má to jednu chybičku-kto bude voliť stranu MKDSZ-MKDA ? by som sa divil,ak prejdú cez 5% hranicu,som kdesi počul,že Slovenský Maďari majú svojich maďarských politikov plné zuby ...
Jeho tweety su super vec na sledovanie. Ma zmysel pre humor a jeho akcent pri prejavoch je pecka
Great; you’re fired; tremendous; disaster...
A complete tragedy!
pekne,správkyňa konkurznej podstaty Lenka Ivanová nevie,ako sa správne zhabáva majetok-aká náhodička,že je Ladislava Bašternáka to je fakt kocúrkovo na X-tú ... https://dennikn.sk/minuta/1623604/?ref=mpm
...nehovoriac o tom večne nasadenom filtri "sexizmu" a "rasizmu", cez ktorý sa pozerajú aj na tie najbanálnejšie situácie, ako vidno aj v tých 90 sekundách. Je to tak ubíjajúce, že sa vôbec nedivím, ak to niekto hodí práve Trumpovi, hoci aj zo vzdoru. Ja by som to urobil tiež.
...nehovoriac o tom večne nasadenom filtri "sexizmu" a "rasizmu", cez ktorý sa pozerajú aj na tie najbanálnejšie situácie, ako vidno aj v tých 90 sekundách. Je to tak ubíjajúce, že sa vôbec nedivím, ak to niekto hodí práve Trumpovi, hoci aj zo vzdoru. Ja by som to urobil tiež.
Jasne treba mu to hodiť. Véd je jedno ze aký to je idiot a nakoľko klame. Rozhodovať sa treba podľa toho ako sú média zle na neho.
media su "zle", lebo sa neuspokoja s jeho vyrokmi ako jeho vlastne ovce, namiesto toho mu dokazuju v priamom prenose ze je notoricky klamar. Trump ziskal menej hlasov ako Clintonova. Vyhral len kvoli pokrivenemu volebnemu systemu, ktory si Republikani prisposobili vo svoj prospech. Demokrati musia ziskat podstatne viac hlasov ako Republikani na to, aby vyhrali.
Trump sice dostal menej hlasov ako Clintonova, dostal ale aj hlasy protestnych volicov. A o tychto v dalsich volbach pride, pretoze sa ukazal ako nekompetentny idiot ktory nerobi nic ine, len ulieva verejne financie do svojich rezortov. A tweetuje. Stable Genius.
Zatiaľ nezačal žiadnu vojnu ako všetci predošlí prezidenti a to je na dnešný rozdrbaný svet docela dosť.Už len toto mu vyhrá volby, lebo samotní američania majú tých nekonečných vojen evidentne už dosť.
Narozdiel od nejakych obcasnych sprav o zopar mrtvych vojakoch niekde na konci sveta, pocituju dopady Trumpovych obchodnych vojen Americania priamo vo svojich penazenkach.
Uz len toto mu prehra volby.
az na to ze naposledy ten model zlyhal pri volbach 2016 ked podla neho mala vyhrat Hillary
The Moody’s models have been backtested to 1980 and were correct each time — except in 2016, when they indicated Clinton would get a narrow victory. The authors attributed “unexpected turnout patterns” in Trump’s favor caused the error and they adjusted for that in the latest projections.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://e.dennikn.sk/1616577/preco-muzi-v-strednom-veku-neznasaju-gretu-thunbergovu/?ref=top
Great; you’re fired; tremendous; disaster...
A complete tragedy!
https://dennikn.sk/minuta/1623604/?ref=mpm
2 fotografie a dva diametrálne odlišné naratívy:
Jasne treba mu to hodiť. Véd je jedno ze aký to je idiot a nakoľko klame. Rozhodovať sa treba podľa toho ako sú média zle na neho.
Trump sice dostal menej hlasov ako Clintonova, dostal ale aj hlasy protestnych volicov. A o tychto v dalsich volbach pride, pretoze sa ukazal ako nekompetentny idiot ktory nerobi nic ine, len ulieva verejne financie do svojich rezortov. A tweetuje. Stable Genius.
Uz len toto mu prehra volby.
Preco mal potom dalsi meltdown ked zistil ze este aj podla prieskumu Fox News ho porazaju vsetci traja kandidati Demokratov?
az na to ze naposledy ten model zlyhal pri volbach 2016 ked podla neho mala vyhrat Hillary
The Moody’s models have been backtested to 1980 and were correct each time — except in 2016, when they indicated Clinton would get a narrow victory. The authors attributed “unexpected turnout patterns” in Trump’s favor caused the error and they adjusted for that in the latest projections.