nerad to vysvetlujem lebo som myslel ze to bude zrejme... bola to iba cynicka poznamka, a jemne som sa chcel vysmiat kazdemu kto si mysli ze vsetci pristahovalci z moslimskych krajin su teroristi...
inak vazne, toto je priklad toho co sa da dosiahnut hatespeechom a klasickym strasenim v mediach. v madarsku si to uz zazili ked vrazdiace komanda zabijali ciganov, alebo nedavno v polsku jeden starosta
Za prehliadnutie úrovne cynizmu sa ospravedlňujem - pri výstupoch na blbec.online sa takéto perly nachádzajú celkom bežne (a sú myslené smrteľne vážne), takže človek to občas neodhadne. A súhlasím s tým, že toto je vzorový príklad, ako vždy dopadne tupá propaganda a šírenie nenávisti – pomýlených dementov s prístupom k zbraniam je v rámci každého národa očividne dosť :-/
Moslimskí teroristi počtom obetí už dávno prekonali všetky červené brigády aj ira dokopy. 95% teroristických útokov majú na svedomí sunitské teroristické skupiny financované priamo wahábistickými vládami v SA a Qatare. Pokial usa nešliapnu tvrdo na krk saudom ktorí financujú všetky vojny na blízkom východe nič sa nezmení.Ale oni s nimi radšej podpíšu kšeft za 300 mld.
Dnes volíme alebo sa len tmolíme? Ja to hodím PRE-ZI-DENT-KE bo motivuje alebo nasiera tych spravnych ludi. Aj ked "pokrokári" inak serú aj mna, ale to je na inokedy...
Takže volil by som podľa veku. Najmladší je kto? Lebo kandidátom ide iba o jednu vec. Nie o tých 5rokou ale o ten dôchodok čo bude potom. Preto Kiska nekandiduje. Keby som volil. Ale nikto nevaril guláš tak smola
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak vazne, toto je priklad toho co sa da dosiahnut hatespeechom a klasickym strasenim v mediach. v madarsku si to uz zazili ked vrazdiace komanda zabijali ciganov, alebo nedavno v polsku jeden starosta
https://www.aktuality.sk/clanok/675011/knaz-halik-caputovej-som-sa-ospravedlnil-za-utoky-z-istych-katolickych-kruhov/
vela poucnych a inspirativnych myslienok
https://www.tyzden.sk/podlampou/54062/pod-lampou-tomas-halik-o-jednej-kazni-tazkom-hriechu-a-stretnuti-so-zuzanou-caputovou/
Facebook, profil Luboša Blahu, už o 21 00
Tak, tak, treba nám akčného prezidenta, ktorý sa nebojí ničoho a nikoho
A má za chrbtom vždy "Lehotského", najlepšie s roxorom v ruke
Na Markíze sľubujú exit polly od 22:00, inak priebežne budú uverejňovať výsledky na stránke Štatistického úradu.