akoze ja tiez nechapem simecekove rozculenie. Co ak by ho chcel nejaky politik fakt odstavit (Epstein didnt kill himself), alebo co ak by chcel niekto napadnut konvoj a oslobodit ho? nech ho len pekne strazia
simecek si asi mysli ze poprava v priamom prenose by bola pre Kocnera vacsi trest ako 30 rokov sediet v base, a jeduje ho ze mu tuto alternativu neumoznuju
Ku Kuciakovi: myslím, že vedel čo robí alebo to mal vedieť. Neospravedlňujem nikoho ale keď leziem medveďovi do brlohu, nemôžem rátať s tým, že vyjdem živý. A teda všetka česť, rozhodol sa položiť život aby sa národ dozvedel... Ja by som mu udelil najvyššie štátne vyznamenanie in memoriam
Ty si normálny? Čítaš po sebe, čo píšeš? Že Kuciak mal vedieť, čo robí? A že sa sám rozhodol, že položí život? Robil si svoju prácu/zamestnanie, aby sa aj existencie ako ty mali dobre. Keď sa mu vrah vyhrážal, podal trestné oznámenie, požiadal o ochranu a minister vnútra ho verejne vysmial. Kvoli zmýšľaniu ľudí ako si ty sa tu darí hajzlom rôzneho druhu.
Ta fotografia Kocnera s kuklacmi ma ten isty odkaz ako tato fotografia co prikladam.
Je urcena pre ludi s jednoduchym pohladom na svet.
A hovori: Nebojte sa ovcania, mame vsetko pod kontrolou, spravodlivost zvitazi a nedopustime, aby sa stalo nieco zle.
My a nasi ozbrojeni chlapci su pripraveni.
je vidno ze si starsia generacia a nehraval si counter-strike - inak by si sa nad takymito vecami ani nepozastavoval... je to uplne normalne. To praveze jednoduchsi clovek v tom vidi nieco viac... podobne ako pri vsetkych tych konspiracnych teoriach.
Robil si svoju prácu/zamestnanie, aby sa aj existencie ako ty mali dobre.
Keby si TY vedel čítať DOKONCA by si zistil, že som napísal presne to isté ako som ti tu odcitoval.
No a vidíš, sám si napísal, že bol upozornený a napriek tomu naďalej pokračoval v činnosti.
Tak Kuciak podla mna vedel, ze v tejto krajine mu moze hrozit nebezpecenstvo. Nakoniec prehnitost vo svojich clankoch sam popisoval. Asi by mal malokto take "gule" , aby sa nezlakol a pokracoval dalej. Bol to borec.
no je celkom možné, že asi predpokladal, ... zverejnenie žiackej knižky zo ZŠ s nejakou poznámkou, ... prepichnuté gumy, ...podpálené auto, ... max tak po papuli niekde v tmavom kúte
a toto bol asi ochotný riskovať .... žiaľ, predpoklad sa zjavne nenaplnil
Obľúbený smerácky naratív, je: "Všetci rovnako kradnú, tak je to vlastne jedno a môžete teda voliť rovno nás..."
Toto samozrejme funguje na ľudí, ktorí majú problém rozlišovať mieru a dosah nejakého činu. Aj keď sa za akejkoľvek vlády vždy nájdu prípady korupcie a kradnutia, nikto už asi neprekoná prvú Ficovu vládu s mýtnym tendrom, nástenkovým tendrom a ani sa mi to nechce vypočítavať, pripomeniem len, že postupne vytvorili mafiánsky systém, kedy ovládli políciu, prokuratúru a súdy, ktoré zabezpečovali zločincom beztrestnosť (ľudí ako Kočner bude zo 15, možno nikto s takým dosahom, ale fungujúcich podobne) a keď to presiahlo všetky medze, dali zavraždiť novinára, ktorého nevedeli inak umlčať.
