jaro1 Vykaslime sa uz na to natahovanie. Len som sa pokusil naznacit, ze nana pitoma nie je nazor ale nadavka. Ale viem, ze na slovensku sa za nadavku poklada az omnoho tuhsi kaliber.
... teraz som na vážkach: Ten list napísal "Lotos" alebo "Dodo"?
smutné, že istá "skupinka" si túto poznámočku ... nevšimla ba ju ani nepostrehla vidí LEN "najväčšieho slovenského spisovateľa" obdareného možnosťou vyjadrovať sa odborne ... k európskej problematike ...
No jasne že to tak bolo, ľudia v Rusku nemajú po zavedení sankcií čo do úst, preto s vďakou berú ako darček pre svojich rodičov aj plechovku švepsu (ideálnu pre mix s vodkou, aby bolo čím zapiť další čierny deň)...
nie to určite nie ...
po zavedení sankcii už verný "prostý putinovský" človiečik nevládze jesť kaviar a zapíjať ho šampanským ...
preto to musí občas preložiť X krát 100 gr vodky
(ako sa do hory volá ....)
Priateľu, až budeš mať korektné informácie o živote v Rusku, tak potom prispej, rád si ich prečítam. V opačnom prípade sú tvoje slová len slová do vetra )
čo nebolo korektné ??
"prebytok kaviáru" ???
alebo
"nedostatok vodky" ???
(asi to bude tým, že žijem našťastie v inej krajine)
aj keď som túto krajinu opakovane navštívil X krát v rôznych obdobiach
(určite skôr ako ty) predpokladám, že žiješ vo veľkom meste a máš na miestne pomery nadštandardné príjmy a to možno "mierne deformuje" Tvoje videnie
K Cuperovi pekny rozhovor, treba precitat cele. http://archiv.extraplus.sk/1183/neprehliadnutelny
Zaujímavé na tej, inak banálnej nehode bolo, že prvá bola na onom mieste televízia JOJ a Markíza, až potom prišla dopravná polícia, ktorú ste sám zavolali...
Je to naozaj pozoruhodné. Môžem sa iba domnievať, že to bola politická pomsta za to, že som riešil ako advokát tých povestných 14 káuz Ivana Lexu a že o tých veciach čosi viem. Mal som spolu so svojimi kolegami, ktorí sme vtedy Lexu obhajovali, aj dôvod báť sa. Nemohli ma zdiskreditovať obvyklými metódami, milenku som nemal, neskorumpovali ma, lebo som neúplatný. Zostala teda možnosť, ktorú zrealizovali za pomoci médií.
V diskusii pod clankom: Nebudem sa vyjadrovať k tejto strane, som proti nacizmu a fašizmu. Ale chcem sa zastať M. Mišúna. Osobne ho poznám ako slušného človeka, vzorného manžela a otca. Čítala som od neho viaceré články v regionálnej tlači a s jeho názormi voči NATO a EÚ sa úplne stotožňujem. Pokiaľ mi je známe, trestne bol stíhaný len za spálenie vlajky EÚ, ale preto sa na neho veru nehnevám. Vraj aj v Trnave s ním boli nadriadení spokojní, odísť musel len z politických dôvodov.
Veľká škoda, že v prospech SR sa chcú angažovať len niektoré malé strany, tie veľké slúžia predovšetkým cudzím záujmom!
NinaR
3338829 30.12.2015
12:55
Cuper - Meciarov spolupachatelov - tomu urcite zalezi na problemoch Slovenska.
A co ten Kotlebov brat - predavac nacistickeho braku? A stary tucny nacista Rogel, ktory pri svojom vycinani so svojou partou neadrtalcov poskodil zdravie x ludom v Bratislave...
Zaujímavé na tej, inak banálnej nehode bolo, že prvá bola na onom mieste televízia JOJ a Markíza, až potom prišla dopravná polícia, ktorú ste sám zavolali...[/i]
rozmýšľam, kde tam je nejaká polemika ohľadom hľadania pravdy vôbec možná? napil sa toho vášho orešanského? napil. Nabúral (a zničil, teraz už nám..) značku? zničil. Čo s tým, preboha, má spoločné, či tam nejaká tv bola skôr?
hirwils
a okrem iného je dlhodobo známe, že všetky TV dlhodobo monitorujú rádiokomunikáciu polície a záchranky
(napríklad)
prečo sa napríklad veľmi často stáva, že pri nehode sú prví hasiči a až po nich ostatné zložky ?
(skús porozmýšľať) možno by jfab mohol ... keby chcel ... TI ozrejmit niektoré veci
Jasne, ze by som chcel
V minulosti sme mali analogove radiostanice, ktore bolo mozne jednoducho odpocuvat. Samozrejme, ze media to robili a netajili sa tym. Dnes (asi uz 2 roky) vsetky zachranne zlozky pouzivaju digitalnu siet SITNO. Je kodovana, vraj neodpocuvatelna.
