No ak to sám nazývaš nezmysel, tak minimálne v tejto oblasti (šport) asi odmietaš zavádzanie týchto drbnutých nových poriadkov a si za zachovanie doterajšieho stavu, keď biologické ženy súťažili s biologickými ženami (hoci aj z DDR), a nie s ex-týpkami. To JE konzervatívne.
Kristenanebi, to ze teraz su moderne veci ako lgbti homofobia rovnost prav a kazdy sa boji poukazat na inakost aby nebol oznaceny za bigotneho ... to neznamena, ze je fer aby transgender sutazil s zenami a na hlavu ich porazal. Ak to bude robit transgender zena ktora bude prehravat s muzmi a nebude jej to vadit tak budis ale toto mi uz pride ako marketing a nie pravo na sebaurcenie
myslel som konzervativizmus v politickom kontexte. Ale ok, ved ja som konzervativny. Napr snurky si viazem rovnako uz skoro 30 rokov a neplanujem to menit. Vobec nic to omne ale nehovori
je to chore, pre sport nespravodlive akoby niekomu dovolili uzivat doping... ale nerozumiem co tu chces dokazat, tvaris sa akoby to tu niekto obhajoval
Súhlasím. Niektoré "výdobytky" ľavicového progresivizmu sú neobhájiteľné.
Škoda, že frontálny útok na zdravý rozum pokračuje. Alexandria Ocasio-Cortez (#squad) sa dožaduje multi-rodovej Ameriky, kandidáti na US prezidenta za Demokratov si už píšu svoje preferované gender zámená na twitter profil a BBC učí deti, že džendrov (rodov?) je v skutočnosti vyše 100. Doslova.
fascinujuce, jak "kazdy" tlk musi mat nazor na vsetko, ktory ovsem neprezentuje jak svoj skromny sprosty nazor a je normalne ochotny ho zmenit po predlozeni napriklad vedeckej argumentacie, ale prezentuje ho ako absolutnu vesmirnu pravdu. Lebo vsak ved to tak ucili/povedali "mamka, tatko, babka, ochlasta v krcme, pan profesor, alebo neviem aky dalsi tlk".
A ked uz tu tie pohlavia otvaras. Ano, napriklad medicina, resp. biologia pozna u cloveka ozaj omnoho viacej ako len "cistokrvny muz" a "cistokrvna zena", normalne, v prirode, prirodzene, ziadne ze porucha vychovy, alebo uraz, alebo nieco podobne. Co teraz s nimi, ides ich strielat aby nenarusili tvoj kludny, stredoveky pohlad na svet?
Ja osobne si myslim,ze väcsina z nich su vyplody ich ***** hlav a nie ze to zariadila geneticky bilogia.Cele mi to pride ako fraska obludnych rozmerov,co sa to teraz deje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=SOSkJEtr9bg
Ale je to milé, že konečne našli štátnu hranicu, ktorú sa vraj akože oplatí strážiť lebo tú s Mexikom by najradšej rozpustili
ano, na fore zameranom hlavne na sport sa urcite niekto zastane takychto nezmyslov
Tak to je fajn, že pri športe sme všetci konzervatívci.
@MageZ
kladivár(ka)
v tej dobe typická DDR kráska, my sme nezaostávali s Fibingerom, Kratochvílom ...
Tak to je fajn, že pri športe sme všetci konzervatívci.
@MageZ
kladivár(ka)
toto nehovori absolutne nic o tom ci je clovek konzervativec alebo nie
Škoda, že frontálny útok na zdravý rozum pokračuje. Alexandria Ocasio-Cortez (#squad) sa dožaduje multi-rodovej Ameriky, kandidáti na US prezidenta za Demokratov si už píšu svoje preferované gender zámená na twitter profil a BBC učí deti, že džendrov (rodov?) je v skutočnosti vyše 100. Doslova.
https://www.youtube.com/watch?v=vDT-Yj5n6zE
A ktosi sa tu chce striafať do konzervativizmu, alebo sa čudovať, že niekto ako Trump vyhrá vo voľby, alebo že sa v populácii množia náckoidné typy.
A ked uz tu tie pohlavia otvaras. Ano, napriklad medicina, resp. biologia pozna u cloveka ozaj omnoho viacej ako len "cistokrvny muz" a "cistokrvna zena", normalne, v prirode, prirodzene, ziadne ze porucha vychovy, alebo uraz, alebo nieco podobne. Co teraz s nimi, ides ich strielat aby nenarusili tvoj kludny, stredoveky pohlad na svet?