Nezorientovaný človek sa vždy pridá k zdanlivej väčšine. To je to, čo vyhralo voľby Matovičovi a potom takmer tá istá nezorientovaná časť naklonila misky váh tejto vláde.
Veď áno, o tom v podstate píšem.
Niekedy môže byť tým jazýčkom váh "zdanlivá väčšinovosť", inokedy osvetlenie nejakej súvislosti (napríklad dopad transakčnej dane a jej pôvodca, dopad ruského zákona a kto ho navrhol a prijal, osobný dopady dôchodkovej politikya pod.) a inokedy nejaká iná čierna labuť.
Podľa mňa oni od začatku mali úmysel sa zdržať, ale hrali divadlo pre svojich divákov - ani nezahlasovali za dohodu, ani ju nepotopili. Konieckoncom Fico tak mimo Slovenska koná od začiatku - doma vraví jedno, vonku hlasuje druhé. A im voličom stačí, že nehlasovali za, aj tak tomu nerozumejú,
ak som to spravne pochopil, tak presiel len text zmluvy, ktory sa pisal niekolko rokov. Samotne hlasovanie o tom, ci pristupime na tu zmlvuvu bude zasa o niekolko rokov.
Hej, aj ja to tak chápem - ratifikácia zmluvy na Slovensku bude až o veľa rokov, ak dobre rozumiem, tak najskôr o dva roky, ak nie neskôr. Verme, že vtedy už budeme na Kotlára iba spomínať, ako na temnú stránku histórie našej spoločnosti.
5 rokov dozadu by som dal doslova ruku do ohňa, že taký nepríčetný pablb sa v živote do funkcie nedostane, lebo to je proste vylúčené a bodka. Po čerstvých skúsenostiach, reálnom menovaní do funkcie vládneho splnomocnenca a stálej podpore zhora možnosť preradenia na vyšší a vplyvnejší post považujem skôr za pravdepodobnú - ale o to viac šialenú ...
Jeden debil proti všetkým-no ale keď ho súdruh Fico podporuje ...
K 361 lekárom a farmaceutom, odmietajúcim tvrdenia Petra Kotlára, sa pripája aj Rada Regionálnej lekárskej komory
Dištancujú sa od často úplne nezmyselných tvrdení splnomocnenca vlády.
V tych uvahach o dezole a dovodoch preco ich je tak vela zabudate na jednu vec.
Dezole info ma smrnc, ja to volam, ze je sexy, je vzrusujuca, pretoze iba TY vies a ONI nevedia, ty si bol vyvoleny a mas informacie a ostatni nie a je to viac ako vzrusujuce. Je uzasne ponorit sa do toho sveta fantazie, ze niekto ma pristroj zo Star Treku, ktory ti vytvori hocico (Alatra), ze mozes zit vecne (Alatra a spol), ze cely svet ovlada par rodin uz starocia (fatalizmus), ze je tu odveky subor narodov tiahnuci sa od davnoveku, ze ty si sucastou toho spravneho naroda/etnika, ze je tu odveky suboj dobra/zla....boze preco nie som taky sprosty, aby som tomu vsetkemu veril? Moj zivot by bol extra zaujimavy, moja hlava by lietala v oblakoch a kazdy den by som zazival a pbjavoval nove a nove konspiracie.
Vysvetlenie je proste ako vidite a to vysvetluje aj fakt, preco relativne vela ludi (aj v mojom okoli), ktori teda hlupi nie su urcite tak rado podlahne minimalne 1 konspiracnej teorii...pretoze ubranit sa vabeniua volaniu toho nezmana pre vyvolenych.
Inak staci si vstupit do vlastneho svedomia...isty cas, ked som videl "dokazy" o (ne)pristati na mesiaci iste semienko pochybnosti som mal, Ked som bol mlady Daniken bol pre mna uzasny a vsetko davalo zmysel, dodnes si pozriem dokumenty na Netflixe, ktore su viac ako konspiracne, pretoze su velmi zabavne...a naozaj ma to bavi pozerat aj ked uz dnes viem, ze to co tam tvrdia su hovadiny (davno mimozemske civilzacie, stavby a ich skazy na Zemi a pod).
