Osm let už vládnu tomuhle národu
Jediné, co jsem musel volat, bylo – ‚Rusové, domů‘
Prachy se mi tehdy hodily
Když protesty mě o oko připravily
Rostli jsme čím dál víc jak davy katolíků
Stačilo jen strefovat se do buzíků
Smál jsem se bláznům, co to hráli s námi
Slíbil jsem jim prachy a trochu slávy
Brzy jsem zjistil, že potřebujeme plán
Se svými kumpány jsem rozdal příkazy, nebyl jsem na to sám
Můj tým si sehnal složky, na to vem jed
Když ulice vyžaduje sílu, oni jsou má odpověď
Na dveře mi pak zaklepal starý známý
Vedl kšefty s benzínem, víš, když jsme byli mladí
Vypral jsem mu peníze, už je všechno v šusu
Udělal jsem z něj ministra financí, lusknutím prstu
Kapka po kapce, tady a támhle
Mráz nebo spalující žár, já přežiju vše, uvidíte
Zákony se jen pro mě píší
Kape to a kape
Peníze mi z nebe prší
Já přežiju všechno, chlape
Nejlepším přítelem prachů je kápo
Ulil jsem si miliardu, možná dvě
To už stojí za to vstát z postele
Z prvních dvaceti se mi ještě třásla brada
No ale zbytek už byla pohoda
A já jedu dál, za vaše prachy, tupci
Na luxus mám čas, kdy chci
Koupil jsem si hodinky, tašky a deštný prales i s horama
Sekretářku, co pěkně hluboké hrdlo má
Kape to a kape
Peníze mi z nebe prší
Ach, ta nebeská, božská duše gangstera
Bere si, co chce, celou zem pod palcem má
Statečný velitel se sněhobílou pletí
Za své zásady bojuje dnem i nocí
Pro vlast, Boha a právo každého děcka
Stačí jen zvládnout volební den
Najít nový slogan, co můžu poslat ven
Něco, co je vystraší
Ale ať je to složité, ať to nepochopí
Židy ne, s těmi to opatrně hraj
Je jich moc a k prachům přístup maj
Romy taky nemusíme moc cpát
Budou se hodit, až se k trůnu budem drát
Tendry jsou pořešené, zločinci na svých místech
Kámoši kámošů se těší na amnestie
Uplať pár novinářů, pošli jim cash
Pro ty debily pak za boha budeš
Kape to a kape
Peníze mi z nebe prší
Poslyš, kotě, proč to všechno?
Proč ten zku*vený povyk? Víš?
Co jiného to asi mohlo být?
Peníze, penízky, sladké penízky!
Pojďte, pojďte k tatínkovi
Peníze, penízky milované
Pojďte ke mně, už bylo načase
Sakra, já miluju prachy!
tito sa este budu predbiehat, kto prepise ustavu s ficom
"11 poslancov hnutia SLOVENSKO je pripravených zahlasovať za ústavné zmeny v hodnotových otázkach, len ak budú splnené tri podmienky. Návrh musí predložiť KDH a nie Ficov Smer, chceme tiež od KDH, aby sa nepodieľalo na zmene súčasného volebného systému a požadujeme, aby súčasťou návrhu bolo aj zrovnoprávnenie platov mužov a žien."
Hlavne, že dnes Pročko chodil na proteste v LC hore dole, všetko natáčal. Vpredu najväčší transparent. Pekne tam liezol na nervy. Ako keby to bola akcia Olano. Ani sa nedivím tým komentom potom na FB, že všetko je to aktivita Matovica.
Je týmto vzdychom nerozumiem. Niet pochýb o tom, že Matovič je debil, ale rozdiel medzi vládou Matoviča a Fica je gigantický, zásadný.
To si uvedomíme, keď sa jedného pekného rána dozvieme výsledky referenda o vystúpení z EU a NATO, organizovaného akože Brdtom za brdta...
Aka krajina, taka vlada. Ked je polovica naroda mentalne znevyhodnena, ako si maju zvolit nieco normalne? Ono si volia svoj obraz.
Kedysi romske osady volili kotlebu (lebo konecne urobi poriadky) potom matovica (lebo im da peniaze) a toto je len ten najsmutnejsi priklad. Presne takto zial voli polovica volicov, uplne bez zamyslenia a kontextu, na prvu signalnu.
