Dnes rano rozhovor so susedom: Jozo ides volit? Ano pan sused. Dufam ze nejdes volit tu Čaputovú. Ale ano pan sused. Idem volit prave ju.Aha. Taku smutnu tvar som uz dlho nevidel ☺
mna fascinujú tie obálky, nie som nejaký ekoterorista ale príde mi to strašne zbytočný prvok volieb a maximálne plytvanie.. aj to zdržuje pri hlasovaní, najviac času zaberie to do tej obálky vložiť a potom pri sčítaní to zdržuje tiež... aj tak komisia kričí že lepiť to netreba... úplne by stačilo ten hlasovací lístok preložiť na polovicu, ak ide teda o nejakú anonymitu... ktorá je aj tak otázna keď každá druhá pizda si to musí natočiť ako volila ...
podobne je to aj s urnami, tiež by mohli mať nejaké obecné plechové alebo plastové, ktoré by slúžili desaťročia, nie vždy nový kartón doviesť - vyrobiť
Máš pravdu, ale aj oni ju majú, že nie je koho...resp. sa nestotožňujú s názormi ponúknutých kandidátov. Nevoliť, je len ďalšia možnosť, treba to rešpektovať.
Mám občiansky preukaz s čipom, k tomu aj čítačku...
Je možné voliť elektronicky? Vo vyspelých štátoch áno, na SK nie. Výhodou je, že štát/samospráva tak musí zamestnať kopec ľudí na agendu volieb a H-Rabín môže podať sťažnosť na ústavný súd na priebeh volieb...
Vedel som, že v čase volieb nebudem v mieste trvalého bydliska, tak som požiadal o hlasovací preukaz. Prvé kolo volieb som ajtak nestihol, ale v druhom kole som plánoval využiť svoje právo aj preukaz.
Lenže omyl priatelia! Hlasovací preukaz sa vydával na kolá prezidentských volieb, prvé kolo zelený, druhé kolo ružový. A to, že som preukaz nevyužil v prvom kole, neznamená, že ho môžem použiť v druhom kole.
Tak som sa porúčal... Vôla z mojej strany bola.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na prvého apríla?
podobne je to aj s urnami, tiež by mohli mať nejaké obecné plechové alebo plastové, ktoré by slúžili desaťročia, nie vždy nový kartón doviesť - vyrobiť
https://domov.sme.sk/c/22087862/taliani-zachytili-stovky-volani-medzi-vadalom-a-troskovou-ked-bola-u-fica.html?ref=bn-l
Neviem, čo sa stalo s Prešovom, keďže tu na východe nič nie je
Za Košice - robil som čo som mohol
Trošková - citujem koment na Zomri:
zajtra Fico tlacovka: mam potvrdene od prokuratora z Melmaku, ze ziaden telefonat urcite nebol....
Je možné voliť elektronicky? Vo vyspelých štátoch áno, na SK nie. Výhodou je, že štát/samospráva tak musí zamestnať kopec ľudí na agendu volieb a H-Rabín môže podať sťažnosť na ústavný súd na priebeh volieb...
Vedel som, že v čase volieb nebudem v mieste trvalého bydliska, tak som požiadal o hlasovací preukaz. Prvé kolo volieb som ajtak nestihol, ale v druhom kole som plánoval využiť svoje právo aj preukaz.
Lenže omyl priatelia! Hlasovací preukaz sa vydával na kolá prezidentských volieb, prvé kolo zelený, druhé kolo ružový. A to, že som preukaz nevyužil v prvom kole, neznamená, že ho môžem použiť v druhom kole.
Tak som sa porúčal... Vôla z mojej strany bola.
Lebo zena a Smer. Tak nejak som vnimal nazory ludi, co nemali zaujem ist volit v druhom kole.
https://domov.sme.sk/c/22086406/zoznam-na-ktorych-elitnych-prokuratorov-mal-kocner-dosah.html?ref=njctse