Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftennio napísal:
Ano, a o styri roky drrrrb, kandidat na prezidenta :lol: :tmi:

Tyvoe, až som sa spotil od zľaknutia ... :worried:
20.05.2025 - 11:31:08
00
Nápodobne, mně úplně buší srdce :x

5 rokov dozadu by som dal doslova ruku do ohňa, že taký nepríčetný pablb sa v živote do funkcie nedostane, lebo to je proste vylúčené a bodka. Po čerstvých skúsenostiach, reálnom menovaní do funkcie vládneho splnomocnenca a stálej podpore zhora možnosť preradenia na vyšší a vplyvnejší post považujem skôr za pravdepodobnú - ale o to viac šialenú ...
20.05.2025 - 11:41:26
03
Jeden debil proti všetkým-no ale keď ho súdruh Fico podporuje ...

K 361 lekárom a farmaceutom, odmietajúcim tvrdenia Petra Kotlára, sa pripája aj Rada Regionálnej lekárskej komory
Dištancujú sa od často úplne nezmyselných tvrdení splnomocnenca vlády.

https://mybystrica.sme.sk/c/23493295/k-361-lekarom-a-farmaceutom-odmietajucim-tvrdenia-petra-kotlara-sa-pripaja-aj-rada-regionalnej-lekarskej-komory.html?ref=mnt
20.05.2025 - 11:47:14
04
Nepanikárte. Najprv musí mandát prezidenta dokončiť HA-RA-BIN, až potom môže na jeho trón nastúpiť Kotlár.
20.05.2025 - 12:16:34
02
V tych uvahach o dezole a dovodoch preco ich je tak vela zabudate na jednu vec.
Dezole info ma smrnc, ja to volam, ze je sexy, je vzrusujuca, pretoze iba TY vies a ONI nevedia, ty si bol vyvoleny a mas informacie a ostatni nie a je to viac ako vzrusujuce. Je uzasne ponorit sa do toho sveta fantazie, ze niekto ma pristroj zo Star Treku, ktory ti vytvori hocico (Alatra), ze mozes zit vecne (Alatra a spol), ze cely svet ovlada par rodin uz starocia (fatalizmus), ze je tu odveky subor narodov tiahnuci sa od davnoveku, ze ty si sucastou toho spravneho naroda/etnika, ze je tu odveky suboj dobra/zla....boze preco nie som taky sprosty, aby som tomu vsetkemu veril? Moj zivot by bol extra zaujimavy, moja hlava by lietala v oblakoch a kazdy den by som zazival a pbjavoval nove a nove konspiracie.
Vysvetlenie je proste ako vidite a to vysvetluje aj fakt, preco relativne vela ludi (aj v mojom okoli), ktori teda hlupi nie su urcite tak rado podlahne minimalne 1 konspiracnej teorii...pretoze ubranit sa vabeniua volaniu toho nezmana pre vyvolenych.

Inak staci si vstupit do vlastneho svedomia...isty cas, ked som videl "dokazy" o (ne)pristati na mesiaci iste semienko pochybnosti som mal, Ked som bol mlady Daniken bol pre mna uzasny a vsetko davalo zmysel, dodnes si pozriem dokumenty na Netflixe, ktore su viac ako konspiracne, pretoze su velmi zabavne...a naozaj ma to bavi pozerat aj ked uz dnes viem, ze to co tam tvrdia su hovadiny (davno mimozemske civilzacie, stavby a ich skazy na Zemi a pod).
Aj ta konspiracia o tom, ze atentat sa nestal...ved je tak lakava a clovek musi mat naozaj pevnu volu, aby ju odmietol, takze ano...ja chapem preco sme narod debilov a preco je to take lakave.
20.05.2025 - 12:32:49
015
Môže to byť “fajn”, aj keď na druhej strane to musí byt zväzujuci pocit, napr pri chemtrails, kde musíš byť stále v strehu pri každom prelete lietadla, či práve nepráškujú. A zároveň veľmi frustrujúce, keď vies “pravdu” a nič s tým nenarobíš. Nakoniec realita dotyčných aj tak dobehne. Ako napr tohto pána, alebo aj toho nášho plavca:

Čech, ktorý vstúpil do ruskej armády, teraz žiada české úrady o pomoc.

