par faktov k UA. uz je na YTUBE tolko autentickych videi ze sa ta Kyjevska politicka sracka neda prehliadnut. dufam ze zodpovednych za zlociny pachane na vychode UA budu potrestane. par vybranych:
"V reakcii na pád lietadla začali padať akciové trhy. Európsky index FTSEurofirst 300, ktorý správy zastihli krátko pred ukončením obchodovania, zatvoril so stratou jedného percenta.
Rýchlo klesajú akcie leteckých spoločností. Air France KLM klesla o 1,5 percenta a Lufthansa stratila 2,4 percenta. Materská firma British Airways a Iberie sa prepadla o 3,4 percenta. Akciové trhy v Ázii sa otvoria o polnoci stredoeurópskeho času."
to zas bude konspiracnych teorii. skrinka sa nasla ale aj tak sa clovek pravdu nedozvie bude to same mlzenie ale 10 km sa mi zda dost aby to nejaky povstalec zostrelil... (uz zacinam konspirovat )
Ukrajina je zložitý problém. Ťažko sa človek môže vyznať čo je pravda a čo propaganda. Na jednej strane máme Putina ako novodobého ruského cára, ktorý by rád rozšíril svoje územie nielen v rámci ruského vplyvu, ale aj územne. Na druhej strane je tu USA a spojenci. Z histórie vieme, že USA, resp. rôzne mocenské skupiny rady ťahajú za nitky a ovplyvňujú dianie vo svete prostredníctvom prevratov a pod. Samozrejme treba vyprázdniť vojenské sklady a vyskúšať vojenské technológie
Otázka je potom, čo je konšpirácia? Pretože to, čo nám predkladajú oficiálne média častokrát skresľuje realitu. Neoficiálne kanály sú potom označené ako konšpiračné. Ťažko sa potom vyznať...
Som zvedavý, kde až zájde ukrajinská kríza, ktorej spadnuté lietadlo ešte viac zavarilo. Teraz to bude naťahovanie sa do nekonečna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.aktuality.sk/clanok/256990/usa-zasahuje-pre-ukrajinsku-armadu-pripravuje-dodavku-vojenskeho-vybavenia/
http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_10/photo-MIA-Rusko-dnes-pripravila-protivalecnou-vystavu-fotografii-FOTO-4960/?slide-1
youtube.com/watch?v=otNNMaiv55k&t=0
youtube.com/watch?v=wxBEvwGnzMs&t=0
youtube.com/watch?v=5wtaHB-2me8&t=0
youtube.com/watch?v=dzK9y_wUDmI&t=0
cakal som ze sa ta "stratena" 777 malajzijskych aerolinii objavi na scene trosku neskor. drzte si klobuky, teraz bude veselo...
Rýchlo klesajú akcie leteckých spoločností. Air France KLM klesla o 1,5 percenta a Lufthansa stratila 2,4 percenta. Materská firma British Airways a Iberie sa prepadla o 3,4 percenta. Akciové trhy v Ázii sa otvoria o polnoci stredoeurópskeho času."
Otázka je potom, čo je konšpirácia? Pretože to, čo nám predkladajú oficiálne média častokrát skresľuje realitu. Neoficiálne kanály sú potom označené ako konšpiračné. Ťažko sa potom vyznať...
Som zvedavý, kde až zájde ukrajinská kríza, ktorej spadnuté lietadlo ešte viac zavarilo. Teraz to bude naťahovanie sa do nekonečna.