Skôr sa politika presunula na sociálne siete a vieme že sila algoritmov je nevyčísliteľná. Ľudia kliknú na jedného debila a už im ich ponúka 10. A samozrejme každý točí o sprisahaní médií, mimovládok a progresívnom fašizme a už to ide. Čudovali by ste sa, ako to dokáže zamotať hlavičku aj zdanlivo zorientovaným ľuďom. Ja keď vidím, že mi niekde ponúka video s bravčovou hranatou hlavou, tak to automaticky blokujem, lebo už som na to alergický, aký vtieravý je tento birmovaný komunista. Jehovisti by sa od neho mohli čo to priučiť.
Jaroh to je zle položený argument. To sa rozhoduje, či Fico alebo Matovič? Moja pripomienka k Pročkovi bola, že 6% strana, si tu ide určitým spôsobom privlastňovať protesty občianskeho sektora a doslova ich zhnusuje aj ľuďom, ktorí by tam možno išli, ale nejdú, lebo si myslia, že ich organizuje ona. Matovič je stále dosť toxický a v LC myslím, že aj Pročko. Robí toto PS, SaS, KDH? Odobne mi vadia aj stolčeky Demokratov s ich petíciou. A to som napr Kiču volil v EU voľbách.
Je to kombinácia vzdelávania (a výchovy) a sociálnych sietí.
Mária Terézia a jej synovia boli veľmi osvietení panovníci a územie dnešného Slovenska im vďačí za veľa. Ich školská reforma bol dobrá - akurát, že bola nastavená tak, aby vychovávala robotníkov a vojakov, to bolo vtedy potrebné. Avšak bohužiaľ odvtedy sa metodika vzdelávania nezmenila - dôležité sú memorovanie, poriadok, čísla, dátumy, poučky. Samostatné myslenie nebolo ani vtedy ani teraz veľmi podporované. Učiteľ je autorita, ktorej sa neodporuje, ktorá má skrátka pravdu. Neodvrávaj a počítaj ten príklad tak, ako som ti povedala!
To sa samozrejme prenáša aj v rodinách. Ak otec, absolvent nášho vzdelávacieho systému, doma pri televízore nadáva na Ukrajincov a Soroša, tak jeho decko bude tiež. A jeho decko tiež atď...
No a pokiaľ neboli sociálne siete, tak sa hate speech, konšpirácie a dezinformácie šírili iba málo - v krčme pri stole, v obývačke pri televízore, ale dosah bol pár jednotlivcov. Teraz to má vďaka algoritmickej amplifikácii na sociálnych sieťach dosah na stovkytisíc ľudí za pár desiatok minút...
Niektorí ľudia si zvykli, že zo začiatku sa všetky články na nete dali čítať zadarmo, potom už nie a nebudú predsa platiť brutálnych 5 eur mesačne za kvalitu, keď robo im všetko povie zadarmo na yt, medzi minútovými reklamami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oskar môže handry fajčiť
https://www.instagram.com/reel/DFf80HCOKi9/?igsh=MTloNmk2M3gxcnExMw==
Na začiatku o 17tej sa mi zdalo málo ľudí, ale na konci pochodu k Pamätníku zástup nemal konca
Z bratislavskej kaviarne prišiel rečniť Samo Marec.
Peníze, moje peníze! Maďary strhl klip o vládci Kleptostánu, vidí v něm Orbána
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/madarsko-hit-rapper-majka-csurran-cseppen.A250131_101006_zahranicni_kha
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Osm let už vládnu tomuhle národu
Jediné, co jsem musel volat, bylo – ‚Rusové, domů‘
Prachy se mi tehdy hodily
Když protesty mě o oko připravily
Rostli jsme čím dál víc jak davy katolíků
Stačilo jen strefovat se do buzíků
Smál jsem se bláznům, co to hráli s námi
Slíbil jsem jim prachy a trochu slávy
Brzy jsem zjistil, že potřebujeme plán
Se svými kumpány jsem rozdal příkazy, nebyl jsem na to sám
Můj tým si sehnal složky, na to vem jed
Když ulice vyžaduje sílu, oni jsou má odpověď
Na dveře mi pak zaklepal starý známý
Vedl kšefty s benzínem, víš, když jsme byli mladí
Vypral jsem mu peníze, už je všechno v šusu
Udělal jsem z něj ministra financí, lusknutím prstu
Kape to a kape
Peníze mi z nebe prší
Ulil jsem si miliardu, možná dvě
To už stojí za to vstát z postele
Z prvních dvaceti se mi ještě třásla brada
No ale zbytek už byla pohoda
A já jedu dál, za vaše prachy, tupci
Na luxus mám čas, kdy chci
Koupil jsem si hodinky, tašky a deštný prales i s horama
Sekretářku, co pěkně hluboké hrdlo má
Kape to a kape
Peníze mi z nebe prší
Stačí jen zvládnout volební den
Najít nový slogan, co můžu poslat ven
Něco, co je vystraší
Ale ať je to složité, ať to nepochopí
Židy ne, s těmi to opatrně hraj
Je jich moc a k prachům přístup maj
Romy taky nemusíme moc cpát
Budou se hodit, až se k trůnu budem drát
Tendry jsou pořešené, zločinci na svých místech
Kámoši kámošů se těší na amnestie
Uplať pár novinářů, pošli jim cash
Pro ty debily pak za boha budeš
Kape to a kape
Peníze mi z nebe prší
Poslyš, kotě, proč to všechno?
