On skusa co moze.....a moze vela. Aspon si to mysli. Dvakrat vstal z mrtvych - raz ako politicka mrtvola, druhykrat po Handlovej. Uvidime co to bude do tretice.... ako hovori moj vnuk - dedo,to bude velka supa.....dufam ze bude a velmi skoro.
Tak sa mi uzatvara kruh... to je ten rezort, kam investoval Kali udajnych 400mega z Dubai za odmenu za unos Vietnamca?
V takom pripade za ten app neplatil nic, byva u kamarata...
On skusa co moze.....a moze vela. Aspon si to mysli. Dvakrat vstal z mrtvych - raz ako politicka mrtvola, druhykrat po Handlovej. Uvidime co to bude do tretice.... ako hovori moj vnuk - dedo,to bude velka supa.....dufam ze bude a velmi skoro.
Oficiálne informácie o pobyte Roberta Fica nemá Slovensko už 14. deň. Úrad vlády na otázky neodpovedá a doteraz neposkytol ani bližšie informácie o jeho ceste do Moskvy z 22. decembra.
Je to už totálna arogancia moci, vládne nám tu chunta, ktorá sa už ani netají ako nás má v <>
copyrightpbs.twimg.com pbs.twimg.comcopyrightpbs.twimg.com pbs.twimg.com
bolsevicky vandrak, co nikdy nebyval vo svojom, ani v zivote poctivo nepracoval.
protekcna pijavica co vie iba robit cierne ksefty "vlastnou hlavou".
Mzdy vo Vietnamskom hospodárstve: od 1.1.2018 v závislosti od regiónu predstavuje
minimálna mzda 2,76 mil. VND (121 USD) pre najmenej rozvinuté regióny, až po čiastku 3,98
mil. VND (176 USD) pre najviac rozvinuté regióny (Hanoi, HCMC, Hai Phong). Priemerná mzda
sa v roku 2019 pohybovala na hranici 4,2 mil. VND (asi 160 Eur), u manažérov je však výrazne
vyššia: medzi 10 – 20 mil. VND
Taký neskutočný potenciál ten človek mal,mal v rukách krajinu neskutočné množstvo rokov,mohol nás posunúť ďalej,vybudovať krajinu,nastaviť kurz v morálke,v kultúre uvažovania,v sebavedomí, v sebareflexii,ale stalo sa čo? Presný opak.
Nemá sa priať nikomu zlé,ale toto je exemplárny príklad škodcu,ktorý rozvratil krajinu,na niečo co už ani nepoznávam,vnímam len neskutočne vyhrotenie vo všetkom,čo utvára spoločnosť a robí ju štátnosťou,takýto rozvrat tu nebol podla mňa nikdy a to Slováci v posledných 120 rokov stáli pred mnohými dilemami,pričom vláda nejakého najprv demokratického politika v ére vlastnej samostatnosti mala byť tou najmenšou.
Takmer mám pocit,že u nás to nebezpečne začína zaváňat občianskou vojnou, lebo už nie je prienik názorov v spoločnosti prakticky v ničom,ani v zásadných veciach ako covid,Ukrajina,pani prezidentka,hymna a tak ďalej.
Kiež by si tam aids dostal,kolaborant a vlastizradca !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slovensko hlada premiera - to je nejaka nova show? Alebo hra, Ficocaching? 😀
V takom pripade za ten app neplatil nic, byva u kamarata...
Možno nová kolobežka.
Je to už totálna arogancia moci, vládne nám tu chunta, ktorá sa už ani netají ako nás má v <>
bolsevicky vandrak, co nikdy nebyval vo svojom, ani v zivote poctivo nepracoval.
protekcna pijavica co vie iba robit cierne ksefty "vlastnou hlavou".
Hanoj zahalil hustý smog
Marli skor hnusny smog
minimálna mzda 2,76 mil. VND (121 USD) pre najmenej rozvinuté regióny, až po čiastku 3,98
mil. VND (176 USD) pre najviac rozvinuté regióny (Hanoi, HCMC, Hai Phong). Priemerná mzda
sa v roku 2019 pohybovala na hranici 4,2 mil. VND (asi 160 Eur), u manažérov je však výrazne
vyššia: medzi 10 – 20 mil. VND
zdroj https://www.mzv.sk/documents/10182/620840/Vietnam+-+ekonomick%C3%A9+inform%C3%A1cie+o+terit%C3%B3riu+2020/9a446db2-49fb-4a59-acca-5bf2f7d77aa3?version=1.5
j3ble vifonky
v novšom slovenskom preklade Berlín - Praha - Bratislava - Hanoj
https://blog.sme.sk/valchar/politika/ako-sa-z-fica-ruska-handra-stala-a-ukrajina-prostrednik-ukazala
Nemá sa priať nikomu zlé,ale toto je exemplárny príklad škodcu,ktorý rozvratil krajinu,na niečo co už ani nepoznávam,vnímam len neskutočne vyhrotenie vo všetkom,čo utvára spoločnosť a robí ju štátnosťou,takýto rozvrat tu nebol podla mňa nikdy a to Slováci v posledných 120 rokov stáli pred mnohými dilemami,pričom vláda nejakého najprv demokratického politika v ére vlastnej samostatnosti mala byť tou najmenšou.
Takmer mám pocit,že u nás to nebezpečne začína zaváňat občianskou vojnou, lebo už nie je prienik názorov v spoločnosti prakticky v ničom,ani v zásadných veciach ako covid,Ukrajina,pani prezidentka,hymna a tak ďalej.
Kiež by si tam aids dostal,kolaborant a vlastizradca !