Maloco by ich potesilo viac, nez taketo akcie. To by sme cumeli ako pruzne by reagovali policajti. Cely cas si hovorim, len aby sa nevynorila uspesna provokacia ...
BTW Kto ma medzery v dejepise, nech si precita cosi o poziari Reichstagu.
Len tak som si teraz na tupkach precital clanok o tom maledivskom stretnuti a...to si nemozu ti "novinari" robit pracu poriadne? Potom to preberaju od nich ostatni a tak to tu aj vyzera...
"Podľa našich informácií lieta tento let každý piatok, je teda možné, že Kočner letel až v piatok 9. marca po stretnutí. K stretnutiu malo dôjsť 7. marca v stredu. Kočner však nakoniec stretnutie priznal krátko potom, čo sme článok publikovali."
a za čo,alebo za koho by som mal protestovať?....už mi to konečne vysvetli lebo ja tu vidím zatial len aktivizmus bez ciela.
obdivujem tvoj zivot, ze vsetko co v nom vykonas, sleduje nejaky konkrétny ciel. Si vzdy racionalny a citom nedavas volny priebeh. Ja som tam bol z dovodu, lebo som dal na svoj POCIT ZHNUSENIA. Chcel by som byt ako ty. A moj ciel su predcasne volby. Az po nich sa ukaze, ako velmi presny prieskum bol. A ze volby su teraz zbytocnost? A o 2 roky to bude v com ine? Mas vestiarsku gulu?
Ja čo sa týka predčasných volieb som tak 50/50 ,ale keby už boli mám pocit ,že by skončili patovou situáciou a to tak ,že ani jedna strana by nezískala väčšinu a hlasy by držal Kotleba...to by bolo potom krútenie sa hadov naživo a už len koli tomu by som to chcel vidieť a pobaviť sa
Toto co je teraz, je totalna fraska a ludia su iba za handry. Aktivita na namestiach je obdivuhodna, no pes, ktory steka, nehryzie. A toho sa nikto neboji. Co zmenia parlamentne volby? V lepsom pripade sa vymenia babky, v tom horsom sa vratia rovnake babky, ale babkoherci ostanu aj scenar predstavenia. Bordel sa zakryje mozno novym kobercom pre pokoj v rodine, ale podlaha sa nevymeni. 25 rokov chcu ludia zmenu a co maju? Hovno a podobnost s 89-tym. Ja vravim cele zle a odznovu. S priamou demokraciou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://aktualne.centrum.sk/slovensko/spolocnost/v-ziline-noci-horela-budova-ktorej-sidli-kancelaria-smeru-sd-poziar-bol-zrejme-zalozeny-umyselne.html
Maloco by ich potesilo viac, nez taketo akcie. To by sme cumeli ako pruzne by reagovali policajti. Cely cas si hovorim, len aby sa nevynorila uspesna provokacia ...
BTW Kto ma medzery v dejepise, nech si precita cosi o poziari Reichstagu.
"Podľa našich informácií lieta tento let každý piatok, je teda možné, že Kočner letel až v piatok 9. marca po stretnutí. K stretnutiu malo dôjsť 7. marca v stredu. Kočner však nakoniec stretnutie priznal krátko potom, čo sme článok publikovali."
A ja blbec som si doteraz myslel ze Emirates tu trasu Dubaj-Melbourne-Auckland lietaju kazdy den...
https://flightaware.com/live/flight/UAE406
a bol si alebo len rypes?
obdivujem tvoj zivot, ze vsetko co v nom vykonas, sleduje nejaky konkrétny ciel. Si vzdy racionalny a citom nedavas volny priebeh. Ja som tam bol z dovodu, lebo som dal na svoj POCIT ZHNUSENIA. Chcel by som byt ako ty. A moj ciel su predcasne volby. Az po nich sa ukaze, ako velmi presny prieskum bol. A ze volby su teraz zbytocnost? A o 2 roky to bude v com ine? Mas vestiarsku gulu?
Vymeniť Kaliňáka a Fica za "ich ľudí" je ako vymeniť osraté trenky za osraté slipy. Výmena prebehne, ale zadok štípe stále.😕