Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Smeru padajú preferencie,tak treba nastoliť ďašiu "tému" :^) To si zasa ich voliči pochutnajú :puke:

https://www.aktuality.sk/clanok/BXnu88x/stahuje-sa-okolo-exministra-nada-slucka-sutaj-estok-nieco-naznacil-darovanie-migov-kyjevu-policia-berie-vazne/
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 09:56:37
00
aka nahoda ze pravoplatne odsudenemu korupcnikovi Z. Kollarovi sypu statne ksefty od Hlasu aj Smeru...

https://dennikn.sk/minuta/4318451/?ref=mwat
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 10:21:46
04
Vsak tie videjka co furt dava od volieb na YT kanal, akoby cital z citacky zo Sumracnej, tam sa dalo cakat, co mu za to slubili.
Toto by som na mieste opozicie vytahoval denne, ze ako SmeroHlas neustale prizvukoval, ze Kiska je napojeny na mafiu, pravodplatne odsudeny a podobne sracky, tak im by som hadzal lopatami, ze priamo kseftuju s kriminalinikmi.
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 11:18:03
03
arrow_leftSrsen napísal:
Ja som si ho už škrtol, je na jednej hromade,ktorej sa vyhýbam, spolu s nohavicom, watersom, kamelotom, žlutým psom ...

Nohavicu som omilostil, on nie je dezole ani ruzzky agent, je len skrátka ješitný a v tomto smere hlúpy ci naivný. Musel by som zapriet sám seba, počúval som ho cely život, aj keď spieval Vysockého či Okudžavu...
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 11:26:49
02
keby bol len ješitný, nenapíše takú kravinu ako "počkáme co řekne"
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 12:14:52
00
a nedonasal by STB na Kryla
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 12:26:05
07
:D „Ja drbem celého Huliaka,“ povedal predseda SNS v Infovojne.

https://dennikn.sk/minuta/4318670/?ref=mwat
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 12:30:48
00
Rudo predvčerom v SRo s úprimnosťou jemu vlastnou zvestoval,
že ak nedostane MinŽP, že chce Min. športu a cestovného ruchu a Tipos.... t.j. peňazovod
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 12:37:47
01
Ten Danko ma fakt bobek v hlave ked tu porovnava svoje rozpadnuté SNS, ktore ma aktualne v prieskumoch 3 % (ak nie menej) a Hlas, ked vypusti do eteru: „Ak by som teraz ustúpil Hlasu, Hlas by mal oveľa lepšie pozície,“
Sa biju o tie ministerstva a pozicie, teraz sa do toho zaplietol aj Huliak este :D. Som zvedavy co urobi veduci s tymito kohutmi.
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 13:30:11
00
Vedúcko počká, zjavne ho to už moc nebaví... len musí vydržať kým sa otvorí možnosť upratanie na sústavný úd, nato Šimečka dostane čierneho petra...
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 13:57:59
02
arrow_leftpeter120 napísal:
Lebo sa spamatali a zmenili nazor na svet, na rozdiel od nas zaostalych slovakov.
Ked mi jeden co sa vratil zit do rumunska, hovoril ako tam funguje zdravotnictvo, mal som dojem ze tam maju StarTrek technologie.
Staci malo, do p*če poslat zlodejskych politikov.. Lenže slopák toho nie je schopný.
Bude spokojný ked svojimi činmi doje*e život druhým... Aj vtedy ked aj on padne do chudoby, :facepalm:
-----

Pred 20 rokmi som mal kratko SAP Healthcare a DRG projekt v Bukuresti, len to rozbiehali, nemocnice vtedy otras, skladovanie ampuliek s krvou a vzorkami po chodbach len tak kade tade, pobehovali pomedzi to pacienti.

Oni 20r vyuzili na to aby sa posunuli dopredu, my sme ten cas vyuzili na to, aby sme sa dostali na uroven Rumunska spred 20 rokov. Sialene
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 14:30:53
09
arrow_leftivast napísal:
Vedúcko počká, zjavne ho to už moc nebaví... len musí vydržať kým sa otvorí možnosť upratanie na sústavný úd, nato Šimečka dostane čierneho petra...

Vedúcko má doživotnú rentu, ak by zobral funkciu, tak by o rentu prišiel, takže skôr čaká, kedy táto vláda konečke zakape, preto nič nerobí.
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 14:35:39
00
Čo bránili ľuďom zorganizovať petíciu,referendum alebo nejakým iným spôsobom pomaly ale isto cez progresivcov,demokratov smerovať k tomu ,že akákoľvek vláda na Slovensku čo nastane bude úradnícka a žiadna iná?

Predstavujem si to ako hurvínek válku?

Politická strana čo s tým príde,má môj hlas.
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 14:36:40
00
Kto bude obsadzovať úradnícku vládu? Komu sa bude zodpovedať?
Zobraziť komentár 21.11.2024 - 14:51:27
01
Furt niečo. Teraz som bol v meste, podporiť 177 zamesntancov SNG ktorí sa ohradili proti neodbornosti, nekompetentnosti a vyhadzovaniu na základe kto je čím viac nepohodolný, resp. náhodný generátor bez pochopenia čo človek robí v SNG. Kultúra neskutočne plače. Počúvať tie baby bol balzam na dušu. Vzdelané, sčítané. To tak vidieť, že tie baby majú slovnú zásobu, načítané knihy aj vysokú inteligenciu. Každá z nich je 1000x kvalitnejšia ako ježibaba, ministerka nenávisti. Bodaj by porazilo ľudí, čo volili SNS a túto vládu. Nekonečná hanba. Toto vám nikomu nemôže byť jedno, neustupujte izolátom, pro-ruSSkým proti-Ukrajinským sympatizantom. Oni ničia dušu našej krajiny, treba bojovať proti moru.
PS 1 - prv to malo byt na nádvorí SNG, ale šikanátor poslal výhražný mail, že zakazuje hociakú akciu na pozemku SNG bez jeho písomného súhlasu, tak to presunuli na poslednú chvíľu pred garáže za SNG. Baby skvelý postreh: podľa tohto pravidla musíme rušiť všetky aktivity na následujúce dni pre návštevníkov SNG, lebo ani na to nemáme písomný súhlas.
PS 2 - nechopák sám robil audit v SNG, výsledky nikomu neukázal. na základe toho robia čistky. no a ubytoval sa v byte pre hostí v SNG a on tam teraz býva. Áno v takej sračke je táto krajina.
PS 3 - ak tam nedajú niekoho kompetentného, sú pripravení 177ti zamestnanci (z celkového počtu 270) podať výpoveď v januári 2025 a SNG kľakne

Prílohy:

177 zamestnancov poda vypoved ak neprestane nekompetentnost a bezucelove prepustanie odbornikov.jpg
177 zamestnancov poda vypoved ak neprestane nekompetentnost a bezucelove prepustanie odbornikov.jpg 386.28 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 21.11.2024 - 16:09:28
436

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up