Ten Danko ma fakt bobek v hlave ked tu porovnava svoje rozpadnuté SNS, ktore ma aktualne v prieskumoch 3 % (ak nie menej) a Hlas, ked vypusti do eteru: „Ak by som teraz ustúpil Hlasu, Hlas by mal oveľa lepšie pozície,“
Sa biju o tie ministerstva a pozicie, teraz sa do toho zaplietol aj Huliak este . Som zvedavy co urobi veduci s tymito kohutmi.
Lebo sa spamatali a zmenili nazor na svet, na rozdiel od nas zaostalych slovakov.
Ked mi jeden co sa vratil zit do rumunska, hovoril ako tam funguje zdravotnictvo, mal som dojem ze tam maju StarTrek technologie.
Staci malo, do p*če poslat zlodejskych politikov.. Lenže slopák toho nie je schopný.
Bude spokojný ked svojimi činmi doje*e život druhým... Aj vtedy ked aj on padne do chudoby,
-----
Pred 20 rokmi som mal kratko SAP Healthcare a DRG projekt v Bukuresti, len to rozbiehali, nemocnice vtedy otras, skladovanie ampuliek s krvou a vzorkami po chodbach len tak kade tade, pobehovali pomedzi to pacienti.
Oni 20r vyuzili na to aby sa posunuli dopredu, my sme ten cas vyuzili na to, aby sme sa dostali na uroven Rumunska spred 20 rokov. Sialene
Čo bránili ľuďom zorganizovať petíciu,referendum alebo nejakým iným spôsobom pomaly ale isto cez progresivcov,demokratov smerovať k tomu ,že akákoľvek vláda na Slovensku čo nastane bude úradnícka a žiadna iná?
Furt niečo. Teraz som bol v meste, podporiť 177 zamesntancov SNG ktorí sa ohradili proti neodbornosti, nekompetentnosti a vyhadzovaniu na základe kto je čím viac nepohodolný, resp. náhodný generátor bez pochopenia čo človek robí v SNG. Kultúra neskutočne plače. Počúvať tie baby bol balzam na dušu. Vzdelané, sčítané. To tak vidieť, že tie baby majú slovnú zásobu, načítané knihy aj vysokú inteligenciu. Každá z nich je 1000x kvalitnejšia ako ježibaba, ministerka nenávisti. Bodaj by porazilo ľudí, čo volili SNS a túto vládu. Nekonečná hanba. Toto vám nikomu nemôže byť jedno, neustupujte izolátom, pro-ruSSkým proti-Ukrajinským sympatizantom. Oni ničia dušu našej krajiny, treba bojovať proti moru.
PS 1 - prv to malo byt na nádvorí SNG, ale šikanátor poslal výhražný mail, že zakazuje hociakú akciu na pozemku SNG bez jeho písomného súhlasu, tak to presunuli na poslednú chvíľu pred garáže za SNG. Baby skvelý postreh: podľa tohto pravidla musíme rušiť všetky aktivity na následujúce dni pre návštevníkov SNG, lebo ani na to nemáme písomný súhlas.
PS 2 - nechopák sám robil audit v SNG, výsledky nikomu neukázal. na základe toho robia čistky. no a ubytoval sa v byte pre hostí v SNG a on tam teraz býva. Áno v takej sračke je táto krajina.
PS 3 - ak tam nedajú niekoho kompetentného, sú pripravení 177ti zamestnanci (z celkového počtu 270) podať výpoveď v januári 2025 a SNG kľakne
Vyše 70 zvierat, to znie hrdo. Presnejšie 75.
Väčšinou hydina ktorá skončí rýchlo na pekáči.
Aby bolo jasné, čo to bolo: Dodávka zahŕňala leva, dvoch medveďov, dvoch jakov, 25 bažantov, 40 kačičiek mandarínskych a päť papgájov druhu kakadu biely,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/4318670/?ref=mwat
že ak nedostane MinŽP, že chce Min. športu a cestovného ruchu a Tipos.... t.j. peňazovod
Sa biju o tie ministerstva a pozicie, teraz sa do toho zaplietol aj Huliak este
Ked mi jeden co sa vratil zit do rumunska, hovoril ako tam funguje zdravotnictvo, mal som dojem ze tam maju StarTrek technologie.
Staci malo, do p*če poslat zlodejskych politikov.. Lenže slopák toho nie je schopný.
Bude spokojný ked svojimi činmi doje*e život druhým... Aj vtedy ked aj on padne do chudoby,
-----
Pred 20 rokmi som mal kratko SAP Healthcare a DRG projekt v Bukuresti, len to rozbiehali, nemocnice vtedy otras, skladovanie ampuliek s krvou a vzorkami po chodbach len tak kade tade, pobehovali pomedzi to pacienti.
Oni 20r vyuzili na to aby sa posunuli dopredu, my sme ten cas vyuzili na to, aby sme sa dostali na uroven Rumunska spred 20 rokov. Sialene
Vedúcko má doživotnú rentu, ak by zobral funkciu, tak by o rentu prišiel, takže skôr čaká, kedy táto vláda konečke zakape, preto nič nerobí.
Predstavujem si to ako hurvínek válku?
Politická strana čo s tým príde,má môj hlas.
PS 1 - prv to malo byt na nádvorí SNG, ale šikanátor poslal výhražný mail, že zakazuje hociakú akciu na pozemku SNG bez jeho písomného súhlasu, tak to presunuli na poslednú chvíľu pred garáže za SNG. Baby skvelý postreh: podľa tohto pravidla musíme rušiť všetky aktivity na následujúce dni pre návštevníkov SNG, lebo ani na to nemáme písomný súhlas.
PS 2 - nechopák sám robil audit v SNG, výsledky nikomu neukázal. na základe toho robia čistky. no a ubytoval sa v byte pre hostí v SNG a on tam teraz býva. Áno v takej sračke je táto krajina.
PS 3 - ak tam nedajú niekoho kompetentného, sú pripravení 177ti zamestnanci (z celkového počtu 270) podať výpoveď v januári 2025 a SNG kľakne
https://www.sme.sk/minuta/23414525/dankovi-prekazaju-bratislavcania-zamestnani-vo-verejnych-instituciach
že ak nedostane MinŽP, že chce Min. športu a cestovného ruchu a Tipos.... t.j. peňazovod
Nech mu dajú šport. Či to riadi Keketi alebo iny keket je uplne jedno.
12000 sikmookych vojenskych "otrokov" vymenil za par zvierat... taku "velku" cenu ma ludsky zivot v komunizme...
Väčšinou hydina ktorá skončí rýchlo na pekáči.
Aby bolo jasné, čo to bolo: Dodávka zahŕňala leva, dvoch medveďov, dvoch jakov, 25 bažantov, 40 kačičiek mandarínskych a päť papgájov druhu kakadu biely,
Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/23414058/rusko-poslalo-do-kldr-darom-vyse-70-zvierat