jasné,súhlasím že Matovič sa nemal ocitnúť na tom poste,ale čo už,ludia rozhodli vo volbách,tak má teraz šancu za 4 roky napraviť čo minulé vlády Smeru zničili-tiež som Matoviča nevolil,to čo teraz predvádza je fakt sila-ale napriek tomu verím,že vo vláde je zopár schopných ludí,napr. už spomenutá ministerka spravodlivosti Kolíková,keď rozpráva,má to hlavu a pätu,podobne Naď,Korčok a iný ...
ja to osobne vidím tak,že Matovič si splní svoju historickú úlohu,ďalšie volby už dúfam bude zvolený niekto normálny
komu sa nepáči,môže ísť podpísať referendum za predčasné volby-organizuje kpt.plgr Danko
Chalani v tomto nesuhlasim s vami. To ze je predseda vlady sociopat, magor a klamar, to ano. Ale podla mojho nazoru, keby vo vlade bolo PSko a malo aspon 10-12 percent , dajme tomu miesto kollara, tak by progresivne media boli omnoho uvolnenejsie. Uz len z toho pohladu, ze Truban tiez studoval "vselijako" a tiez celu vysku priznal ze odpisoval.
Tym neobhajujem matovica, len vravim ze akonahle ututle prvu kauzu , straca u mna aj tu malu nadej, ktoru mam, ze sa tu aspon nieco zmeni.
správa z FB-chudák Majský nie je schopný akýchkolvek úkonov,ale keď okradol tisícky ludí,vtedy bol v pohode:
JOZEF MAJSKÝ BOL VYPÁTRANÝ V PRAŽSKEJ NEMOCNICI
Na základne získaných poznatkov od oddelenia cieľového pátrania slovenskej polície začali českí kolegovia preverovať miesta, na ktorých sa mohol zdržiavať právoplatne odsúdený Jozef Majský.
Prvotné previerky neviedli k želanému výsledku. Získané indície napovedali, že odsúdený sa začal skrývať. Policajti ho napokon vypátrali v pražskej nemocnici. Podľa posledného vyjadrenia ošetrujúceho lekára nie je Majský schopný akýchkoľvek úkonov, a preto zostáva hospitalizovaný. O ďalšom vývoji vás budeme informovať.
Nemecko nahnevalo tento rok aj to, že ruskí hekeri zaútočili na Bundestag aj emaily nemeckej kancelárky Angely Merkelovej. Išlo o tú istú hekerskú skupinu, ktorá ovplyvnila americké voľby v prospech republikánskeho kandidáta Donalda Trumpa.
A ešte tú o červenej čiapočke, boze moj tolko bullshitov v jednom clanku, to malo ist skor do kategorie vtipy
Nemecko nahnevalo tento rok aj to, že ruskí hekeri zaútočili na Bundestag aj emaily nemeckej kancelárky Angely Merkelovej. Išlo o tú istú hekerskú skupinu, ktorá ovplyvnila americké voľby v prospech republikánskeho kandidáta Donalda
Ale taká podobná skupina ľudí zvolila aj Nášho Demokraticky Zvoleného. Dá sa to nazvať aj hackermi
Na rogela sa mozem vykadit. Vies ako som to myslel. Napr Fasbuk blokuje clenov (daju ban na niekolko mes.) modelarskych skupin, ked pridaju model zo svastikou.
Reagoval si na clanok o zatknutych, nic si nepisal o jakomsi Fasbuku. A naco ma niekdo potrebu si secko vesat na net? Ja jak decko som mal asi 30 modelov roznych lietadiel. Ano aj so svastiku, aj ZSSR, aj bars jake... A nemal som potrebu sa stym vychvalovat seckym naokolo. Naopak, kazdy mal zakaz sa toho chytat. Rovnako neviem o tom, ze by normalni zberatelia mali nejake problemy so zakonom. To len nackovia sa schovavaju za to ze: Ja nic, ja zberatel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja to osobne vidím tak,že Matovič si splní svoju historickú úlohu,ďalšie volby už dúfam bude zvolený niekto normálny
komu sa nepáči,môže ísť podpísať referendum za predčasné volby-organizuje kpt.plgr Danko
Tym neobhajujem matovica, len vravim ze akonahle ututle prvu kauzu , straca u mna aj tu malu nadej, ktoru mam, ze sa tu aspon nieco zmeni.
JOZEF MAJSKÝ BOL VYPÁTRANÝ V PRAŽSKEJ NEMOCNICI
Na základne získaných poznatkov od oddelenia cieľového pátrania slovenskej polície začali českí kolegovia preverovať miesta, na ktorých sa mohol zdržiavať právoplatne odsúdený Jozef Majský.
Prvotné previerky neviedli k želanému výsledku. Získané indície napovedali, že odsúdený sa začal skrývať. Policajti ho napokon vypátrali v pražskej nemocnici. Podľa posledného vyjadrenia ošetrujúceho lekára nie je Majský schopný akýchkoľvek úkonov, a preto zostáva hospitalizovaný. O ďalšom vývoji vás budeme informovať.
https://domov.sme.sk/c/22463285/ministerstvo-vnutra-prepustila-autora-detektivok-dominika-dana.html
https://dennikn.sk/1999069/slovensko-vyhostilo-troch-ruskych-diplomatov-je-to-odveta-za-zneuzie-nasich-viz-pri-vrazde-v-berline/?cst=78457d530c7c1030e07e6aebbd5aab431602d666
A ešte tú o červenej čiapočke, boze moj tolko bullshitov v jednom clanku, to malo ist skor do kategorie vtipy
Ale taká podobná skupina ľudí zvolila aj Nášho Demokraticky Zvoleného. Dá sa to nazvať aj hackermi
Akoby tie hrnce, čo chcú ľavicoví liberáli silou-mocou predať, boli navzájom... nekompatiblné
celkom by ma zaujímalo čo naša "politická" polícia robila doteraz cca.20 rokov.Takáto polícia je pre občanov nebezpečná.