Tak, ako bol za Mečiara pre niekoho mienkotvorným denník Republika, tak kľudne pre niekoho môže byť mienkotvorný aj ExtraPlus. Tak, ako niekto kedysi žral mečiarovského prisluhovača Kapustu, tak ho môže žrať aj dnes. Má na to plné právo, lebo chvalabohu, aj napriek všetkému, tu máme slobodu. Preto ti hirwils nevyčítam, že pre teba je mienkotvorný ExtraPlus. Kto je ivana15 neviem a neviem či je blogerka, alebo čo. Preto je jej názor pre mňa úplne, ale úplne irelevantný. A vôbec si nevytváram názor na základe internetových diskusií pod článkami. ... lebo tie sú skôr na pozvracanie, ako na vytváranie si svetonázoru. Si ma oslovil, tak som odpovedal. Ale už k tomu nemám viac čo dodať, takže prosím, nedávaj mi už žiadne otázky, ja ti tiež nedávam, ja iba glosujem. Na diskusiu musia byť minimálne dvaja a každý má predsa právo si vybrať s kým bude diskutovať.
..Sadnut opity za volant je chrapunstvo, ale rozkradnut miliardy vacsie...
Tak prečo potom nemáš problém so stranou, ktorá si dá na kandidátku človeka, ktorý bol počas svojho mandátu pri najväčšej rabovačke na Slovensku? (a nejak som doteraz nezachytil, že by proti sa proti tomu nejako vyhranil..).. aha, ty neposudzuješ, resp neodsudzuješ len podľa jedného, či piatich.. v tom prípade aj tak stále nechápem, čo ti potom vadí napr. na súčasných parlamentných stranách.. Veď aj tam sa nájde popri 5 zlých aj plno dobrých, čo to myslia s tým Slovenskom dobre...
Tak prečo potom nemáš problém so stranou, ktorá si dá na kandidátku človeka, ktorý bol počas svojho mandátu pri najväčšej rabovačke na Slovensku? (a nejak som doteraz nezachytil, že by proti sa proti tomu nejako vyhranil..)
Mam s tym problem, ved pisem ze by som ho na kandidatku nedal.
Aj ked povedal, ze on nekradol, ale je to take alibisticke, pretoze bol sucastou strany, v ktorej sa to dialo.
.. aha, ty neposudzuješ, resp neodsudzuješ len podľa jedného, či piatich.. v tom prípade aj tak stále nechápem, čo ti potom vadí napr. na súčasných parlamentných stranách..
Otvor google, potom zistis.
Veď aj tam sa nájde popri 5 zlých aj plno dobrých, čo to myslia s tým Slovenskom dobre...
nacal som pred casom temu ze EU nam nic nedava........ teda dava.... podla propagandy ktoru som spominal par stran vyssie....
kto si moze mysliet ze v dnesnej dobe ked ide len o prachy sa nejaka EU stara o nejake Slovensko a pcha sem peniaze???? .... solidarita, chceme vas dostat na nasu zivotnu uroven????...... ide nam o vase dobro???? ............ wake up!!!!
sme im naoko dolezity ....ale aj niesme........... do 30 rokov nebudu na svete vojny kvoli rope ale kvoli vode......
my mame vraj 80% zasob pitnej vody v Europe........ este sa vam nezda cudne ze je u nas kampan co vsetko pre nas EU robi......... ??
preco Mattoni ma skupene tisice hektarov pody v Cechach? ..... preco dobre situovani ludia z NL, BE, DE kupuju statky a pozemky v cechach a na slovensku?
a kludne ma zaslapte pod ciernu zem..... oci otvorite ked vase deti budu otrokmi jaky ani za feudalizmu neboli
... a slovenčina je jeden z najťažších jazykov na svete a Slovenky sú najkrajšie.
To s tou vodou nám hovorili už pred 40-timi rokmi na zédéeške. Neviem prečo my Slováci sa vždy snažíme si nahovárať, že sme v niečom výnimoční a svetoví. Pre začiatok by sa možno zišiel aspoň jeden nositeľ Nobelovej ceny. ... nech nemáme mindráky aspoň pred tými (krajinami) okolo nás.
A niektori maju zasa potrebu Slovakov osocovat a podcenovat, smutne je, ze su to zvacsa Slovaci, teda sa aspon tak tvaria.
Ak myslis napriklad nobelovu cenu za mier, ktoru dostal obama tak dakujem neprosim.
S tou vodou je to pravda, dnes stoji liter hocakej mineralky viac ako liter ropy.
Bez ropy sa da zit, bez vody nie.
Tesak ma mudre nazory, kto si mysli ze EU nam dava viac ako my "jej" tak je pekne naivny.
nimm_zwei
Ten rebricek je z tvojej hlavy? A mas aj k tomu nejake dovody, nejake realny ciny koli comu je to tak (narazam na 3. miesto.)
Ak beries to ze kotleba je rasista ci ako ho oznacuju ti, ktorym slape na krk (rozumej zapredanci), tak vysvetli preco zamestnava aj romov?
Napriklad, ze neberie uvery a tym nezadlzuje nas vsetkych co sa nepaci bankovym elitam?
Attachment:
Graf-1.jpg
Vieme kam ta zadlzenost vedie.
Jasny priklad Grecko, teraz predavaju ostrovy.
Zadlzeny znamena lahko manipulovatelny, zadlzeny clovek si nemoze dovolit vzpierat sa, musi skakat ako ostatni piskaju, straca slobodu.
tzv nesplatitelne dlhy ako povedala jedna europoliticka sa daju splatit iba revoluciou ci vojnou.
