no teraz som zvedavý,ako zariadia,aby ho Kiska vymenoval-ak ho teda vyberie parlament-asi počkajú až bude prezident Ševčovič,lebo Mistrík aj Čaputová sa vyjadrili jasne
To je Meciarovska metoda, dobre ju VM pouzil pocas volieb tusim 1996, ked v case volebneho moratoria vyplakaval v Kapustovej STV ze ho volebna komisia nepripustila k volbam. (nebol zapisany v zozname volicov daneho okrsku ani nemal volicsky preukaz aby mohol volit v inom) Vysledkom bolo ze kopa nerozhodnutych chceli tuto "krivdu" na Vladkovi napravit a dali mu svoj hlas.
Vytvorit zo seba pred narodom martyra a dosiahnut tak zvysenie svojej podpory a popularity. To teraz chce dosiahnut martýr Fico cez svojhich judasov Madeja a tu charakterku co este vcera tvrdila ze svoj hlas mu neda a dnes jej tie zdrapy dodane Ficom stacia.
ja osobne by som si aj stavil, ze to vsetko je pekne dopredu pripravene a pan docent si zabezpeci 12 rocnu imunitu, pretoze kym bude Kiska prezidentom, tak sudcovia sa volit nebudu a dalsim prezidentom bude Sevcovic, ktory samozrejme nebude mat inu moznost ako ho vymenovat, samozrejme za predpokladu, ze ho odporucia, co si myslim je pravdepodobnost hraniciaca s istotou....jedine zeby nie
To s tym Sevcovicom by som si az tak isty nebol (2014 Kiska - Fico => vyhral Kiska a dnes ma Fico tolko kauz na hlave ze hadam mensie zlo bude cokolvek ine ako kandidat smeru - iba zeby nie a vyberali by sme napr. z dvojice Sevcovic - Harabin ) ale bol by som zvedavy co maju na sumracnej pripravene pre alternativu ze by ten Sevcovic nevysiel.
keď si odmyslíš že ide s podporou smeru, tak je to kariérny diplomat s dobrou kariérou v celosvetovom rozmere ... je mi jedno či to bude mistrik alebo sevcovic alebo ak miklosko či caputova ... hlavne nak to neni harabin alebo kotleba
Aby sme ale po dnešku neboli všetci len skeptickí (myslím na Fica/Ústavnoprávny výbor), tak odporúčam do pozornosti správy z Bratislavy (čo momentálne úspešne presadzuje Vallo). Pevne verím, že rovnako, ako voľby na primátora, dopadnú aj prezidentské a parlamentné voľby.
Hlavne ze filckam nevadi uz ani ten soros, pokial prispieva ficovi na publikovanie a pokial ma zachranit ficovu kandidaturu. Aj tak nadalej na internete nadavaju "slnieckarom" a "sorosovym detom", za to ze ich plati soros a ze bude dalsi protest. Filckam uz nic nepomoze, len preco nas vsetkych stahuju so sebou?
Ľudia sú blbí, ale načisto. Viedol som jednu diskusiu ohľadne Harabina pod videom na youtube. Opakovane som sa viacerých pýtal tieto otázky:
Čítali ste ústavu?
Viete aké má právomoci prezident SR?
Viete, čo robia mimovládne organizácie?
Viete, kto je Soros?
Prečo a hlavne ako by Soros podporoval protesty?
Okrem nadávok, urážania, pochybovania o mojom rozume, radách ako mám sa dať liečiť a že som jasný slniečkar a provokatér a trol v jednom som nedostal žiadne odpovede. Výnimkou bola moja prvá otázka a odpoveď bolo, že nie ústavu nečítali, stačí, že ju čítal Harabín a on vie predsa aké má prezident právomoci tak mu budeme veriť. Toľko len k predstave, že ľudia sa dajú ľahko zneužiť a zmanipulovať a absentuje im akákoľvek základná logika, hlavne nech sa šíri nenávisť voči názoru druhým a politici môžu klamať, zavádzať, porušovať pravidlá a ppmaly aj vraždiť v priamom prenose.
Ale som optimista. Tých zlých kandidátov je dosť veľa nato, aby neuspeli. Minimálne v prvom kole. V druhom to dopadne dobre, uvidíte. SMER pomaly ale isto končí, len škoda, že nikoho z tej bandy neuvidíme v Leopoldove.
Veľmi sa budem čudovať, ak koalícia dodá 18 mien Kiskovi. Buď použijú kulehu, ktorú popísal Mazák, alebo počkajú na nového prezidenta v nádeji, že to bude ich človek a ten Fica vymenuje.
Arcey: Jáj, tak to Ty máš na nich riadne požiadavky! 😄 Mňa prekvapuje, že im nedochádza, že tie rozkradnuté peniaze sú aj ich prachy. Skús niekomu z nich zobrať 50 centov a uvidíš, čo bude. Že každého z nás obrali/oberajú o stovky eur, to im už nedochádza. A to sú peniaze u tejto kategórie ľudí prvá signálna. Nie nejaké právomoci, Soros, mimovládky, ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vytvorit zo seba pred narodom martyra a dosiahnut tak zvysenie svojej podpory a popularity. To teraz chce dosiahnut martýr Fico cez svojhich judasov Madeja a tu charakterku co este vcera tvrdila ze svoj hlas mu neda a dnes jej tie zdrapy dodane Ficom stacia.
Ľudia sú blbí, ale načisto. Viedol som jednu diskusiu ohľadne Harabina pod videom na youtube. Opakovane som sa viacerých pýtal tieto otázky:
Čítali ste ústavu?
Viete aké má právomoci prezident SR?
Viete, čo robia mimovládne organizácie?
Viete, kto je Soros?
Prečo a hlavne ako by Soros podporoval protesty?
Okrem nadávok, urážania, pochybovania o mojom rozume, radách ako mám sa dať liečiť a že som jasný slniečkar a provokatér a trol v jednom som nedostal žiadne odpovede. Výnimkou bola moja prvá otázka a odpoveď bolo, že nie ústavu nečítali, stačí, že ju čítal Harabín a on vie predsa aké má prezident právomoci tak mu budeme veriť. Toľko len k predstave, že ľudia sa dajú ľahko zneužiť a zmanipulovať a absentuje im akákoľvek základná logika, hlavne nech sa šíri nenávisť voči názoru druhým a politici môžu klamať, zavádzať, porušovať pravidlá a ppmaly aj vraždiť v priamom prenose.
Svet se v prdel obraci...
https://www.facebook.com/projektn.sk/videos/1568956726540745/