Dalsia vec su informatori. Ti su vsade. Aj ja nim som, lebo musim. Legalne, prikazom, nariadenim... Pri zasahoch hodnych zretela informujem media kde a co sa stalo, ale bez podrobnosti. Tie nech si idu novinari zbierat na miesto. Samozrejme, ze su aj udalosti, ktore su zaujimave privelmi. O opitych politikoch to plati nasobne. Ak by som vedel o preslape mne nesympatickeho politika, znicim mobil, len aby si na nom media zgustli. A ten sympaticky politik si to zasluzi tiez, ked robi hovadiny.
Ano, stava sa, ze su hasici na mieste prvi. Mozno casto, ale to je urcite len zhodou okolnosti. Ak prijmem volanie ako prvy ja, posielam "svojich" a vyrozumievam ostatnych zachrananov. Ak prijme volanie prvy zdravotak, robi to rovnako. Je mozna aj vzajomna konferencia a vtedy zalezi len na tom, kto ma udalost blizsie. Vsetci hulakame a blikame naplno pri najrychlejsej moznej jazde Nase auta su najvacsie a najtazsie, takze vyhravat by sme velmi nemali. Ale vyhravame casto:)
MageZ Poznas celu pravdu? Ja nie.
Vraj sa s Meciarom nerozisiel po dobrom.
Sadnut za volant je velky pruser, nieto este havarovat, ale vidis, neusiel prec, sam zavolal policajtov a neodmietol fukat. To by vacsina v jeho postaveni nespravila.
Kazdopadne koli tomuto by som ho na kandidatku nedal.
Kotlebov brat a Rogel, ak je to o nich pravda, tak takych odsudzujem aj ja.Neonacizmus tam nema co hladat
janovarga Hladanie pravdy bolo skor v tom zmysle, ze podla piatich ludi posudme ostatnych.
Sadnut opity za volant je chrapunstvo, ale rozkradnut miliardy vacsie.
laco prepac zabudol som, ze overene media su len Markiza, JOJ, SME Pravda... spomenul som vsetky?
Tiez neviem kto je Kapusta.
A ta blogerka ivana15 je pre teba doveryhodna?
Preco tam davam tie otazniky, ti neodpovedas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
smutné, že istá "skupinka" si túto poznámočku ... nevšimla ba ju ani nepostrehla vidí LEN "najväčšieho slovenského spisovateľa" obdareného možnosťou vyjadrovať sa odborne ... k európskej problematike ...
odpad povymetany z najposlednejich kanalov...
http://www.express.co.uk/news/world/629571/Russian-Metrojet-jet-crash-KGB-agent-Putin-bombing
po zavedení sankcii už verný "prostý putinovský" človiečik nevládze jesť kaviar a zapíjať ho šampanským ...
preto to musí občas preložiť X krát 100 gr vodky
(ako sa do hory volá ....)
Pekný Nový rok. A menej netolerancie.
"prebytok kaviáru" ???
alebo
"nedostatok vodky" ???
(asi to bude tým, že žijem našťastie v inej krajine)
aj keď som túto krajinu opakovane navštívil X krát v rôznych obdobiach
(určite skôr ako ty)
predpokladám, že žiješ vo veľkom meste a máš na miestne pomery nadštandardné príjmy a to možno "mierne deformuje" Tvoje videnie
odpad povymetany z najposlednejich kanalov...
Ktovie kde je pravda...
K Cuperovi pekny rozhovor, treba precitat cele.
http://archiv.extraplus.sk/1183/neprehliadnutelny
Zaujímavé na tej, inak banálnej nehode bolo, že prvá bola na onom mieste televízia JOJ a Markíza, až potom prišla dopravná polícia, ktorú ste sám zavolali...
Je to naozaj pozoruhodné. Môžem sa iba domnievať, že to bola politická pomsta za to, že som riešil ako advokát tých povestných 14 káuz Ivana Lexu a že o tých veciach čosi viem. Mal som spolu so svojimi kolegami, ktorí sme vtedy Lexu obhajovali, aj dôvod báť sa. Nemohli ma zdiskreditovať obvyklými metódami, milenku som nemal, neskorumpovali ma, lebo som neúplatný. Zostala teda možnosť, ktorú zrealizovali za pomoci médií.
V diskusii pod clankom:
Nebudem sa vyjadrovať k tejto strane, som proti nacizmu a fašizmu. Ale chcem sa zastať M. Mišúna. Osobne ho poznám ako slušného človeka, vzorného manžela a otca. Čítala som od neho viaceré články v regionálnej tlači a s jeho názormi voči NATO a EÚ sa úplne stotožňujem. Pokiaľ mi je známe, trestne bol stíhaný len za spálenie vlajky EÚ, ale preto sa na neho veru nehnevám. Vraj aj v Trnave s ním boli nadriadení spokojní, odísť musel len z politických dôvodov.
