Kaper, to ze v niektorych "bulvarnych platkoch" a od niektorych co to zneuzivaju s tym ci opacnym cielom pocujes take veci ako ze niekto sa identifikuje ako spageti monstrum sexualne pritahovane majonezou este neznamena ze to je vacsina tych ludi.
Ale tak je to pri velmi vela temach. "bohuzial", s internetom, soc mediami a inymi prostriedkami a pri takom velkom mnozstve ludi, je " sprostosti" dnes pocut casto. A ludia (mozno ty,mozno ja, mozno obaja) sa este len musia naucit "filtrovat" a rozoznavat + akceptovat ze iste percento ludi je fakt blbov.
Mne vadi hlavne to,ze dnesna doba sa snazi pretlacat kdejake Conchity Wurst a podobne ako nieco uplne normalne a este z nich robit celebrity a nieco vynimocne.A to teda neni v mojom vnutri normalne,ani nikdy nebude.Respektujem to,ale vsetko to medializovanie okolo toho,ze sak normalka-z toho mi je na vracanie.
Uz mi to pripada ako diskriminacia tych "normalnych"....
profi sport nikdy nebol a nebude fer uz zo samotnej podstaty, rekordy su uz tak daleko, ze posuvat ich mozu uz viac-menej len biologicke anomalie, alebo nejaky pokrok v technologii/vyzive/treningu/dopingu.
Co si tym chcel povedat?
Osobne nemam problem s tym, ze niekto bol v mladosti na tematickom maskarnom zamaskovany za cernocha/sultana.
Skor to jeho terajsie ospravedlnenie sa mi zda ako zly priklad prilisnej politickej korektnosti.
Ani ja s tým nemám problém.
Ale viem presne čo by nasledovalo, keby sa takéto niečo prevalilo o jeho oponentovi, či v inom kontexte republikánovi, konzervatívcovi... jeho politická kariéra by bola vypnutá do 5 min. To je celá pointa. Dvojaký meter a pokrytectvo
Ani ja s tým nemám problém.
Ale viem presne čo by nasledovalo, keby sa takéto niečo prevalilo o jeho oponentovi, či v inom kontexte republikánovi, konzervatívcovi... jeho politická kariéra by bola vypnutá do 5 min. To je celá pointa. Dvojaký meter a pokrytectvo
Presne tak. Dvojity meter a pokrytectvo je to, co presne charakterizuje Republikanov.
Najvacsi skandal za Obamu bol, ze si obliekol oblek telovej farby. Republikanov islo roztrhnut.
To ze Trump ulieva verejne financie do svojich rezortov a polovica jeho najblizsich spolupracovnikov uz bud sedi v base, alebo su vysetrovani, je uplne vporiadku.
Mňa by na tom všetkom len zaujímalo, ako túto veľkú myšlienku budú úplne nesprávne interpretovať a dvojakým metrom posudzovať opozičné médiá
Šíriť Mozarella a ancient Rome vtákoviny (aj keď dávam istý priestor aj nesprávnemu pochopeniu) mi pripadá ako mrhanie časom a energiou, keď originálne vyhlásenia sú takéto skvosty ...
ajaj,"maznák" už asi končí,aktuálne to pekne schytal:
18:31
Do rozpravy, pôvodne o očkovaní, sa zapája aj Igor Matovič. „Sluha mafie, sluha Kočnera, hanba celého parlamentu tu nesmie sedieť.“ Podľa Anny Zemanovej z SaS je Glváč „vykysnutý prasknutý vred“.
18:26
Opozícia v rozprave k zdravotníctvu obracia tému na Glváča a jeho „spojenie s organizovaným zločinom“. Glváč jej skáče do reči. „Odíďte, komunikovali ste s vrahom,“ hovorí poslankyňa SaS Jana Cigániková.