Aj ta konspiracia o tom, ze atentat sa nestal...ved je tak lakava a clovek musi mat naozaj pevnu volu, aby ju odmietol, takze ano...ja chapem preco sme narod debilov a preco je to take lakave.
Môže to byť “fajn”, aj keď na druhej strane to musí byt zväzujuci pocit, napr pri chemtrails, kde musíš byť stále v strehu pri každom prelete lietadla, či práve nepráškujú. A zároveň veľmi frustrujúce, keď vies “pravdu” a nič s tým nenarobíš. Nakoniec realita dotyčných aj tak dobehne. Ako napr tohto pána, alebo aj toho nášho plavca:
Čech, ktorý vstúpil do ruskej armády, teraz žiada české úrady o pomoc.
Ja mam vlastnú metriku "dezoláta". Je to aj ten, ktorý hovorí "kradnúť sa môže, len ta nesmú vidieť" alebo podporujú strany preukázateľne spojené so zločinom alebo aj tí, ktorí tvrdia, že "pravda je niekde v strede".
"SNS vyzýva Juraja Blanára, aby na koaličnej rade vysvetlil, prečo Slovensko podporilo protiruské sankcie. Andrej Danko tvrdí, že nerozumie krokom premiéra Fica. „Znova a opäť sledujem, že predseda vlády povie jedno a minister urobí iné,“ hovorí Danko." https://dennikn.sk/minuta/4648857/
Problém krajiny je, že tí dezoláti čo volia fica toto neriešia, nevidia, skutočný stav ich absolútne nezaujíma. Neriešia, že fico reálne podporí proti-ruSSké sankcie. Im stačí, že šiel sa klaňať putlerovi alebo čo im porozpráva vo videjku o skazenom západe a totalitnej diktatúre z Bruselu. Keďže iného sluhu putler nemá, tak putler doslova využíva fica. Presne ako fico využíva pro-ruSSKých voličov. Začarovaný kruh.
isty cas, ked som videl "dokazy" o (ne)pristati na mesiaci iste semienko pochybnosti som mal, Ked som bol mlady Daniken bol pre mna uzasny a vsetko davalo zmysel.
Zeitgeist bola moja vstupna brana do tohto tajuplneho sveta odhaleni svetovych spiknuti. Tiez som tomu istu dobu ciastocne veril a niektore myslienky z toho filmu aj siril dalej. A citil sa osvieteny...
Najvyšší súd zrušil rozsudok v prípade vraždy Jána Kuciaka, kde bol oslobodený Marian Kočner a vrátil ju Špecializovanému trestnému súdu, kde o prípade rozhodne iný senát. Podľa najvyššieho súdu sa senát nevysporiadal so všetkými okolnosťami dôležitými pre rozhodnutie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekedy môže byť tým jazýčkom váh "zdanlivá väčšinovosť", inokedy osvetlenie nejakej súvislosti (napríklad dopad transakčnej dane a jej pôvodca, dopad ruského zákona a kto ho navrhol a prijal, osobný dopady dôchodkovej politikya pod.) a inokedy nejaká iná čierna labuť.
Tyvoe, až som sa spotil od zľaknutia ...
5 rokov dozadu by som dal doslova ruku do ohňa, že taký nepríčetný pablb sa v živote do funkcie nedostane, lebo to je proste vylúčené a bodka. Po čerstvých skúsenostiach, reálnom menovaní do funkcie vládneho splnomocnenca a stálej podpore zhora možnosť preradenia na vyšší a vplyvnejší post považujem skôr za pravdepodobnú - ale o to viac šialenú ...
