Prave som sa dozvedel, ze profil je sukromna vec verejne nedostupna a jej zverejnenim som sa dopustil estebackych postupov. Asi by som sa mal trocha poucit. Mimochodom k pouzitej terminologii - asi by bolo naozaj dobre zopar jedincom zorganizovat prazdninovy pobyt kdesi v Bielorusku, Kube, Sev.Korei alebo inych podobnych destinaciach aby si upresnili napln niektorych pojmov. Radi operuju s pojmami ako nedodrziavanie demokratickych zasad pri hajeni demokracie, ci porusovanie ludskych prav pri ich presadzovani etc. Ak si niekto zvoli za metodu boja unos, vydieranie, samovrazedne utoky, ci pouzivanie civilneho obyvatelstva ako ochranny stit ... skus proti nemu sa hajit hlasovanim v parlamente. Chces nechces musis zhresit a ocakavat reakciu zmanipulovaneho obecenstva co je potesene, ze sa to nekona pod jeho oknami ale pohorsene pouzitymi metodami. Nerad by som sa niekedy ocitol v situacii toho co voli adekvatene postupy.
Prinajmensom prekvapujuca. Jeho prispevky o Levocskych vrchoch si ale naozaj vysoko cenim. A ak je to tak, tak ma udivuje, ze preco v politike pouziva iny nick. Mozno sa vyjadri.
z pana Jacenyuka som nemal dobry pocit hned prvy krat ked som ho videl "live" na CNN. a ked sledujete dlhsie tohto pana nazivo v TV, skutocne mate pocit ze sa nam Hitler prevtelil...
Jacenjuk je ukr. žid a má silnú podporu od židovského oligarchu elitného "vor v zakone" a gubernátora dnepropetrovskej oblasti Ihora Kolomojského.Kolomojského za gub.menoval práve Jacenjuk.Kolomojsky vybudoval svoju súkromnú armádu ktorá bojuje na východe a jeho neslávne známe prápory donbas a azov sú zložené z nacistov z oblasti haliče a členov pravého sektora.
Účel svätí prostriedky aj keď je to paradox.
"Nemáme vôbec nič, ak by som nemal deti, želal by som si radšej zomrieť," povedal jedn z obyvateľov utečeneckého tábora v Garmave. Ešte prednedávnom bol policajným dôstojníkom v Mósule.
skuste sa nachvilu zamysliet nad tymito slovami a co vsetko sa za nimi ukryva. a kludne sa pri tom vykaslite na Saddama, USA, Rusko, EU...
Myšlienka by mala znieť skôr: Nemáme vôbec nič, ak by som nemal deti, začal by som všetko od začiatku. Znova a znova.
Tetovanie na ruke Stanislasa Wawrinku: ''Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.''
Je to citát od Samuela Becketta...
"Nemáme vôbec nič, ak by som nemal deti, želal by som si radšej zomrieť," povedal jedn z obyvateľov utečeneckého tábora v Garmave. Ešte prednedávnom bol policajným dôstojníkom v Mósule.
skuste sa nachvilu zamysliet nad tymito slovami a co vsetko sa za nimi ukryva. a kludne sa pri tom vykaslite na Saddama, USA, Rusko, EU...
a co je tvoja pointa?
mna ako prosteho nevzdelanca, i bez podrobnej znalosti kontextu, tie slova informuju o tom, co je znama vec: ze spravidla ak tie islamske krajiny neplundruje daka diktatorska dynastia so svojimi rape squads, tak ju plundruju bandy mohamedanskych hrdlorezov.
takto umerajú Kolomojského žoldáci...je to pre silnejšie žalúdky ,ale kto vie trochu po rusky
tak je to velmi zaujímavá komunikácia.Takto sa umiera pre miliardárov ktorí rozkradli ukrajinu a my sa im budeme skladať na plyn.
Veľmi jednoduché vylustrovať autora týchto videí. Nie je to obyčajný typický prispievateľ na YouTube. Že je to cielená a riadená činnosť, .... Však nech si každý domyslí.
Silne mi to pripomína jedného člena MTBiker fóra, už ani neviem ako sa volá, čo mal všetky príspevky iba v téme politika. Vôbec žiadna riadená činnosť, to len také hobby.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prinajmensom prekvapujuca. Jeho prispevky o Levocskych vrchoch si ale naozaj vysoko cenim. A ak je to tak, tak ma udivuje, ze preco v politike pouziva iny nick. Mozno sa vyjadri.
Ukrajinský premiér Jaceňuk používa nacistický slovník: http://www.blisty.cz/art/73615.html
Účel svätí prostriedky aj keď je to paradox.
Tetovanie na ruke Stanislasa Wawrinku: ''Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.''
Cochvila pride Juvenilna justicia, odoberie deti ...
Takze na Ukrajine to musi byt fakt krute.
a co je tvoja pointa?
mna ako prosteho nevzdelanca, i bez podrobnej znalosti kontextu, tie slova informuju o tom, co je znama vec: ze spravidla ak tie islamske krajiny neplundruje daka diktatorska dynastia so svojimi rape squads, tak ju plundruju bandy mohamedanskych hrdlorezov.
má to niečo do seba, pripomenulo mi to tento príbeh post103095.html#p103095
takto umerajú Kolomojského žoldáci...je to pre silnejšie žalúdky ,ale kto vie trochu po rusky
tak je to velmi zaujímavá komunikácia.Takto sa umiera pre miliardárov ktorí rozkradli ukrajinu a my sa im budeme skladať na plyn.
youtube.com/watch?v=pWEttDgvhZc&t=0
VRTIEŤ PSOM
http://www.youtube.com/watch?v=IMbAkM_yMck
http://www.youtube.com/watch?v=IMbAkM_yMck
Veľmi jednoduché vylustrovať autora týchto videí. Nie je to obyčajný typický prispievateľ na YouTube. Že je to cielená a riadená činnosť, .... Však nech si každý domyslí.
Toto sú všetky autorove videá: https://www.youtube.com/channel/UCtJd-S-xrpNDKvVWil9Xixw/feed?activity_view=3
Silne mi to pripomína jedného člena MTBiker fóra, už ani neviem ako sa volá, čo mal všetky príspevky iba v téme politika. Vôbec žiadna riadená činnosť, to len také hobby.