Proč ten zku*vený povyk? Víš?
Co jiného to asi mohlo být?
Peníze, penízky, sladké penízky!
Pojďte, pojďte k tatínkovi
Peníze, penízky milované
Pojďte ke mně, už bylo načase
Sakra, já miluju prachy!
https://www.instagram.com/share/BAELZw3xmz
"11 poslancov hnutia SLOVENSKO je pripravených zahlasovať za ústavné zmeny v hodnotových otázkach, len ak budú splnené tri podmienky. Návrh musí predložiť KDH a nie Ficov Smer, chceme tiež od KDH, aby sa nepodieľalo na zmene súčasného volebného systému a požadujeme, aby súčasťou návrhu bolo aj zrovnoprávnenie platov mužov a žien."
Spolu s koalíciou samozrejme.
Striedať vlády dvoch psychopatov nieje nič dobré.
To si uvedomíme, keď sa jedného pekného rána dozvieme výsledky referenda o vystúpení z EU a NATO, organizovaného akože Brdtom za brdta...
Toto nebol povzdych ale smutné konštatovanie 🫤
Kedysi romske osady volili kotlebu (lebo konecne urobi poriadky) potom matovica (lebo im da peniaze) a toto je len ten najsmutnejsi priklad. Presne takto zial voli polovica volicov, uplne bez zamyslenia a kontextu, na prvu signalnu.
Toto nebol povzdych ale smutné konštatovanie 🫤
Myslis, ze by si konecne zasluzila iny narod?
Mária Terézia a jej synovia boli veľmi osvietení panovníci a územie dnešného Slovenska im vďačí za veľa. Ich školská reforma bol dobrá - akurát, že bola nastavená tak, aby vychovávala robotníkov a vojakov, to bolo vtedy potrebné. Avšak bohužiaľ odvtedy sa metodika vzdelávania nezmenila - dôležité sú memorovanie, poriadok, čísla, dátumy, poučky. Samostatné myslenie nebolo ani vtedy ani teraz veľmi podporované. Učiteľ je autorita, ktorej sa neodporuje, ktorá má skrátka pravdu. Neodvrávaj a počítaj ten príklad tak, ako som ti povedala!
To sa samozrejme prenáša aj v rodinách. Ak otec, absolvent nášho vzdelávacieho systému, doma pri televízore nadáva na Ukrajincov a Soroša, tak jeho decko bude tiež. A jeho decko tiež atď...
No a pokiaľ neboli sociálne siete, tak sa hate speech, konšpirácie a dezinformácie šírili iba málo - v krčme pri stole, v obývačke pri televízore, ale dosah bol pár jednotlivcov. Teraz to má vďaka algoritmickej amplifikácii na sociálnych sieťach dosah na stovkytisíc ľudí za pár desiatok minút...
https://x.com/rusnackor/status/1885469211092205625?t=4X48a-uwvL5l1tq4aI3M9Q&s=19
https://x.com/MSimecka/status/1885345414582276495?t=Dy3h2GHWozv4ZgG46NSxDQ&s=19
https://x.com/rusnackor/status/1885469211092205625?t=4X48a-uwvL5l1tq4aI3M9Q&s=19
Robertko mozno aj lutoval, ze v tej chvili nemal poruke ziadnu vidlicku, alebo aspon rozok
Edit:
Este jeden hokejovy
https://x.com/pjpali/status/1885617071851012442/mediaviewer