Čiže ty máš dôveru k našim policajtom, sudcom, politikom? Vysvetli mi toto:
zákon § 1 odsek 3 zákona 171/1993 Z.z. o Policajnom zbore
"Policajný zbor sa vo svojej činnosti riadi ústavou, ústavnými zákonmi, zákonmi a ostatnými všeobecne záväznými právnymi predpismi a medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná."
paragraf § 6 odsek 1:
"Policajný zbor je podriadený ministrovi vnútra..."
Ako môžeš veriť, že ktorýkoľvek policajt vyšetrí ten zločin nezaujato? Ako mu jeho vedúci, ktorý je podriadený ministrovi dovolí vyniesť na svetlo dôkazy voči ministrovi???
A to nehovorím, že keby sa aj taký zázrak stal, tak prokurátor má tiež výhody z korupcie a aj sudca, ktorému by to dal. Čo by sa teda v ideálnom prípade stalo? Policajt by bol prepustený, jeho šéf pokefovaný a skutok sa nestal.
politická vražda to bude až vtedy ak sa preukáže motív.Zatial sú to len dohady.Požiadavky ľudí sa majú preniesť do parlamentu a na to tu máme strany.Len ja tu nevidím žiadnu ktorá by sa toho vedela odborne chopiť a tak svoju neschopnosť prenášajú na ulicu.
typicke odvedenie od podstaty , ja nepisem o vrazde a ani som ju nikomu nepripisal ,ale to ze sa stala svedci samo o sebe ze sa tu evidentne cosi najmenej zanedbalo ,pochybilo a za chyby sa ma platit ,su tu ine evidentne a dokazatelne veci ,ktore same o sebe stacia na vyhlasenie nedovery a kazdy slusny clovek s trochou cti ,by odstupil z funkcie sam ,uz len pri takych podozreniach ....vrazda bola ta pomyselna "posledna kvapka" ,tu su dlhodobejsie suvislosti ...
Triki, vsetci ludia maju pravo na "reklamaciu" politikov...A tym nemyslim nove volby po 4rokoch...Zavada sa prejavila po 2 rokoch, tak reklamujeme teraz.
Nie, len som chcel dodať odvahu ficovoličom, aby reklamovali, ked nie su s nim spokojni. To nie je hanba. Volil som SAS, lebo ta Nicholsonová jazdí ( resp. padá ) na bicykli
Jj, na tých maledivach je to uplna náhoda že sa všetci stretnú práve v tom jednom rezorte na jednom z tisícov ostrovčekov ktoré tvoria Maledivy...asi bola dobrá cena na zlavomate.
V SME čítam o priebehu protestov a píše sa tam nasledovné:17:10 Protesty pokračujú, pretože zatiaľ neboli splnené všetky požiadavky, a to vytvorenie novej dôveryhodnej vlády prostredníctvom predčasných volieb, uviedol tesne pred začiatkom zhromaždenia v Bratislave Peter Nagy, jeden z organizátorov zhromaždenia.
Čisto teoreticky zoberme možnosť ,že by došlo k predčasným voľbám a SMER by s SNS a Mostom opäť urobil koalíciu (čísla s prieskumov beriem s rezervou,už nie raz sa ukázali ako pochybné).Moja otázka je či by potom pokračovali protesty aj po voľbách?Pretože by zrejme nebola naplnená požiadavka protestujúcich o vytvorení novej dôveryhodnej vlády či?
Dolezite je naucit tych co sa dostali k zlabu jest priborom. Nestrkat sa, negrgat a naberat si primerane. Niekedy staci tlak volica ale ked, ako sme videli naposledy, dost znacna cast volicstva nepochopila pravidla hry, t.j. volila tych co najviac naslubovali alebo mile ksichtiky, tak neublizi obcas ako teraz na nich zadupat. Nech si aspon utru papule a pouzivaju mensie naberacky. Da sa to takto pochopit?
Prípadne im nedať žiadne jedlo. Podľa mňa plat poslanca parlamentu je dosť vysoký, aby niekto slušný chcel dačo viac. Aj tak poberajú ďalšie platy, či majú biznis. To sú vážne tak nenažraní??? Boha, ale ma to začína srať. Už aj Mongolsko je na tom lepšie ako my. Budúci týždeň každý deň do ulíc. A zobrať vidly.
Co tak zacat zbierat podpisy za to ze uz nechceme dostavat eurofondy ? Krajina je vybudovana dost a aj tak sa toho vacsina ukradne.
Keby to nahodou vyslo, to by mohlo oligarchov potesit. Alebo nie ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zákon § 1 odsek 3 zákona 171/1993 Z.z. o Policajnom zbore
"Policajný zbor sa vo svojej činnosti riadi ústavou, ústavnými zákonmi, zákonmi a ostatnými všeobecne záväznými právnymi predpismi a medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná."
paragraf § 6 odsek 1:
"Policajný zbor je podriadený ministrovi vnútra..."
Ako môžeš veriť, že ktorýkoľvek policajt vyšetrí ten zločin nezaujato? Ako mu jeho vedúci, ktorý je podriadený ministrovi dovolí vyniesť na svetlo dôkazy voči ministrovi???
A to nehovorím, že keby sa aj taký zázrak stal, tak prokurátor má tiež výhody z korupcie a aj sudca, ktorému by to dal. Čo by sa teda v ideálnom prípade stalo? Policajt by bol prepustený, jeho šéf pokefovaný a skutok sa nestal.
typicke odvedenie od podstaty , ja nepisem o vrazde a ani som ju nikomu nepripisal ,ale to ze sa stala svedci samo o sebe ze sa tu evidentne cosi najmenej zanedbalo ,pochybilo a za chyby sa ma platit ,su tu ine evidentne a dokazatelne veci ,ktore same o sebe stacia na vyhlasenie nedovery a kazdy slusny clovek s trochou cti ,by odstupil z funkcie sam ,uz len pri takych podozreniach ....vrazda bola ta pomyselna "posledna kvapka" ,tu su dlhodobejsie suvislosti ...
-- Robert Fico
ty si volil Fica ked reklamujes?
https://dennikn.sk/minuta/1065295/?ref=mpm
Čisto teoreticky zoberme možnosť ,že by došlo k predčasným voľbám a SMER by s SNS a Mostom opäť urobil koalíciu (čísla s prieskumov beriem s rezervou,už nie raz sa ukázali ako pochybné).Moja otázka je či by potom pokračovali protesty aj po voľbách?Pretože by zrejme nebola naplnená požiadavka protestujúcich o vytvorení novej dôveryhodnej vlády či?
https://aktualne.centrum.sk/slovensko/spolocnost/v-ziline-noci-horela-budova-ktorej-sidli-kancelaria-smeru-sd-poziar-bol-zrejme-zalozeny-umyselne.html
Keby to nahodou vyslo, to by mohlo oligarchov potesit. Alebo nie ?
ale aj veta: "ked zaspime v demokracii, moze sa nam stat ze sa zobudime v totalite"