Takmer mám pocit,že u nás to nebezpečne začína zaváňat občianskou vojnou, lebo už nie je prienik názorov v spoločnosti prakticky v ničom,ani v zásadných veciach ako covid,Ukrajina,pani prezidentka,hymna a tak ďalej.
Neviem ci obcianska vojna ale je v podstate jasne ze slovakistan uz sa len potaca zotrvacnostou a caka sa do ktorej steny vrazi a rozsype sa. Ja to skor tipujem na nejaky variant 1938-39 ked sa to nejako porozdeluje, nieco niekam pricleni a nieco zostane existovat len ako teoreticky statik
Taký neskutočný potenciál ten človek mal,mal v rukách krajinu neskutočné množstvo rokov,mohol nás posunúť ďalej,vybudovať krajinu,nastaviť kurz v morálke,v kultúre uvažovania,v sebavedomí, v sebareflexii,ale stalo sa čo? Presný opak.
urobil to co meciar, natlacil klamstva do hlav ovciam, oni uverili.
zabudol vsak povedat ze to svajciarsko nebude pre vsetkych, len pre jeho bandu..
podobnost s vyrokom o hymne je cisto nahodna
ohladom statistiky o chlastani asi tolko ze v russku zdrazel dost chlast a vyzera to na obcianske nepokoje.
snad coskoro aj sk ovce sa zobudia a zacnu konat.
Neviem ci obcianska vojna ale je v podstate jasne ze slovakistan uz sa len potaca zotrvacnostou a caka sa do ktorej steny vrazi a rozsype sa. Ja to skor tipujem na nejaky variant 1938-39 ked sa to nejako porozdeluje, nieco niekam pricleni a nieco zostane existovat len ako teoreticky statik
je to real - stači sa pozerať či korešponduje to čo hovorí s jeho tvarou resp. ústami - toto AI este nevie spraviť tak dokonalo aby si nepoznal rozdiel
Pointa je kde? Ja som hovoril o národnej hrdosti. Že nebudem dehonestovat vlastnú krajinu, ktorou som súčasťou a zároveň sa v téme politika neustále sťažujem 😂. Rusko a Balkán je čo? Česko? Ukrajina? Tiež voláte tieto krajiny pravidelne takto? Vidím že si to pochopil slopák.
je to real - stači sa pozerať či korešponduje to čo hovorí s jeho tvarou resp. ústami - toto AI este nevie spraviť tak dokonalo aby si nepoznal rozdiel
Ale trepal take somariny, ze som si myslel, ze to ani Fico nepovie
Ak niekedy napíšem,že "toto alebo toto je možné len na tom našom Slopensku"
tak tým vyjadrujem môj názor,že toto je možné len na Slovensku.
Prečo teda píšem Slopensko? No lebo som naštvaný,aká zbierka nekompetentných indivíduí nám tu vládne.
Ako je to možné? Je to preto,lebo dostali vo voľbách toľko hlasov,že z toho zosmolili tesnú väčšinu-a teraz si myslia,že im to tu patrí.
A prečo dostali tolko hlasov? No lebo na Slovensku sa tolko pije (slope)
Kto veľa pije,slope,stráca schopnosť reálneho pohladu na situáciu,a lahko sa nechá oblbnúť.,takže im to tam hodili-preto Slopensko.
Ešte by sa dalo použiť aj Zlovensko-hádaj,prečo?
A k tomu Rusku-iste si si všimol,že zásadne píšem "Ruzko" hádam vieš,prečo ...
Prečo teda píšem Slopensko? No lebo som naštvaný,aká zbierka nekompetentných indivíduí nám tu vládne.
Ako je to možné? Je to preto,lebo dostali vo voľbách toľko hlasov,že z toho zosmolili tesnú väčšinu-a teraz si myslia,že im to tu patrí.
Kto veľa pije,slope,stráca schopnosť reálneho pohladu na situáciu,a lahko sa nechá oblbnúť.,takže im to tam hodili-preto Slopensko.
Rešpektujem, ale aj tak sa mi to nepáči. Lebo to generalizuje celé Slovensko a nás všetkých..
My vsetci sme zial reprezentovani nasimi volenymi zastupcami. A je to taka hanba, ze uz sa s nami vyspely svet ani nebavi a nasi zastupcovia trcia z rite tym najhorsim diktatorom a zlodejom siroko daleko. Dano ma pre to laskave vysvetlenie v prechlastanosti naroda, podla mna sme zial narod debilov. Bez prepacenia. Pretoze 30rokov si vacsinovo volit len individua ako meciar, fico, danko, matovic, kollar, slota, kotleba, mazurek to je fakt vizitka a znamka mentalnej obmedzenosti nadpolovicnej vacsiny volicov. Ze sa ti to nepaci a chces sa hrdo buchat do hrude? Fajn, ale ked zlezies z ruzoveho jednorozca tak ta realita je neuprosna a klamat si nema zmysel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/fico-danko-taraba-sutaj-estok-ani-v-roku-2025-sa-z-vasej-bryndze-first-neposerieme
https://www.instagram.com/reel/DEStR9HNTnp/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
urobil to co meciar, natlacil klamstva do hlav ovciam, oni uverili.
zabudol vsak povedat ze to svajciarsko nebude pre vsetkych, len pre jeho bandu..
podobnost s vyrokom o hymne je cisto nahodna
ohladom statistiky o chlastani asi tolko ze v russku zdrazel dost chlast a vyzera to na obcianske nepokoje.
snad coskoro aj sk ovce sa zobudia a zacnu konat.
Bazmek city sa konečne osamostatní:)
https://www.instagram.com/reel/DEStR9HNTnp/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
to je AI, alebo to aj realne hovoril?
tak teraz som si pozrel prvú minútu originálu a je to tam ("čas letí jak jelen do zadnice střelen")
Pointa je kde? Ja som hovoril o národnej hrdosti. Že nebudem dehonestovat vlastnú krajinu, ktorou som súčasťou a zároveň sa v téme politika neustále sťažujem 😂. Rusko a Balkán je čo? Česko? Ukrajina? Tiež voláte tieto krajiny pravidelne takto? Vidím že si to pochopil slopák.
Ale trepal take somariny, ze som si myslel, ze to ani Fico nepovie
A teraz pre JAHMANsvk
https://primar.sme.sk/c/23425820/hematolog-najviac-detskych-akutnych-leukemii-diagnostikujeme-v-batolacom-az-predskolskom-veku.html
A teraz pre JAHMANsvk
Rešpektujem, ale aj tak sa mi to nepáči. Lebo to generalizuje celé Slovensko a nás všetkých..