Myslel si Sirius, alebo Syriu ???
Ropovod cez Sirius by bol asi nezmysel, že ??
No vidis aky si ty rozumny, ze si si to dokazal domysliet a aj sam si odpovedat:)
Uz som si to opraval a teraz je tvoj a aj moj prispevok bezpredmetny, iba ak si si chcel dokazat ze si tam nasiel chybu?
Pripadne si zbadal nejaku spojitost so Sirius-om, ale ja som tam mal iba Siriu:)
Joch má v niečom aj pravdu až na tie trochu prisilné reči o jadrových zbraniach.Inak dobre hovorí,že tým stredovekým ropným monarchiám treba stúpnuť na vajcia.
a uz to zacalo...
#Putin: "We fight #ISIS in #Syria."
First #Russia airstrikes 240km away from ISIS... & on civilian homes. (cielom boli FSA HQs)
a druhe kolo prave teraz... Reports now of fresh Russian airstrikes on #Talbiseh & residential areas east of al-Makramiya in rural #Homs, #Syria. Casualties reported.
každý kto bojuje proti oficiálnej a legitímnej vláde je pre rusov logicky cielom útokov.Schytalo to HQ 24 divízie tzv.free syrian army v meste Aqraba kúsok od Damasku.
saudi nič nepodniknú proti Assadovi to je viac ako isté.To by museli robiť spolu s usa a to sa určite nestane.Saudi majú obrovské vojenské probleémy dolu v Jemene kde saudské a iné arabské jednotky majú velmi ťažké straty a som len zvedavý dokedy ich bude baviť to jemenské dobrodružstvo.
podobna otazka sa natiska pre Rusov - par naletov je jedna vec (je to poriadne financne narocne) ale ci to dokaze nejako radikalne zmenit pomer sil na uzemi Syrie...a neviem si predstavit ze by poslali tanky do povstaleckych miest...IED a poulicny boj...
assadova armada sever neudrzi - preto su tam rusaci. vraj tam maju 9 tankov, co zas taka zasadna sila nie je najma beruc do uvahy fakt ze narozdiel od ukrajincov FSA ma ATGM ktore su na urovni...
v podstate zasadna otazka je kedy sa ''mimochodom'' stretne vo vzduchu koalicia rusko syria iran vs koalicia podporujuca FSA. a to dnesnym tempom nebude trvat dlho.
američania sa po ročnom neúspechu v budovaní divízie 30 presúvajú k podpore kurdov na severe sýrie aj keď to turkom vôbec nevoní.Nemyslím si,že by sa vôbec medzi sebou stretli,to nechce ani jeden ani druhý.Skôr si myslím,že tie malé povstalecké skupiny budú odstavené od dodávok.amerika sa nebude chcieť do toho namočiť ako posledných 10 rokov.
Ve čtvrtek podle libanonské televize al-Majadín ruské bombardéry zaútočily v severozápadní Sýrii na pozice seskupení Džajše Fatáh, které sdružuje několik islamistických milic, avšak nikoliv bojovníky chalífátu.
Předák syrské exilové opozice Chálid Chodža v newyorském sídle OSN prohlásil, že ruské nálety ve středu zabily zhruba tři desítky civilistů. Včetně dětí.
"Bylo to poprvé, co jsme tady viděli tak intenzivní nálety. Jsme zvyklí na dvě tři barelové bomby denně, ale ne na tak prudké bombardování. To se předtím nestalo," řekl agentuře Reuters Fajáz Ubajd z opozičního Místního koordinačního výboru v Talbíse.
chudáčik chálid chodža doteraz len dve tri bombičky denne a odkedy sa do toho začali montovať rusáci tak furt dokola cez deň,v noci stále im tam niečo hádžu na hlavu a jeho islamistické a salafistické milície musia sedieť v dierach....až mi ho je lúto.
''#Russia targets the #FSA's "Mountain Brigade" headquarters in #Idlib province.''
''FM Lavrov says Russia does not consider FSA to be a terrorist group, should be part of a political solution in Syria''
ach jaj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..............
Myslel si Sirius, alebo Syriu ???
Ba práveže,možno to bola moja nepozornosť a autorovi článku som som pripísal slová,ktoré nepovedal,resp. povedal velmi nejednoznačne.
Ale,pýtam sa. A nie je náhodou celá dnešná politika nejednoznačná,zahmlená a ťažko pochopitelná?
Tým chcem povedať len toľko,že čiernobiele videnie a zastávanie ´´jednoduchých´´ riešení je dnes skoro vždy nesprávne.
Lenže, bohužial,práve ludia s čiernobielym videním majú tendenciu kričať najviac.
...tak,to by bolo trocha psychopolitiky na dnes.
No vidis aky si ty rozumny, ze si si to dokazal domysliet a aj sam si odpovedat:)
Uz som si to opraval a teraz je tvoj a aj moj prispevok bezpredmetny, iba ak si si chcel dokazat ze si tam nasiel chybu?
Pripadne si zbadal nejaku spojitost so Sirius-om, ale ja som tam mal iba Siriu:)
#Putin: "We fight #ISIS in #Syria."
First #Russia airstrikes 240km away from ISIS... & on civilian homes. (cielom boli FSA HQs)
a druhe kolo prave teraz... Reports now of fresh Russian airstrikes on #Talbiseh & residential areas east of al-Makramiya in rural #Homs, #Syria. Casualties reported.
http://www.bloombergview.com/articles/2015-09-30/putin-s-goal-in-syria-helping-assad-not-stopping-islamic-state
zda sa ze saudov utoky na FSA nebudu bavit prilis dlho
http://www.ibtimes.co.uk/saudi-arabia-threatens-military-action-against-syrias-assad-1521764
http://www.bloombergview.com/articles/2015-09-30/russia-risks-being-prosecuted-for-syria-s-war-crimes
v podstate zasadna otazka je kedy sa ''mimochodom'' stretne vo vzduchu koalicia rusko syria iran vs koalicia podporujuca FSA. a to dnesnym tempom nebude trvat dlho.
Prečo musia USA zautočiť na RuskoOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Předák syrské exilové opozice Chálid Chodža v newyorském sídle OSN prohlásil, že ruské nálety ve středu zabily zhruba tři desítky civilistů. Včetně dětí.
"Bylo to poprvé, co jsme tady viděli tak intenzivní nálety. Jsme zvyklí na dvě tři barelové bomby denně, ale ne na tak prudké bombardování. To se předtím nestalo," řekl agentuře Reuters Fajáz Ubajd z opozičního Místního koordinačního výboru v Talbíse.
chudáčik chálid chodža doteraz len dve tri bombičky denne a odkedy sa do toho začali montovať rusáci tak furt dokola cez deň,v noci stále im tam niečo hádžu na hlavu a jeho islamistické a salafistické milície musia sedieť v dierach....až mi ho je lúto.
Russia|n SU-25 fighter jet shot down by #Syria rebels in #Hama. Appears RF pilot ejected
''FM Lavrov says Russia does not consider FSA to be a terrorist group, should be part of a political solution in Syria''
ach jaj...