https://dennikn.sk/minuta/4648023/
20.05.2025 - 12:40:47
02
Trefne napisane

https://www.postoj.sk/175587/je-pri-moci-jedenast-a-pol-roka-ale-za-hrozny-stav-krajiny-nemoze
20.05.2025 - 12:54:48
03
Ja mam vlastnú metriku "dezoláta". Je to aj ten, ktorý hovorí "kradnúť sa môže, len ta nesmú vidieť" alebo podporujú strany preukázateľne spojené so zločinom alebo aj tí, ktorí tvrdia, že "pravda je niekde v strede".
20.05.2025 - 13:34:48
03
"SNS vyzýva Juraja Blanára, aby na koaličnej rade vysvetlil, prečo Slovensko podporilo protiruské sankcie. Andrej Danko tvrdí, že nerozumie krokom premiéra Fica. „Znova a opäť sledujem, že predseda vlády povie jedno a minister urobí iné,“ hovorí Danko." https://dennikn.sk/minuta/4648857/
Problém krajiny je, že tí dezoláti čo volia fica toto neriešia, nevidia, skutočný stav ich absolútne nezaujíma. Neriešia, že fico reálne podporí proti-ruSSké sankcie. Im stačí, že šiel sa klaňať putlerovi alebo čo im porozpráva vo videjku o skazenom západe a totalitnej diktatúre z Bruselu. Keďže iného sluhu putler nemá, tak putler doslova využíva fica. Presne ako fico využíva pro-ruSSKých voličov. Začarovaný kruh.
20.05.2025 - 14:56:55
02
arrow_leftflegko napísal:
isty cas, ked som videl "dokazy" o (ne)pristati na mesiaci iste semienko pochybnosti som mal, Ked som bol mlady Daniken bol pre mna uzasny a vsetko davalo zmysel.

Zeitgeist bola moja vstupna brana do tohto tajuplneho sveta odhaleni svetovych spiknuti. Tiez som tomu istu dobu ciastocne veril a niektore myslienky z toho filmu aj siril dalej. A citil sa osvieteny...
20.05.2025 - 15:03:23
01
Brucho sa z toho asi nedostane:

Najvyšší súd zrušil rozsudok v prípade vraždy Jána Kuciaka, kde bol oslobodený Marian Kočner a vrátil ju Špecializovanému trestnému súdu, kde o prípade rozhodne iný senát. Podľa najvyššieho súdu sa senát nevysporiadal so všetkými okolnosťami dôležitými pre rozhodnutie.

https://dennikn.sk/minuta/4649135/
20.05.2025 - 16:55:26
03
nás tu už budú mať za debilov ...
https://www.forum24.cz/uz-ho-k-nam-neposilejte-simkovicova-dostala-ostry-dopis-z-prahy-poslal-ho-sef-knizniho-festivalu
21.05.2025 - 10:25:18
00
*nás tu už majú za debilov ...
Mal si tam preklep, tak som ti to opravil.
21.05.2025 - 10:27:44
09
Ale zas nemajú, zatiaľ ešte rozlišujú. Erik Tabery, šéfredaktor Respektu (nie Reflexu :rofl: :D ) napísal:
"Do redakce Respektu nám píší a volají lidé ze všech koutů Slovenska a omlouvají se za chování pana Murína. Mluvil jsem o tom v dnešním podcastu Respektu Výtah a napíšu to i tady: vůbec se nemáte za co omlouvat. Nikdy by mě ani na vteřinu nenapadlo zaměňovat Slovensko za pana Murína a jemu podobné. Velmi dobře znám i ono „druhé” Slovensko. A jak často zmiňuji, moje úcta k jeho představitelkám a představitelům jen roste. I v literatuře má dnes Slovensko velmi silnou generaci spisovatelek a spisovatelů. Divadlo nabízí jedno lepší představení než druhé. To samé platí o hudbě… A to vše navzdory tlakům ze strany ministerstva. Každá země někdy zažívá těžší období a je dobře, když se můžeme o sebe vzájemně opřít. I proto mě velmi potěšil dopis ředitele Svět knihy Praha pana Auera slovenské ministryni kultury. Ten přikládám."

Považujem za dôležité mať vedomie, že oni (Fico a spol., vrátane Šminkovičovej, Taraby, Kuffy a iných podobných primitívnych poskokov) nie sú naozajstné Slovensko. Sú tam kde sú iba vďaka o,6%, o ktoré SNS preliezla do parlamentu, inak by boli niekde v analoch a kanáloch. Iste, nie je to zanedbateľná časť spoločnosti, čo ich má rada, ale rozhodne je nás viac a sme silnejší.

Naposledy upravil Jaroh dňa 21.05.2025 - 10:41:02, celkovo upravené 1 krát.

21.05.2025 - 10:38:19
310
Dúfam, že si to "užijú" aj voliči koalície a budú sa cítiť ako debili. Napr. pri pokračovaní MS v hokeji (ak tam stále zostávajú), pri návšteve Prahy, v Chorvátsku na dovolenke a pod. My si to síce "užijeme" s nimi, ale čo Slováci veľmi neradi cítia, tak je to, keď ich majú za odpad. A jedine v zahraničí si to môžu vyskúšať aj na vlastnej koži a možno si aj niečo uvedomiť.
21.05.2025 - 10:40:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up