ja zas lutujem chudakov, ktorí zrejme z donutenia, s pistolou pri hlave, musia ist na FB profily a citat nazory ludi ktorych neznasaju ... zrejme nejaka nova forma masochizmu
A zas dalsia perla z bluznenia komunistickeho kvotoveho eurohujera Sevcovica - Šefčovič sa v prípade zvolenia za prezidenta zriekne imunity.
"Právnik Peter Kubina hovorí, že prezident sa imunity vzdať nemôže. „Získava ju neoddeliteľne spolu s funkciou a stratiť ju môže taktiež len spolu s funkciou. Takže jediná cesta, ako nenadobudnúť túto imunitu, je nestať sa prezidentom.“"
ja zas lutujem chudakov, ktorí zrejme z donutenia, s pistolou pri hlave, musia ist na FB profily a citat nazory ludi ktorych neznasaju ... zrejme nejaka nova forma masochizmu
Blaha má svoje statusy platené,takže sa zobrazujú aj tomu,kto ich cielene nehladá-ak si občas z jeho "skvostov"niekto niečo prečíta, nemusíš ho ľutovať ako chudáka,čo má pištol pri hlave ja si ich pozriem ráno,kým mi vychladne káva,normálne som zvedavý,kam až dokáže zájsť ten úbožiak, platený troll stranou Smer ...
inak na to by sa mal pozrieť admin FB,nedávno uniklo,že nick Luboš Blaha tvorí 6 ludí,cielene spamujú,trolujú-ak sa nemýlim,to porušuje pravidlá stránky-ako to,že ho ešte nevypli,hmmm ?
Profil Lubosa Blahu spravuje firma JM Communication a vsetok ten hnoj generuje az 6 ludi. Pocas moratoria v informaciach stranky objavila tato informacia: (odvtedy uz zmizla...)
"Objednávateľ: SMER - sociálna demokracia, Súmračná 25 Bratislava 82102, IČO: 31801242 Dodávateľ: JM Communication, s.r.o., Znievska 3060/8, Bratislava 851 06, IČO: 51 711 842"
V každom prípade sa od pravidelnej dávky hnoja ***** filozof“ nedištancuje, takže mimoriadne nelichotivé pomenovanie na jeho adresu môžem mať úplne bez výčitiek (a pre upresnenie, nie je to „nenávisť voči hlásateľovi pravdy“, len neskrývané pohŕdanie oportunistickým klamárom)...
Koalícia má záujem o predčasné voľby, lebo:
1. Aby nestihol Kiska založiť novú stranu.
2. Aby sa nestihol viac etablovať Harakterov konkurent Maďarské fórum.
3. Aby to Kotlebovci po zákaze nestihli založiť náhradný subjekt (nie že by som im v tom želal úspech)
4. Aby Harabin nestihol založiť stranu, bral by totiž hlasy väčšinu súčasným "*****".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Právnik Peter Kubina hovorí, že prezident sa imunity vzdať nemôže. „Získava ju neoddeliteľne spolu s funkciou a stratiť ju môže taktiež len spolu s funkciou. Takže jediná cesta, ako nenadobudnúť túto imunitu, je nestať sa prezidentom.“"
Blaha má svoje statusy platené,takže sa zobrazujú aj tomu,kto ich cielene nehladá-ak si občas z jeho "skvostov"niekto niečo prečíta, nemusíš ho ľutovať ako chudáka,čo má pištol pri hlave
inak na to by sa mal pozrieť admin FB,nedávno uniklo,že nick Luboš Blaha tvorí 6 ludí,cielene spamujú,trolujú-ak sa nemýlim,to porušuje pravidlá stránky-ako to,že ho ešte nevypli,hmmm ?
"Objednávateľ: SMER - sociálna demokracia, Súmračná 25 Bratislava 82102, IČO: 31801242 Dodávateľ: JM Communication, s.r.o., Znievska 3060/8, Bratislava 851 06, IČO: 51 711 842"
Nesklamal
Jednoduchá rada: "Ignoruj túto tému!"
https://dennikn.sk/1419063/hascak-mal-za-nahravku-gorily-zaplatit-kocnerovi-milion-a-radil-mu-nech-sa-stiahne/?ref=tit
https://dennikn.sk/1418796/kocner-a-jeho-vrazedny-svet-so-zsuszovou-pasli-svoje-stado-oviec-na-utek-si-uz-chystal-lod/?ref=tit
https://dennikn.sk/1419458/kocnerovo-stado-z-glvaca-chcel-ministra-vnutra-chystal-si-aj-noveho-namestnika-prokuratury/?ref=tit1
https://www.aktuality.sk/clanok/678165/pellegrini-nevylucuje-ze-vlada-nevydrzi-do-konca-volebneho-obdobia/?AT=wgt.article_clanok-najcitanejsie.c.x...B.
no, asi najvyšší čas sa presťahovať...
1. Aby nestihol Kiska založiť novú stranu.
2. Aby sa nestihol viac etablovať Harakterov konkurent Maďarské fórum.
3. Aby to Kotlebovci po zákaze nestihli založiť náhradný subjekt (nie že by som im v tom želal úspech)
4. Aby Harabin nestihol založiť stranu, bral by totiž hlasy väčšinu súčasným "*****".