Zase nikoho nezvolili banda vsivava.Ten ***** hranol to ma pekne premyslene.Len mi nejde do hlavy,ako sa toto moze diat v akoze demokratickej krajine
A este furt je väcsina ficovolicov a toto schvaluju
ak nie je parlament schopný navoliť 18 kandidátov z 38,mali by ho rozpustiť načo tam sedia z platom 5000 Eur/mesačne ? jeden skrachovaný preceda tu zametá z celým Slovenskom-a nechápem kde robia tie prieskumy,že Smer má 20 % ... každého čo poznám,naňho nadáva-asi sa spoliehajú na jednoduchších voličov-vlaky zadarmo,obedy zadarmo a pod.
Na tie vlaky "zadarmo" je najlepsie opytat sa zelezniciarov, idealne zo zelezniciarskych rodin. To je umenie vydojit na kost a rozvratit krajinu v obdobi rekordneho hospodarskeho rastu vo svete a miliardami z EU fondov...
Tie vlaky su ***** az no.Dochodcovia si zmyslia,ze pojdu na vylet cez tyzden,ale este nevedia ktory den.Tak si zabookuju miestenky na cely tyzden a vyberu si ktory den pojdu.Kto si chce kupit miestenku normalne,nekupi,lebo su vypredane.A potom jazdia poloprazdne vlaky kuwa.Keby to ti hnupi dali aspon za 1€,to uz by si dochodci mozno rozmysleli.
Mňa teší, že ministri sú fakt morálna elita a všeobecne sú aj ***** matematici
Asi chodia spoločne na nejaké školenia...
Matečná: Farmári sú prepojení na kriminálnikov, na vláde nemajú čo robiť
Ako majú peniaze na cestu do Bratislavy, keď nedokážu uživiť rodiny? Pýta sa ministerka.
Majú drahé traktory aj za 150 tisíc eur a cesta z Košíc na takomto stroji do Bratislavy ich stojí šesťtisíc eur.
zaujímavé:
V roce 2012 zachytila italská protimafiánská jednotka telefonický rozhovor mezi tehdejším předsedou slovenské vlády Robertem Ficem a Antoninem Vadalà, který se odehrává ve velmi přátelském tónu. Nahrávka telefonátu vznikla v rámci policejní operace, která Vadalu monitorovala.
celý článok: https://www.investigace.cz/kokainovi-kovbojove/
samozrejme preceda Vadalu nepozná,ani s ním nikdy netelefonoval...
Kaprak V rukach to ma volic. Hlavne ten co nerozmysla, co dava hlas tomu co najviac slubuje, najviac sa tlcie do svojej slavjanskej hrude ci ponuka najvacsi korbac. No najhlavnejsie ten co si mysli, ze nemuis volit. Budu teraz rychlo za sebu tri moznosti ukazat ci sme statom hodnym 21. storocia alebo sa vratime do minulosti.
kašlite teraz na fica, radšej poradte čo s prezidentom ... ten mistrík vyzeral ako vhodné menšie zlo ... ale čo tak sledujem jeho prejav tak je to tiež taký jednoduchší človek
kašlite teraz na fica, radšej poradte čo s prezidentom ... ten mistrík vyzeral ako vhodné menšie zlo ... ale čo tak sledujem jeho prejav tak je to tiež taký jednoduchší človek
Rozhodovat medzi Mistrikom a Caputovou sa budem az v posledne dni. Na kazdy pad atributy ako "nudny" nehovoria nic o kvalite pripadneho prezidentovania, hovori to len o schopnosti ziskat hlasy volicov co sa rozhoduju viac menej pudovo. Medzi nami bikermi si priznajme, ze ista cast uspechu Caputovej je kvoli tomu, ze je to pekna baba. Vobec ju tym nechcem zhadzovat.
ja tiež budem sledovať prieskumy až do 1. kola,voliť budem Mistríka alebo Čaputovú-podla toho,kto bude mať väčšie šance-dopadne to dobre,na 99% do druhého kola postúpi Ševčovič a Mistrík,alebo Ševčovič a Čaputová,v 2. kole to vyhrá jeden z tejto dvojice-proti Ševčovičovi budú všetci,ktorým leží Smer-SD aj z jeho precedom v žalúdku ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este furt je väcsina ficovolicov a toto schvaluju
Asi chodia spoločne na nejaké školenia...
Matečná: Farmári sú prepojení na kriminálnikov, na vláde nemajú čo robiť
Ako majú peniaze na cestu do Bratislavy, keď nedokážu uživiť rodiny? Pýta sa ministerka.
Majú drahé traktory aj za 150 tisíc eur a cesta z Košíc na takomto stroji do Bratislavy ich stojí šesťtisíc eur.
https://ekonomika.sme.sk/c/22057482/matecna-pred-rokovanim-protestujuci-nezastupuju-farmarov-len-vlastne-ciele.html#ixzz5g48Q2emf
V roce 2012 zachytila italská protimafiánská jednotka telefonický rozhovor mezi tehdejším předsedou slovenské vlády Robertem Ficem a Antoninem Vadalà, který se odehrává ve velmi přátelském tónu. Nahrávka telefonátu vznikla v rámci policejní operace, která Vadalu monitorovala.
celý článok:
https://www.investigace.cz/kokainovi-kovbojove/
samozrejme preceda Vadalu nepozná,ani s ním nikdy netelefonoval...
Uz nechapem,co by im oci otvorilo!
https://www.dailymale.sk/articles/sprievodca-prezidentskymi-kandidatmi_5003