Najmä si treba všimnúť, ako tunajšia konšpiračno-dezinformačná mediálna scéna (Hlavné správy atď), ktorá vidí "presstitútov" všade naokolo, je sama vo vačku prvého oligo-mafiána, ktorý na nich kývne prstom (a kešom). Kotlebovské lebeňe detto.
Dnes so mnou zalomcovalo, ako Kvasnica popisoval, že keď Fico s Kaliňákom šikanovali Hedvigu, tak prišiel za ním vyjednávať osobne Kočner a snažil sa ho presvedčiť, aby sa "priznala" a sľuboval, že k nej budú úrady milosrdné. S odstupom času sa cez Threemu ukázalo, že to dozorovala prokurátorka, ktorú mal Kočner na povel.
Napokon si myslím, že táto Kočnerovsko-Ficova vláda musí byť zničená.
V radoch sudcov je stále drvivá väčšina čestných a morálne čistých ľudí, ktorí si zaslúžia nosiť sudcovský talár.
Sú to títo traja: Jožo
Ale ten už umrel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale tak je to pri velmi vela temach. "bohuzial", s internetom, soc mediami a inymi prostriedkami a pri takom velkom mnozstve ludi, je " sprostosti" dnes pocut casto. A ludia (mozno ty,mozno ja, mozno obaja) sa este len musia naucit "filtrovat" a rozoznavat + akceptovat ze iste percento ludi je fakt blbov.
Uz mi to pripada ako diskriminacia tych "normalnych"....
profi sport nikdy nebol a nebude fer uz zo samotnej podstaty, rekordy su uz tak daleko, ze posuvat ich mozu uz viac-menej len biologicke anomalie, alebo nejaky pokrok v technologii/vyzive/treningu/dopingu.
Osobne nemam problem s tym, ze niekto bol v mladosti na tematickom maskarnom zamaskovany za cernocha/sultana.
Skor to jeho terajsie ospravedlnenie sa mi zda ako zly priklad prilisnej politickej korektnosti.
Presne tak. Dvojity meter a pokrytectvo je to, co presne charakterizuje Republikanov.
Najvacsi skandal za Obamu bol, ze si obliekol oblek telovej farby. Republikanov islo roztrhnut.
https://en.wikipedia.org/wiki/Obama_tan_suit_controversy
To ze Trump ulieva verejne financie do svojich rezortov a polovica jeho najblizsich spolupracovnikov uz bud sedi v base, alebo su vysetrovani, je uplne vporiadku.
newsflash!
Mňa by na tom všetkom len zaujímalo, ako túto veľkú myšlienku budú úplne nesprávne interpretovať a dvojakým metrom posudzovať opozičné médiá
Šíriť Mozarella a ancient Rome vtákoviny (aj keď dávam istý priestor aj nesprávnemu pochopeniu) mi pripadá ako mrhanie časom a energiou, keď originálne vyhlásenia sú takéto skvosty ...
18:31
Do rozpravy, pôvodne o očkovaní, sa zapája aj Igor Matovič. „Sluha mafie, sluha Kočnera, hanba celého parlamentu tu nesmie sedieť.“ Podľa Anny Zemanovej z SaS je Glváč „vykysnutý prasknutý vred“.
18:26
Opozícia v rozprave k zdravotníctvu obracia tému na Glváča a jeho „spojenie s organizovaným zločinom“. Glváč jej skáče do reči. „Odíďte, komunikovali ste s vrahom,“ hovorí poslankyňa SaS Jana Cigániková.
Najmä si treba všimnúť, ako tunajšia konšpiračno-dezinformačná mediálna scéna (Hlavné správy atď), ktorá vidí "presstitútov" všade naokolo, je sama vo vačku prvého oligo-mafiána, ktorý na nich kývne prstom (a kešom). Kotlebovské lebeňe detto.
Napokon si myslím, že táto Kočnerovsko-Ficova vláda musí byť zničená.
Sú to títo traja: Jožo
Ale ten už umrel
tak nám zabili bagdádiho...tolko sa chudák nacestoval.