Je pravda, že na Kisku vrhá zlé svetlo, že ten pozemok kúpil a ešte horšie je, že sa s tým chlapíkom ešte stretával, ale ak sa niekto pokúsi čo i len približne porovnávať udrbaných smeráckych 600 miliárd a Kisku, prejavuje tým dosť poľutovaniahodný stav svojej mysle a zmyslu pre spravodlivosť.
jasné,že ani Kiska ani nikto iný nie je svätý,ale porovnávať ich z Ficom a jeho totálnym rozkladom štátu,to sa nedá v žiadnom prípade-príklad:Kiska všetky svoje výplaty počas funkcie prezidenta rozdal chudobným rodinám,podobne na Trubana hádžu,že je feťák,ale to že dáva ťažký triatlon to už nespomínajú-a pod. príkladov by sa našlo ...
ved nikto neporovnava kisku s ficom, lebo nemaju si co vycitat jeden druhemu, ale vsetko co vyliezlo na kisku tak jeho argument je, ze je to ficova pomsta a ja si myslim, ze vacsine ludi to uz leze na nervy lebo fico, vsak nech spravia nejaky program, ktory ludi oslovi nie stale lebo fico
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si normálny? Čítaš po sebe, čo píšeš? Že Kuciak mal vedieť, čo robí? A že sa sám rozhodol, že položí život? Robil si svoju prácu/zamestnanie, aby sa aj existencie ako ty mali dobre. Keď sa mu vrah vyhrážal, podal trestné oznámenie, požiadal o ochranu a minister vnútra ho verejne vysmial. Kvoli zmýšľaniu ľudí ako si ty sa tu darí hajzlom rôzneho druhu.
Je urcena pre ludi s jednoduchym pohladom na svet.
A hovori: Nebojte sa ovcania, mame vsetko pod kontrolou, spravodlivost zvitazi a nedopustime, aby sa stalo nieco zle.
My a nasi ozbrojeni chlapci su pripraveni.
je vidno ze si starsia generacia a nehraval si counter-strike - inak by si sa nad takymito vecami ani nepozastavoval... je to uplne normalne. To praveze jednoduchsi clovek v tom vidi nieco viac... podobne ako pri vsetkych tych konspiracnych teoriach.
Keby si TY vedel čítať DOKONCA by si zistil, že som napísal presne to isté ako som ti tu odcitoval.
No a vidíš, sám si napísal, že bol upozornený a napriek tomu naďalej pokračoval v činnosti.
"No a vidíš, sám si napísal, že bol upozornený a napriek tomu naďalej pokračoval v činnosti."
Skús nám prosím ťa bližšie vysvetliť ako si myslel túto vetu. díky
Ale to je jedno...
Ako vlastne vznikajú volebné preferencie?
a toto bol asi ochotný riskovať ....
žiaľ, predpoklad sa zjavne nenaplnil
lebo Fico?
Toto samozrejme funguje na ľudí, ktorí majú problém rozlišovať mieru a dosah nejakého činu. Aj keď sa za akejkoľvek vlády vždy nájdu prípady korupcie a kradnutia, nikto už asi neprekoná prvú Ficovu vládu s mýtnym tendrom, nástenkovým tendrom a ani sa mi to nechce vypočítavať, pripomeniem len, že postupne vytvorili mafiánsky systém, kedy ovládli políciu, prokuratúru a súdy, ktoré zabezpečovali zločincom beztrestnosť (ľudí ako Kočner bude zo 15, možno nikto s takým dosahom, ale fungujúcich podobne) a keď to presiahlo všetky medze, dali zavraždiť novinára, ktorého nevedeli inak umlčať.
Je pravda, že na Kisku vrhá zlé svetlo, že ten pozemok kúpil a ešte horšie je, že sa s tým chlapíkom ešte stretával, ale ak sa niekto pokúsi čo i len približne porovnávať udrbaných smeráckych 600 miliárd a Kisku, prejavuje tým dosť poľutovaniahodný stav svojej mysle a zmyslu pre spravodlivosť.