Zemo, to akože máme stále voliť menšie zlo a uspokojiť sa s tým? Tak ako takmer vo všetkých voľbách vrátane prezidentských, tie posledné nevynímajúc? Aj Fico niekedy mal len malé, resp. ešte menšie kauzy. Problém je, že ten kto je v opozícii stále len vykrikuje a je jedno, kto je pri moci. Dobrým príkladom bolo schvaľovanie zákona o alkohole za volantom a imunity poslancov. 150 poslancov bolo za zrušenie imunity ohľadom alkoholu za volantom keď sa ich na to opýtali, ale nedokázali to schváliť myslím viac ako 3 roky, lebo to stále niekto bojkotoval. A potom chceme, aby schválili zákony, ktorá by ich obmedzovali a postihovali vrátane ich finančných mecenášov?
K tomu čo písal subaroSti o predaji pozemku si kladiem otázku, či by taký veľký, skúsený a úspešný podnikateľ nechal ten pozemok len tak roky ležať, niekto ho užíval a on by si ani nepýtal nájom, resp. nechal iného, aby si bral nájom z jeho pozemku? Podľa môjho názoru iba ak by nechcel, aby sa vedelo o skutočnom vlastníctve tohoto pozemku. Ten nájom by požadoval aj človek, ktorý má len základnú školu, možno ani to nemusí mať. Ale názor nech si urobí každý sám.
Zemo, to akože máme stále voliť menšie zlo a uspokojiť sa s tým?
O akom mensom zle hovoris? Ja som volil dobro. V prezidentskych volbach sikovneho cloveka, ktory zarobil peniaze bez vyciciavania statu. A cast z nich, aj velku cast jeho casu venoval charite.
Ci ty by si chcel radsej sto rokov cakat na toho bajneho princa na bielom koni? A ked bude mat ten kon zablatene kopyta tak ho posleme prec, ze nieje dost dobry? Alebo inak pokym nemas na rolls royce tak si nekupis auto?
A mimo to Fico zacinal ako komunista, potom pokracoval v SDL. Potom sa snazil robit ksefty s podou s RF development. Takze tam bolo jasne od zaciatku co je zac.
chcel by som mat schopnost rozoznat, kto kedy vravi pravdu...To ma len tak napadlo, lebo som kukal par videi od Martina Dana ..Bo podla neho su samozrejme vsetci hajzli...Tak to je potom ale velky pruuuuser. Aj ta nahravka Matovica, co pustal Kali v o 5 minut 12 bola Daňova... Akurat tam Kali nepustil to, ze Daňo obvinil Matovica, ze je tiez jedným z vrahov Kuciaka. Ale to Dano tvrdi aj o Vagovicovi, Hríbovi a iných, co pisu podla nejakej objednávky ( sorosovej samozrejme ). A tak dalej..a tak dalej..Keby to nebolo cele smutne, bolo by to vtipne...
Niečo krásne pan Gašpar, rovno by ste ich mali aj s prezidentom zavriet!!! ..nie len podať trestné oznámenie...
Do basy skor pojdu tvoji jednoduchi kamarati martin dano a rudo vasky za to, ze sa vo videu vyhrazaju smrtou nicholsonovej. Ano spravne - vo videu. Oni su tak mega tupi ze sa pritom aj natocili a dali to na FB
Ďurko, ak by sa mali niekedy tvoji kumpáni dostať k moci, nezabudni ich upozorniť na túto tému, lebo vo vašich lágroch by sa dobre vynímala celá plejáda členov tohto fóra.
jednoduchi ludia sa radi upinaju k symbolom...kazdemu druhemu sa na spataku hompala ruzenec, ale na prechode nema problem stiahnut okienko a na pomalsiu staru zenu kricat nech "taha do p..e"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tomu čo písal subaroSti o predaji pozemku si kladiem otázku, či by taký veľký, skúsený a úspešný podnikateľ nechal ten pozemok len tak roky ležať, niekto ho užíval a on by si ani nepýtal nájom, resp. nechal iného, aby si bral nájom z jeho pozemku? Podľa môjho názoru iba ak by nechcel, aby sa vedelo o skutočnom vlastníctve tohoto pozemku. Ten nájom by požadoval aj človek, ktorý má len základnú školu, možno ani to nemusí mať. Ale názor nech si urobí každý sám.
O akom mensom zle hovoris? Ja som volil dobro. V prezidentskych volbach sikovneho cloveka, ktory zarobil peniaze bez vyciciavania statu. A cast z nich, aj velku cast jeho casu venoval charite.
Ci ty by si chcel radsej sto rokov cakat na toho bajneho princa na bielom koni? A ked bude mat ten kon zablatene kopyta tak ho posleme prec, ze nieje dost dobry? Alebo inak pokym nemas na rolls royce tak si nekupis auto?
A mimo to Fico zacinal ako komunista, potom pokracoval v SDL. Potom sa snazil robit ksefty s podou s RF development. Takze tam bolo jasne od zaciatku co je zac.
Do basy skor pojdu tvoji jednoduchi kamarati martin dano a rudo vasky za to, ze sa vo videu vyhrazaju smrtou nicholsonovej. Ano spravne - vo videu. Oni su tak mega tupi ze sa pritom aj natocili a dali to na FB