K 361 lekárom a farmaceutom, odmietajúcim tvrdenia Petra Kotlára, sa pripája aj Rada Regionálnej lekárskej komory
Dištancujú sa od často úplne nezmyselných tvrdení splnomocnenca vlády.
https://mybystrica.sme.sk/c/23493295/k-361-lekarom-a-farmaceutom-odmietajucim-tvrdenia-petra-kotlara-sa-pripaja-aj-rada-regionalnej-lekarskej-komory.html?ref=mnt
Dezole info ma smrnc, ja to volam, ze je sexy, je vzrusujuca, pretoze iba TY vies a ONI nevedia, ty si bol vyvoleny a mas informacie a ostatni nie a je to viac ako vzrusujuce. Je uzasne ponorit sa do toho sveta fantazie, ze niekto ma pristroj zo Star Treku, ktory ti vytvori hocico (Alatra), ze mozes zit vecne (Alatra a spol), ze cely svet ovlada par rodin uz starocia (fatalizmus), ze je tu odveky subor narodov tiahnuci sa od davnoveku, ze ty si sucastou toho spravneho naroda/etnika, ze je tu odveky suboj dobra/zla....boze preco nie som taky sprosty, aby som tomu vsetkemu veril? Moj zivot by bol extra zaujimavy, moja hlava by lietala v oblakoch a kazdy den by som zazival a pbjavoval nove a nove konspiracie.
Vysvetlenie je proste ako vidite a to vysvetluje aj fakt, preco relativne vela ludi (aj v mojom okoli), ktori teda hlupi nie su urcite tak rado podlahne minimalne 1 konspiracnej teorii...pretoze ubranit sa vabeniua volaniu toho nezmana pre vyvolenych.
Inak staci si vstupit do vlastneho svedomia...isty cas, ked som videl "dokazy" o (ne)pristati na mesiaci iste semienko pochybnosti som mal, Ked som bol mlady Daniken bol pre mna uzasny a vsetko davalo zmysel, dodnes si pozriem dokumenty na Netflixe, ktore su viac ako konspiracne, pretoze su velmi zabavne...a naozaj ma to bavi pozerat aj ked uz dnes viem, ze to co tam tvrdia su hovadiny (davno mimozemske civilzacie, stavby a ich skazy na Zemi a pod).
Aj ta konspiracia o tom, ze atentat sa nestal...ved je tak lakava a clovek musi mat naozaj pevnu volu, aby ju odmietol, takze ano...ja chapem preco sme narod debilov a preco je to take lakave.
Čech, ktorý vstúpil do ruskej armády, teraz žiada české úrady o pomoc.
https://dennikn.sk/minuta/4648023/
https://www.postoj.sk/175587/je-pri-moci-jedenast-a-pol-roka-ale-za-hrozny-stav-krajiny-nemoze
Problém krajiny je, že tí dezoláti čo volia fica toto neriešia, nevidia, skutočný stav ich absolútne nezaujíma. Neriešia, že fico reálne podporí proti-ruSSké sankcie. Im stačí, že šiel sa klaňať putlerovi alebo čo im porozpráva vo videjku o skazenom západe a totalitnej diktatúre z Bruselu. Keďže iného sluhu putler nemá, tak putler doslova využíva fica. Presne ako fico využíva pro-ruSSKých voličov. Začarovaný kruh.
Zeitgeist bola moja vstupna brana do tohto tajuplneho sveta odhaleni svetovych spiknuti. Tiez som tomu istu dobu ciastocne veril a niektore myslienky z toho filmu aj siril dalej. A citil sa osvieteny...
Najvyšší súd zrušil rozsudok v prípade vraždy Jána Kuciaka, kde bol oslobodený Marian Kočner a vrátil ju Špecializovanému trestnému súdu, kde o prípade rozhodne iný senát. Podľa najvyššieho súdu sa senát nevysporiadal so všetkými okolnosťami dôležitými pre rozhodnutie.
https://dennikn.sk/minuta/4649135/