Veľká škoda, že v prospech SR sa chcú angažovať len niektoré malé strany, tie veľké slúžia predovšetkým cudzím záujmom!
NinaR
3338829 30.12.2015
12:55
A co ten Kotlebov brat - predavac nacistickeho braku? A stary tucny nacista Rogel, ktory pri svojom vycinani so svojou partou neadrtalcov poskodil zdravie x ludom v Bratislave...
A tutu krasavci nazivo - http://www.liveleak.com/view?i=c15_1223547426
spasitelia slovenskeho naroda, Kotlebova kandidatka...
K Cuperovi pekny rozhovor, treba precitat cele.
ozaj nepostrádateľný človek, ktorý v živote NIKDY NIČ nespravil a nikdy nič nedosiahol
dlho sa tradoval nápis na lavici v posluchárni ...
"keď benzín tak super , keď ..... tak ..per"
ozaj nenahraditeľný tak ako Janko Kelňa, súdruh Slopa, alebo KE hokejista
a to auto mu iste skrížili mimozemšťania ...
vedení neschopnou opozíciou,
ktorá mu tajne naliala do kávičky trošku niečoho iného - domáceho
Zaujímavé na tej, inak banálnej nehode bolo, že prvá bola na onom mieste televízia JOJ a Markíza, až potom prišla dopravná polícia, ktorú ste sám zavolali...[/i]
rozmýšľam, kde tam je nejaká polemika ohľadom hľadania pravdy vôbec možná? napil sa toho vášho orešanského? napil. Nabúral (a zničil, teraz už nám..) značku? zničil. Čo s tým, preboha, má spoločné, či tam nejaká tv bola skôr?
a okrem iného je dlhodobo známe, že všetky TV dlhodobo monitorujú rádiokomunikáciu polície a záchranky
(napríklad)
prečo sa napríklad veľmi často stáva, že pri nehode sú prví hasiči a až po nich ostatné zložky ?
(skús porozmýšľať) možno by jfab mohol ... keby chcel ... TI ozrejmit niektoré veci
V minulosti sme mali analogove radiostanice, ktore bolo mozne jednoducho odpocuvat. Samozrejme, ze media to robili a netajili sa tym. Dnes (asi uz 2 roky) vsetky zachranne zlozky pouzivaju digitalnu siet SITNO. Je kodovana, vraj neodpocuvatelna.
Dalsia vec su informatori. Ti su vsade. Aj ja nim som, lebo musim. Legalne, prikazom, nariadenim... Pri zasahoch hodnych zretela informujem media kde a co sa stalo, ale bez podrobnosti. Tie nech si idu novinari zbierat na miesto. Samozrejme, ze su aj udalosti, ktore su zaujimave privelmi. O opitych politikoch to plati nasobne. Ak by som vedel o preslape mne nesympatickeho politika, znicim mobil, len aby si na nom media zgustli. A ten sympaticky politik si to zasluzi tiez, ked robi hovadiny.
Ano, stava sa, ze su hasici na mieste prvi. Mozno casto, ale to je urcite len zhodou okolnosti. Ak prijmem volanie ako prvy ja, posielam "svojich" a vyrozumievam ostatnych zachrananov. Ak prijme volanie prvy zdravotak, robi to rovnako. Je mozna aj vzajomna konferencia a vtedy zalezi len na tom, kto ma udalost blizsie. Vsetci hulakame a blikame naplno pri najrychlejsej moznej jazde
ja som skôr myslel na TO, že policajti majú na všetko čas ..... (nejde predsa o život .. ich) ... tak prečo sa plašiť ...
Vraj sa s Meciarom nerozisiel po dobrom.
Sadnut za volant je velky pruser, nieto este havarovat, ale vidis, neusiel prec, sam zavolal policajtov a neodmietol fukat. To by vacsina v jeho postaveni nespravila.
Kazdopadne koli tomuto by som ho na kandidatku nedal.
Kotlebov brat a Rogel, ak je to o nich pravda, tak takych odsudzujem aj ja.Neonacizmus tam nema co hladat
janovarga Hladanie pravdy bolo skor v tom zmysle, ze podla piatich ludi posudme ostatnych.
Sadnut opity za volant je chrapunstvo, ale rozkradnut miliardy vacsie.
laco prepac zabudol som, ze overene media su len Markiza, JOJ, SME Pravda... spomenul som vsetky?
Tiez neviem kto je Kapusta.
A ta blogerka ivana15 je pre teba doveryhodna?
Preco tam davam tie otazniky, ti neodpovedas.