Moj dodatok: nahodou a iba 'na pol ucha' som počul časť tejto plačovky p.Predajnovej (byvala novinarka/moderatorka, neskor hovorkyňa GProkuratury) zo zaznamu asi Joj24, velmi emotivny prejav skombinovany so silnými slovami a obvineniami (podvod, uzera, ukradnutie muzea ci identity...). Poslednych par minut (cca 5-8) som aj videl, afektovana minK na pozadi bola vyrazne povsimnutelna. Záver tlacovky, otazky novinarov a konkrétne Adela Ghannama z 360 o fyzickych kontaktoch, doslovne aj o ťahaní za nos ma doviedli k tomu, nieco si o tom naštudovať. Link vyssie je len jeden z, o muzeu Betliar (a kastieli Krasna Horka spadajúcom pod) este myslim bude pocut.
Prebehol som diskusie na FB k farmarom ohladom SLAK. Clovek by si myslel, ze narod bude kritizovat odflaknute opatrenia zo strany vlady. Ze tam bude nejaky naznak uznania, ze EU nam pomaha, nasi zapadni partneri nam pomahaju, budu kompenzacie. Na rozdiel od nasich slovanskych bratov, ktori sa na nas mozu akurat tak zvysoka...
No ale nie. Takze SLAK je trest od EU za to, ako sa nas pan premier a vlada stavia k vojne na UA. Lebo nikde inde to nie je, len na SVK a v Madarsku. Je to sposob ako nam znicit hospodarstvo - co nebudu musiet zabit, to musia ockovat, co je zlo. EU nariadila vyzabijat cele stado, ak sa objavi aspon jedno nakazene zviera. Farmari si nemaju dat siahat na zdrave kusy. Dokonca tam boli nejake obrazky z knihy spred 50 rokov, ze SLAK zvieratam prejde do 2 tyzdnov same. A opozicia su hyeny, lebo tuto temu zneuzivaju na politicke ucely. A to nie je ze jeden ojedinely prispevok, to je tak 90% prispevkov.
Na FB sa väčšinou vyjadrujú tí, ktorí nie sú ochotní zaplatiť si nejaké rozumné médium a diskutovať tam. Z tohto dôvodu je tam pretlak takýchto sračkárov a preto aj FB diskusie nečítam a neberiem ako relevantné. Podobne sú aj diskusie na Pravde, kde je to tiež zadarmo. Vidieť to napr. u diskusií k protestom. Príde x 1000 ľudí, ktorí nemajú dôvod sa vyjadrovať, keďže tam boli, ale vypisuje tam 200 blbečkov okolo ktorých to ani nešlo.
Pamätáte sa ešte, ako chceli zavrieť Hillary kvôli jej mailovému serveru?
Z obsahu komunikácie je jasné, že išlo o informácie "top secret", teraz k tomu pribudlo, že viacerí činitelia o tejto kauze klamali, navyše pod prísahou v Kongrese. Toto ešte bude mať dohru.
Ani v USA nedokážu nič vynútiť, ak tam nebude vôľa. Ibaže by sa okamžite zbavili Trumpa, jeho slovami "tak či onak". A keď sa ho zbavia, opäť jeho slovami, nastane pre USA i svet skutočný "liberation day"
bohuzial Trumpa sa teraz zbavit nemozu. Zdvihla by sa proti tomu vlna odporu. Zatial neposral tolko veci, aby aj jeho volici boli proti nemu. Bohuzial je to ako u nas - musime pockat nez sa toho poserie dostatocne vela a az potom viac ludi (aj tych menej chapavych) pochopi, ze je niekde chyba. Je to smutna perspektiva, ale inak to nepojde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj dodatok: nahodou a iba 'na pol ucha' som počul časť tejto plačovky p.Predajnovej (byvala novinarka/moderatorka, neskor hovorkyňa GProkuratury) zo zaznamu asi Joj24, velmi emotivny prejav skombinovany so silnými slovami a obvineniami (podvod, uzera, ukradnutie muzea ci identity...). Poslednych par minut (cca 5-8) som aj videl, afektovana minK na pozadi bola vyrazne povsimnutelna. Záver tlacovky, otazky novinarov a konkrétne Adela Ghannama z 360 o fyzickych kontaktoch, doslovne aj o ťahaní za nos ma doviedli k tomu, nieco si o tom naštudovať. Link vyssie je len jeden z, o muzeu Betliar (a kastieli Krasna Horka spadajúcom pod) este myslim bude pocut.
edit: nejaky zaznam z tej TB, upozornenie vyssie
https://www.ta3.com/relacia/986887/tb-m-simkovicovej-a-a-predajnovej-o-situacii-v-muzeu-betliar
kdejaka pizda a xuj z televizie, a pozrimeze zrazu ministerske funkcie....
No ale nie. Takze SLAK je trest od EU za to, ako sa nas pan premier a vlada stavia k vojne na UA. Lebo nikde inde to nie je, len na SVK a v Madarsku. Je to sposob ako nam znicit hospodarstvo - co nebudu musiet zabit, to musia ockovat, co je zlo. EU nariadila vyzabijat cele stado, ak sa objavi aspon jedno nakazene zviera. Farmari si nemaju dat siahat na zdrave kusy. Dokonca tam boli nejake obrazky z knihy spred 50 rokov, ze SLAK zvieratam prejde do 2 tyzdnov same. A opozicia su hyeny, lebo tuto temu zneuzivaju na politicke ucely. A to nie je ze jeden ojedinely prispevok, to je tak 90% prispevkov.
ale nastastie, takych ako ty, tu vela nie je
Z obsahu komunikácie je jasné, že išlo o informácie "top secret", teraz k tomu pribudlo, že viacerí činitelia o tejto kauze klamali, navyše pod prísahou v Kongrese. Toto ešte bude mať dohru.
je mozne ze niekto pojde az na rok do basy
Ficova vláda nie je na krízu pripravená, na prepojenosť s EÚ kašle, tvrdí ekonóm.
https://index.sme.sk/c/23459393/trump-cla-globalizacia-obchod-miklos-slovensko.html?
je mozne ze niekto pojde az na rok do basy
Urcite Kolikova, lebo ked bola vo vlade, neprijala zakon na zakaz sirenia SLAK, a teraz kvoli jej nekompetentnosti musime znasat dosledky 😁😁😁😁.
https://x.com/TomasVilimec/status/1904823157271212295
https://x.com/Lazikkkk/status/1904983107113206167