tak "preceda" asi bude musieť urýchlenie riešiť svoje bývanie:
Trest prepadnutia majetku znamená, že posledný byt Bašternáka, v ktorom býva Robert Fico, prepadne štátu.
Naopak. Týmto spôsobom má Hranol zabezpečené bývanie natrvalo zadarmo. Ani na východ sa nemusí sťahovať, zatiaľ jeho sen o funkcii ústavného sudcu nevychádza...
Alebo, čo ste si mysleli? Že štát tam zriadi domov dôchodcov, skôlku, internát alebo bývanie sociálne slabším rodinám?
ešte dobre obišiel.majetky už poprepisoval,dostal len jednotku na víkendy bude chodiť domov a za slušnosť je po dvoch rokoch doma.Fešáci ho obetovali,ale bolieť ho to moc nebude.
Ťažko môže byť vo väzbe keď sa rozhodovalo v jeho neprítomnosti a podľa advokáta sa nachádza v Ba, s tým,že ho bude kontaktovať,aby nastúpil do výkonu trestu.Jednotkári majú pomerne volný režim.
Naopak. Týmto spôsobom má Hranol zabezpečené bývanie natrvalo zadarmo. Ani na východ sa nemusí sťahovať, zatiaľ jeho sen o funkcii ústavného sudcu nevychádza...
Alebo, čo ste si mysleli? Že štát tam zriadi domov dôchodcov, skôlku, internát alebo bývanie sociálne slabším rodinám?
to asi nebude tak jednoduché-aj keby ten zhabaný "štátny" byt pridelili napr. predsedovi vlády,to už Fico nie je-radový poslanec na taký byt určite nárok nemá no som zvedavý,kam odprace ten nábytok zhotovený na mieru (vrabce na streche čvirikajú,že stál 1 500 000 Eur)
vrabce čvirikajú,že pri prepisovaní majetkov na blízke osoby bol aj tento byt prepísaný na blízku osobu.
Ja síce nie som právnik, ani vrabec, ale:
Pod pojmom majetok sa rozumie majetok v čase páchania trestného činu.
Okrem toho, kataster je štátna organizácia, umožňuje eliminovať zápis, keď je preukázateľný, že bol účelový.
A ešte je tu možnosť konanie o proteste prokurátora.
toto ma tiež pobavilo na túto tému
Dailymale.sk
10. marca, 10:54 ·
Pozor! Podľa neoverených informácií z internetu, je veľká pravdepodobnosť, že príde k manipulácii prezidentských volieb oligarchami z Esetu v prospech Čaputovej. Preto nestačí iba voliť pronárodných a kresťanských kandidátov, ako je pán Kotleba a pán Harabin, ale je nevyhnutný ešte ďalší krok. Ak ste volili týchto kandidátov, nevhadzujte hlas do volebnej urny. Ešte raz - nevhadzujte hlas do volebnej urny, namiesto toho si ho vezmite domov a uložte na bezpečné miesto. To je najspoľahlivejší spôsob, ako zabrániť manipulácii s ním a následnému podvodnému volebnému výsledku protislovenských síl. Zdieľajte prosím túto informáciu aj ďalej!
no nesiel by som tam, je vseobecne zname ze vsetci teroristi su moslimovia a dnes sme zistili ze tam je pocetna komunita
Toto by som poprosil trochu rozviesť - lebo jednak tá všeobecná vedomosť je ťažký úlet a dnes sme akurát zistili, že početná komunita bola veľmi brutálnym spôsobom zdecimovaná (a že strelec, resp. strelci boli teroristi a zároveň neboli moslimovia som si celkom istý) ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trest prepadnutia majetku znamená, že posledný byt Bašternáka, v ktorom býva Robert Fico, prepadne štátu.
https://domov.sme.sk/c/22074788/policia-obvinila-kocnera-z-vrazdy-kuciaka.html
a v tom clanku pisu, ze je vo vazbe ...
to asi nebude tak jednoduché-aj keby ten zhabaný "štátny" byt pridelili napr. predsedovi vlády,to už Fico nie je-radový poslanec na taký byt určite nárok nemá
ako pisal Minikin - vyzeralo to, ze si reagoval na Kocnera a ja som pisal o nom ...
jednotka sice volna je, ale z pohladu chlapa co sedi v Ilave v trojke, alebo vo vazbe
volne su akurat polootvorene / otvorene oddelenia
Ja síce nie som právnik, ani vrabec, ale:
Pod pojmom majetok sa rozumie majetok v čase páchania trestného činu.
Okrem toho, kataster je štátna organizácia, umožňuje eliminovať zápis, keď je preukázateľný, že bol účelový.
A ešte je tu možnosť konanie o proteste prokurátora.
Počas vyšetrovania sa zatiaľ nezistil súvis lustrácie novinára s jeho vraždou. Prípad preveruje inšpekcia ministerstva vnútra.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22074947/kocner-a-vrazda-jana-kuciaka-online.html#ixzz5i9ipZjxj
Dailymale.sk
10. marca, 10:54 ·
Pozor! Podľa neoverených informácií z internetu, je veľká pravdepodobnosť, že príde k manipulácii prezidentských volieb oligarchami z Esetu v prospech Čaputovej. Preto nestačí iba voliť pronárodných a kresťanských kandidátov, ako je pán Kotleba a pán Harabin, ale je nevyhnutný ešte ďalší krok. Ak ste volili týchto kandidátov, nevhadzujte hlas do volebnej urny. Ešte raz - nevhadzujte hlas do volebnej urny, namiesto toho si ho vezmite domov a uložte na bezpečné miesto. To je najspoľahlivejší spôsob, ako zabrániť manipulácii s ním a následnému podvodnému volebnému výsledku protislovenských síl. Zdieľajte prosím túto informáciu aj ďalej!
A najlepšie bude keď pôjdete voliť v Nedeľu.
Prípadne, zakrúžkovať oboch: Harabina aj Kotlebu.
hups
Toto by som poprosil trochu rozviesť - lebo jednak tá všeobecná vedomosť je ťažký úlet a dnes sme akurát zistili, že početná komunita bola veľmi brutálnym spôsobom zdecimovaná (a že strelec, resp. strelci boli teroristi a zároveň neboli moslimovia som si celkom istý) ...