Uz to tu bolo x krat riesene - pozicka je castokrat vyhodnejsia pri hospodareni, vid napr. zateplovanie domov, vymena okien v skole atd. Ale nazi fandovia maju problem pohnut vlastnym rozumom...
Tak daj lepší dôvod prečo sa EU tak dojemne o nás stará... A nehovor že preto lebo chcú aby sme sa mali všetci dobre
Z toho isteho dovodu ako napr. my by sme sa mali starat o romske osady. Aby nam ten problem neprerastol cez hlavu. Co myslis nie je dobre zit medzi spriatelenymi a prosperujucimi susedmi? Je lepsie mat za suseda vyhladoveleho bedara co si brusi zuby na vsetko co vidi na tvojom dvore? Nestoji za to sa v tom angazovat?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak prečo potom nemáš problém so stranou, ktorá si dá na kandidátku človeka, ktorý bol počas svojho mandátu pri najväčšej rabovačke na Slovensku? (a nejak som doteraz nezachytil, že by proti sa proti tomu nejako vyhranil..).. aha, ty neposudzuješ, resp neodsudzuješ len podľa jedného, či piatich.. v tom prípade aj tak stále nechápem, čo ti potom vadí napr. na súčasných parlamentných stranách.. Veď aj tam sa nájde popri 5 zlých aj plno dobrých, čo to myslia s tým Slovenskom dobre...
Mam s tym problem, ved pisem ze by som ho na kandidatku nedal.
Aj ked povedal, ze on nekradol, ale je to take alibisticke, pretoze bol sucastou strany, v ktorej sa to dialo.
Otvor google, potom zistis.
Ten pomer si zadal obratene.
http://www.aktuality.sk/clanok/311255/takmer-polovica-rusov-nema-mesacny-prijem-ani-124-eur/
Mňa by veľmi potešilo, keby niekto, kto si ten rozhovor naozaj prečíta, napísal, s čím nesúhlasí, čo povedala tá už skoro sedemdesiatročná pani.
Čítajte viac: http://komentare.sme.sk/c/8114407/milos-a-jeho-hlbky.html#ixzz3wf4yfaJz
Top 10 škodcov tejto krajiny (pracovná verzia):
1. SMER-sociopatická kleptokracia
2. #drzimstranuputinovi
3. Kotleba-Jugend
4. NVPBS (nezaradené voľne pobehujúce bezcharakterné svine)
5.
6.
7.
8.
9.
10. „sluníčkáři“ a/alebo bratislavská kavárna*
A škodcov, ako vieme, sa treba zbaviť - vo voľbách.
kto si moze mysliet ze v dnesnej dobe ked ide len o prachy sa nejaka EU stara o nejake Slovensko a pcha sem peniaze???? .... solidarita, chceme vas dostat na nasu zivotnu uroven????...... ide nam o vase dobro???? ............ wake up!!!!
sme im naoko dolezity ....ale aj niesme........... do 30 rokov nebudu na svete vojny kvoli rope ale kvoli vode......
my mame vraj 80% zasob pitnej vody v Europe........ este sa vam nezda cudne ze je u nas kampan co vsetko pre nas EU robi......... ??
preco Mattoni ma skupene tisice hektarov pody v Cechach? ..... preco dobre situovani ludia z NL, BE, DE kupuju statky a pozemky v cechach a na slovensku?
a kludne ma zaslapte pod ciernu zem..... oci otvorite ked vase deti budu otrokmi jaky ani za feudalizmu neboli
To s tou vodou nám hovorili už pred 40-timi rokmi na zédéeške. Neviem prečo my Slováci sa vždy snažíme si nahovárať, že sme v niečom výnimoční a svetoví. Pre začiatok by sa možno zišiel aspoň jeden nositeľ Nobelovej ceny. ... nech nemáme mindráky aspoň pred tými (krajinami) okolo nás.
Ak myslis napriklad nobelovu cenu za mier, ktoru dostal obama tak dakujem neprosim.
S tou vodou je to pravda, dnes stoji liter hocakej mineralky viac ako liter ropy.
Bez ropy sa da zit, bez vody nie.
Tesak ma mudre nazory, kto si mysli ze EU nam dava viac ako my "jej" tak je pekne naivny.
nimm_zwei
Ten rebricek je z tvojej hlavy? A mas aj k tomu nejake dovody, nejake realny ciny koli comu je to tak (narazam na 3. miesto.)
Ak beries to ze kotleba je rasista ci ako ho oznacuju ti, ktorym slape na krk (rozumej zapredanci), tak vysvetli preco zamestnava aj romov?
Napriklad, ze neberie uvery a tym nezadlzuje nas vsetkych co sa nepaci bankovym elitam?
Vieme kam ta zadlzenost vedie.
Jasny priklad Grecko, teraz predavaju ostrovy.
Zadlzeny znamena lahko manipulovatelny, zadlzeny clovek si nemoze dovolit vzpierat sa, musi skakat ako ostatni piskaju, straca slobodu.
tzv nesplatitelne dlhy ako povedala jedna europoliticka sa daju splatit iba revoluciou ci vojnou.
Z toho isteho dovodu ako napr. my by sme sa mali starat o romske osady. Aby nam ten problem neprerastol cez hlavu. Co myslis nie je dobre zit medzi spriatelenymi a prosperujucimi susedmi? Je lepsie mat za suseda vyhladoveleho bedara co si brusi zuby na vsetko co vidi na tvojom dvore? Nestoji za to sa v tom angazovat?