Na adresu p Blahu, ktorý tvrdí, že Caputova ma slabí mandát 😂
..akoze nech s anovej hlave statu dari ale.....tiez toto porovnanie p.Blahu a p. Caputovej nie je na mieste..ked uz.. z kolkych sa vyberal p: Blaha a z kolkych p. Caputova??...ked uz chceme byt objektivni..
tiez toto porovnanie p.Blahu a p. Caputovej nie je na mieste..ked uz.. z kolkych sa vyberal p: Blaha a z kolkych p. Caputova??...ked uz chceme byt objektivni..
OK, tak keď už sme pri tej objektivite - akým prepočtom dospejeme k záveru, že ak sa stavia do pozície hovorcu 3/4 Slovenska, ktoré chce obrániť pred „ultraliberálnym extrémizmom“, má úplnú pravdu?
Mimochodom, borcovi štatistika očividne veľmi nejde, resp. ohýba si ju ako mu akurát vyhovuje - napr. L. Nicholsonová sa vyberala presne z rovnakého počtu a rovnakým systémom ako on, výsledok dopadol 2746 : 84963 v jeho neprospech a že ju označuje zvratkami „arogantná kofa na trhu“ a pod. mi teda nepripadá ako akceptovanie cca. 31x silnejšieho mandátu poslanca NR SR ...
..akoze nech s anovej hlave statu dari ale.....tiez toto porovnanie p.Blahu a p. Caputovej nie je na mieste..ked uz.. z kolkych sa vyberal p: Blaha a z kolkych p. Caputova??...ked uz chceme byt objektivni..
poslanec za najsilnejsiu stranu za posledne 4 parlamentne volby. Este raz zopakujem najsilnejsia za 4 posledne parlamentne volby ziskal trochu cez 2800 hlasov sa ide obuvat do mandatu prezidentky co ziskala cez 1000000 hlasov? absurdne
a vsetci co komentuju silu mandatu su uplne mimo, aj keby mala celkovo iba 1 hlas tak ma 100% mandat. Nezijeme v rezime kde si nemozete vybrat, ak nechcete podliehat statu tak je vela moznosti ako sa odpojit
Jak chlap operuje, že v prvom kole volila menšina Čl. 101 ods. 4 nič nehovorí o tom, že voliť musí nadpolovičná väčšina všetkých voličov. Hovorí len o tom, že kandidát, ktorí by mal zvíťaziť v 1. kole potrebuje nadpolovičnú väčšinu platných hlasov (zúčastnených) voličov...
Ehm
Za prezidenta je zvolený kandidát, ktorý získa nadpolovičnú väčšinu platných hlasov oprávnených voličov. Ak ani jeden z kandidátov nezíska potrebnú väčšinu hlasov voličov, koná sa do 14 dní druhé kolo volieb. ...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Dúfam že ste pyšní na vašu prezidentku čo ani povolebné vyjadrenie nepovie bez pripravených nôt
Kedysi by som za výrok že Slováci sú geneticky sprostý národ napľul istému politikovi do očí, ale niečo na tom predsa len bude. Zvoliť si za hlavu štátu absolútne neznámu osobu z pochybného prostredia tlačenú médiami a peniazmi to by tak hladko nevyšlo ani v Burkine Faso. Argumenty môjho suseda ,,lebo sa tak pekne usmieva a aj na jojke hovorili že sa za ňu nebudeme musieť hanbiť v zahraničí´´ vystihujú jej typického rozhľadeného voliča.
Čo je ale horšie, bude pomaly vyťahovať do parlamentu aj tú svoju progresívnu bandu Štefunka a spol. Prajem všetkým zaslepeným príjemné vytriezvenie z anjela 2.0
Ale aspoň sa(podľa nej) nebudeme musieť báť umierať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://domov.sme.sk/c/22087862/taliani-zachytili-stovky-volani-medzi-vadalom-a-troskovou-ked-bola-u-fica.html
... alebo otrokár. Slovania boli v tých časoch známi ako obchodníci s otrokmi.
OK, tak keď už sme pri tej objektivite - akým prepočtom dospejeme k záveru, že ak sa stavia do pozície hovorcu 3/4 Slovenska, ktoré chce obrániť pred „ultraliberálnym extrémizmom“, má úplnú pravdu?
Mimochodom, borcovi štatistika očividne veľmi nejde, resp. ohýba si ju ako mu akurát vyhovuje - napr. L. Nicholsonová sa vyberala presne z rovnakého počtu a rovnakým systémom ako on, výsledok dopadol 2746 : 84963 v jeho neprospech a že ju označuje zvratkami „arogantná kofa na trhu“ a pod. mi teda nepripadá ako akceptovanie cca. 31x silnejšieho mandátu poslanca NR SR ...
poslanec za najsilnejsiu stranu za posledne 4 parlamentne volby. Este raz zopakujem najsilnejsia za 4 posledne parlamentne volby ziskal trochu cez 2800 hlasov sa ide obuvat do mandatu prezidentky co ziskala cez 1000000 hlasov? absurdne
a vsetci co komentuju silu mandatu su uplne mimo, aj keby mala celkovo iba 1 hlas tak ma 100% mandat. Nezijeme v rezime kde si nemozete vybrat, ak nechcete podliehat statu tak je vela moznosti ako sa odpojit
https://www.facebook.com/milan.laurinec.96/videos/2079639192112685/
Jak chlap operuje, že v prvom kole volila menšina
Za prezidenta je zvolený kandidát, ktorý získa nadpolovičnú väčšinu platných hlasov oprávnených voličov. Ak ani jeden z kandidátov nezíska potrebnú väčšinu hlasov voličov, koná sa do 14 dní druhé kolo volieb. ...
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tomio-okamura-partie-televize-prima-caputova.A190331_142438_domaci_jumi
prípadne môžete článok vynechať a pozrieť len komenty pod článkom
hrá prezidenta v komédii a možno nim aj bude.
Kedysi by som za výrok že Slováci sú geneticky sprostý národ napľul istému politikovi do očí, ale niečo na tom predsa len bude. Zvoliť si za hlavu štátu absolútne neznámu osobu z pochybného prostredia tlačenú médiami a peniazmi to by tak hladko nevyšlo ani v Burkine Faso. Argumenty môjho suseda ,,lebo sa tak pekne usmieva a aj na jojke hovorili že sa za ňu nebudeme musieť hanbiť v zahraničí´´ vystihujú jej typického rozhľadeného voliča.
Čo je ale horšie, bude pomaly vyťahovať do parlamentu aj tú svoju progresívnu bandu Štefunka a spol. Prajem všetkým zaslepeným príjemné vytriezvenie z anjela 2.0
Ale aspoň sa(podľa nej) nebudeme musieť báť umierať