Nastastie je tu Kiska Truban, Beblavy Hlina. Prichadzaju lepsie casy:) Vsade vidím 50min zaznam ako Fico hovori vlastne nic podstatne ale to ze tam Malcharek pyta 25mil do vacku to uz nikoho nezaujima kedze tam nieje Fico. Kazdopadne sme v peknych srackach
Tiež mi nejde do hlavy prečo je okolo Malcharka ticho. Gorilu som čítal od Toma Nicholsona hneď keď vyšla. Nožík sa mi vo vrecku otváral a čakal som že z toho niečo bude. Nestalo sa nič. Teraz mám z toho zmiešané pocity a očakávania. Tak snáď to už praskne a komplet sa to zrúti.
Zeby preto, ze uz nie je v politike? Vravi niekto snad, ze sa to nema vysetrit a nech idu do basy vsetci, co v tom maju prsty? Akurat Hranol je ten, co ma jediny realnu sancu nam tu dalej vladnut a pokracovat...
Yoyomi - to je predsa bezne, ze vobec nic sa nestane, a to aj vo svete. A pritom to v tej chvili vzdy vyzera: "no konecne ich dostali!"
Namatkou - Panama Papers - vobec nic sa nestalo. "Zahadna samovrazda" Epsteina, ktory mohol dostat mnohych mocnych do velkych problemov - takisto absolutne nic, uz dnes mnohi ani nevedia kto to bol.
Tato mala gorilka je oproti tomu prd. Co by sa asi tak mohlo stat hascakovi? A fico akurat bude mlcat az do volieb, zabudne sa na to, a v nich znovu zhrabne svojich 20+ percent.
On nemá songy. On má piesenky. On je drsniak, on má odžité, on pozná alfasamcov a zároveň ním aj je. On nikdy nezloží poslednú pesničku a ani nespraví posledný koncert.
Málokto sa môže pochváliť, že mal chvíľu mozog na ceste.
Turbi Hladam ironiu ale nenachadzam. V mojich ociach Raz je spevak co parazituje dodnes na niekolkych dobrych textoch co mu napisali v minulosti. Jeho ego vyrazne prerastlo jeho moznosti a alfasamci tohoto druhu (Meciar, Raz, Fico, Kalinak ...) ak niekomu imponuju - pokladal by som to za diagnozu.BTW To je zasluha mat mozog na ceste? Netusil som. PS Ak to mala byt ironia, daj vediet a mazem tento prispevok.
to ze je idiot este neznamena ze nieje sikovny, a nezacinal na nule ale s celkom fajn dedicstvom (opravujem, nie dedicstvom ale jednoducho majetkom rodiny)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Namatkou - Panama Papers - vobec nic sa nestalo. "Zahadna samovrazda" Epsteina, ktory mohol dostat mnohych mocnych do velkych problemov - takisto absolutne nic, uz dnes mnohi ani nevedia kto to bol.
Tato mala gorilka je oproti tomu prd. Co by sa asi tak mohlo stat hascakovi? A fico akurat bude mlcat az do volieb, zabudne sa na to, a v nich znovu zhrabne svojich 20+ percent.
Málokto sa môže pochváliť, že mal chvíľu mozog na ceste.
btw. aj pred tou nehodou to bolo rovnaké
https://www.vanityfair.com/news/2019/10/donald-trump-erdogan-letter