nedaval, lebo iba zbytocne provokuje volicov, ak ma teda v plane odpratat sa na US.
Ohladom vykonavania inej funkcie by to malo byt takto nejako
V prípade, že osoba začne vykonávať inú ústavnú funkciu pozastaví sa vyplácanie doživotného platu počas tohto výkonu. Ak je osoba odsúdená za úmyselný trestný čin, úplne zániká právo na doživotný plat.
takze tipujem, zeby o nu ako ustavny sudca prisiel.
Odporucam knihu Curillovci. Zmakol som ju za 1 tyzden, tak ma zaujala. A to ja knihy vobec necitam. Naposledy som takto "drvil" knihu Babicka pocas povinneho citania na ZS. A nie, nebolo to v septembri, ked som ju vyfasoval, ale v juni, 3 dni pred odovzdanim referatu
Kniha je taky opisny zivotopis jednotlivych akterov. Necakajte ziadne prevratne a tajne informacie. Ale je to zaujimave citanie, ako sa prepracovavali, castokrat, od grazlikov na ZS az k elite, vratane ich pohladov na Gaspara, Lucanskeho a dalsich. Bohuzial vacsina vysetrovatelov sa zhoduje, ze sucasna politicka garnitura na cele s Ficom je uz zachranena. Ale aspon cast z nich ma stale odhodlanie bojovat dalej.
Z kazdej knihy idu 2 eura na financnu pomoc vystreovatelom, pretoze vacsina z nich je postavena mimo slizbu za zlomok ich platu.
bombic vzdy hrdo ukazuje do objektivu znak white power, ale urcite sa kazdy z potentatov co hrdo stoja vedla neho bude zaprisahavat ze si mysleli ze chalan je potapac a nie tupy rasista
slovami klasika "Kto ešte nemá fotku s náckom, nech sa prihlási u súdruha Žinčicu"
je pozoruhodné,že na fotke z vagabundom-Danny Kollar,Bombic,na ktorého sú vydané 3 (slovom tri) medzinárodné zatykače,to je ten týpek vpravo-je aj Lukáš Machala-ten je naľavo-škoda o ňom čosi písať,ale:
v strede je tvorca našej novej hymny-áno,je to Oskar Rózsa,ktorý za nové znenie hymny poslal mastnú faktúru ...
fúúj,chce se mi blejt
Tak v časoch "Free Faces" to bol aspoň dobrý muzikant.Internety ešte neboli,tak ak už bol v tedy blbec,vedelo to len okolie.Ale teraz to už vyšlo na povrch čo to je za človeka.Aspon žena a deti sú isto hrdé na tatinka?.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bez komentara (teraz neviem, ktoreho smajlika zvolit)
"Za cestu roka označil premiér Robert Fico svoj výjazd do komunistickej Číny s početnou delegáciou na prelome októbra a novembra.
Zverejnil tiež zoznam ministrov, ktorí v Číne podpísali nejaké memorandum.
Je tak známe, že napríklad minister pôdohospodárstva Richard Takáč zo Smeru v Číne podpísal protokol o exporte čmeliakov. Dohodol tiež spoluprácu pri kontrole šírenia choroby šialených kráv. Memorandá o porozumení podpísali ministerka hospodárstva Denisa Saková z Hlasu, minister dopravy Jozef Ráž zo Smeru a minister športu za SNS Dušan Keketi. Ministerka kultúry za SNS Martina Šimkovičová podpísala program spolupráce, minister životného prostredia za SNS Tomáš Taraba zas memorandum o spolupráci."
neviem presne ako to je s rentou v pripade ze obsadi funkciu, a ani ako je to trestnopravnou imunitou sudcov, ale skus hadat ktora stranka je pre veducka dolezitejsia ...
Ohladom vykonavania inej funkcie by to malo byt takto nejako
takze tipujem, zeby o nu ako ustavny sudca prisiel.
Zatial si este viem vypnut radio a zvolit co budem alebo nebudem pocuvat. A viem, ze este ziju ludia, co toto nepovazuju za akceptovatelny stav.
Kniha je taky opisny zivotopis jednotlivych akterov. Necakajte ziadne prevratne a tajne informacie. Ale je to zaujimave citanie, ako sa prepracovavali, castokrat, od grazlikov na ZS az k elite, vratane ich pohladov na Gaspara, Lucanskeho a dalsich. Bohuzial vacsina vysetrovatelov sa zhoduje, ze sucasna politicka garnitura na cele s Ficom je uz zachranena. Ale aspon cast z nich ma stale odhodlanie bojovat dalej.
Z kazdej knihy idu 2 eura na financnu pomoc vystreovatelom, pretoze vacsina z nich je postavena mimo slizbu za zlomok ich platu.
https://donio.sk/vysetrovatelia
https://www.aktuality.sk/clanok/BrcAGSu/peter-bardy-za-celu-existenciu-smeru-robert-fico-robil-len-pre-seba-a-svojich-ani-pol-dna-nebol-uzitocny-pre-krajinu-podcast/
je pozoruhodné,že na fotke z vagabundom-Danny Kollar,Bombic,na ktorého sú vydané 3 (slovom tri) medzinárodné zatykače,to je ten týpek vpravo-je aj Lukáš Machala-ten je naľavo-škoda o ňom čosi písať,ale:
v strede je tvorca našej novej hymny-áno,je to Oskar Rózsa,ktorý za nové znenie hymny poslal mastnú faktúru ...
fúúj,chce se mi blejt
https://www.facebook.com/marek.polonec.modra.koalicia/posts/pfbid033yuWu9yF8nLWwYqQbrxv6xBzUY9LYuyFuZoCmJWdjSxpKfjnh5LsBLDXL6hfuRCpl
Doba kešu https://x.com/lukasrucka/status/1860354432510128241?t=M7VWLPwSHxSmzK0ftoJahg&s=19