Tak Lietadlo s premiérom Ficom sa dnes do Bruselu nedostalo, jeho cestu zmaril uzavretý vzdušný priestor. Asi hodinu.
To je zábavné, práve keď tam letí, tak sa stane technická chyba u spoločnosti Skeyes, ktorá zabezpečuje letovú prevádzku v krajine.
Tak toto už hej, naozaj profesionálny prešľap vysokej úrovne. Na druhú stranu som ale rád, že ide konkrétne o toto médium - viem si predstaviť aspoň 3 iné, kde by niečo takéto v rámci videopodcastu alebo obrazovej upútavky skončilo trojdňovým ho*nádom s citlivými príhovormi aspoň 90 % členov koalície, z ktorých by sa dal vyskladať celý scenár pre „Prianie smrti 7: Slovenská misia“
Už som sa bál, že vláda nepodporí aj dnešné protesty a téma vyšumela.
Premiér Fico oznámil na 11.15 h tlačovú konferenciu s témou Nedovolíme majdanizáciu slovenských protestov.
Zúčastnia sa na nej aj ministra vnútra Šutaja Eštoka, riaditeľa SIS Pavol Gašpar a prezidenta finančnej správy Jozef Kiss.
Chcú na nej informovať o tom, aké konkrétne kroky príjma vláda proti ľuďom, ktorí "spolupracujú s opozíciou na príprave rozvratu Slovenskej republiky". Premiér to povedal na stretnutí s veľvyslancami.
BB ide už štvrtý piatok v kuse a je to tam poznať. Každý týždeň viac a viac ľudí. Dokonca aj u nás v LC zachytávam aspoň na FB záujem o účasť u ľudí, ktorí doteraz nič. Tak som zvedavý aj na realitu.
Inak ake protesty sa dnes chystaju? Nieco velke ako minuly tyzden alebo nie? Nic som nikde vo svojej bubline nezachytil
protesty su aktualne, az na vynimky, v 2-tyzdnovom intervale. Ficovu tlacovku som zo zdravotnych dovodov nepozeral, ale podla nadpisov usudzujem, ze na protesty opat pozyva.
Robert Fico pokračuje v konšpiráciách o protestoch a najnovšie tvrdí, že v pozadí sú gruzínske národné légie, ktoré sú súčasťou ukrajinskej armády a riadi ich rozviedka ukrajinského ministerstva obrany. Vidí ale tiež napojenie organizátorov na PS či Demokratov. Tí niektoré akcie organizovali od začiatku priznane.
Premiér opäť tiež protesty spája aj s kybernetickými útokmi na kataster a VšZP a tvrdí, že mali namotivovať ľudí, aby prišli vo veľkom počte na námestia.
Organizátori tiež podľa neho mali pripravovať umelo vyvolané konflikty s bezpečnostnými zložkami.
To je bohužiaľ daň za to, že polovica národa sú idioti. Až kým ich nevysmejú aj ich vlastní, alebo si nebudú žiadať odpočty, tak tento štýl "politiky" tu bude normou.
Podľa mňa to chce položiť.Co potreboval to vybavil a keď to tu je už v sračkach,tak to nechá druhým.Za ten čas bude zas dementom masírovať bruchá a ďalšie voľby môže vyhrať 😡.Nech si to tu vyžerie do konca,treba ho furt držať v strehu až nás moc neodkloni od EU a NATO a potom dezolatom ukázať čo dokázali.Slovak hlúpy musí padnúť na dno,a aj to pochybujem či to bude v niektorých prípadoch stačiť.
Ľudia, nevenujte tým sračkám, čo hovoril, pozornosť - presne to chce, aby sa ľudia bavili o jeho témach a nie o skutočných problémoch. Preto je taký útočný - aby nás čo najviac nahneval.
Jediná vážna vec, čo tam bola párkrát naznačená, boli vyhrážky mimovládkam - predpokladám, že ich budú buzerovať finančne, preto tam bol riaditeľ Finančnej správy, a očakávam zrušenie 2% alebo vylúčenie niektorých neziskoviek z okruhu oprávnených poberateľov.
To je naozajstný prúser, nie tie grcky, čo tam Agent RF zvracal.
Veliteľovi Gruzínskej légie Mamukovi Mamulašvilimu zakazujú vstup na Slovensko po tom, ako vláda spája snahu o údajný prevrat s týmito oddielmi. Na zoznam blokovaných osôb dali podľa Matúša Šutaja Eštoka celkovo 10 ľudí a počet sa môže zvýšiť.
Prevrat je zmena politického zriadenia. Chápem, že sa môže o prevrate hovoriť v Gruzínsku, v UA, keďže tam sa jednalo/jedná o zmenu smerovania z východu na západ. Naša vláda však potvrdzuje, že patríme do EU, NATO, tak potom o aký prevrat sa má jednať? Kam sa chceme prevrátiť? Naruby?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vypytaj si v hoteli kde budes ubytovany potvrdenie ze si tam nebol.
To je zábavné, práve keď tam letí, tak sa stane technická chyba u spoločnosti Skeyes, ktorá zabezpečuje letovú prevádzku v krajine.
Uz ani ten vzdusny priestor ho nema rad... fnuk
Premiér Fico oznámil na 11.15 h tlačovú konferenciu s témou Nedovolíme majdanizáciu slovenských protestov.
Zúčastnia sa na nej aj ministra vnútra Šutaja Eštoka, riaditeľa SIS Pavol Gašpar a prezidenta finančnej správy Jozef Kiss.
Chcú na nej informovať o tom, aké konkrétne kroky príjma vláda proti ľuďom, ktorí "spolupracujú s opozíciou na príprave rozvratu Slovenskej republiky". Premiér to povedal na stretnutí s veľvyslancami.
Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/23443746/premier-fico-oznamil-na-11-15-h-tlacovu-konferenciu
protesty su aktualne, az na vynimky, v 2-tyzdnovom intervale. Ficovu tlacovku som zo zdravotnych dovodov nepozeral, ale podla nadpisov usudzujem, ze na protesty opat pozyva.
Robert Fico pokračuje v konšpiráciách o protestoch a najnovšie tvrdí, že v pozadí sú gruzínske národné légie, ktoré sú súčasťou ukrajinskej armády a riadi ich rozviedka ukrajinského ministerstva obrany. Vidí ale tiež napojenie organizátorov na PS či Demokratov. Tí niektoré akcie organizovali od začiatku priznane.
Premiér opäť tiež protesty spája aj s kybernetickými útokmi na kataster a VšZP a tvrdí, že mali namotivovať ľudí, aby prišli vo veľkom počte na námestia.
Organizátori tiež podľa neho mali pripravovať umelo vyvolané konflikty s bezpečnostnými zložkami.
Jediná vážna vec, čo tam bola párkrát naznačená, boli vyhrážky mimovládkam - predpokladám, že ich budú buzerovať finančne, preto tam bol riaditeľ Finančnej správy, a očakávam zrušenie 2% alebo vylúčenie niektorých neziskoviek z okruhu oprávnených poberateľov.
To je naozajstný prúser, nie tie grcky, čo tam Agent RF zvracal.
Mamuka nemá nič lepšie na práci. 🤦🏻♂️
Slová strácajú význam.