Bohuzial dokazy proti Kocnerovi / Zuzovej boli slabe (sledoval som len online prenosy a nie vsetky). Same domnienky, slovo proti slovu, pochybni svedkovia. Za to sa odsudit neda. Osobne nie som prekvapeny, ze ich oslobodili.Ci to (ne)spravili neviem. Dokazy vsak davali celu radu pochybnosti. To, ze pozostali, novinari, politici a verejnost ich chcu vidiet v base nestaci.
Ako potom je možné, že sudkyňa, predsedkyna senátu, by ich poslala na základe preštudovania 25tis strán spisu a účasti na všetkých pojednávaniach do basy?
Neviem, ja som to necital Ale aj sudcovia su ludia a kazdy do toho vnesie nejaku davku subjektivity/emocie. Tak ako sa nikdy vsetci bikeri nezhodnu, ktory bike je najlepsi.
Neviem, ja som to necital Ale aj sudcovia su ludia a kazdy do toho vnesie nejaku davku subjektivity/emocie. Tak ako sa nikdy vsetci bikeri nezhodnu, ktory bike je najlepsi.
A nie je z hľadiska sudcu, ktorý nemá spis 100% naštudovaný, bezpečnejšie vyhlásiť, že dôkazy nie sú postačujúce ako riskovať, že pošle niekoho na doživotie ani nebude to vedieť podložiť?
(Porovnávať prácu sudcu s rozhodovaním ktorý bicykel je lepší, je úplne mimo)
ano, stavaju sa aj pripady, ze sa niekto prizna k vrazde, ktoru nespachal. Jeho slova sa samozrejme musia koresponodvat s dokazmi, ak nejake su. Ak nie su ine silne dokazy, ktore by to vyvratili, tak ho potom pravdepodobne odsudia (ja zakony nepoznam ). Vseobecne sa asi nepredpoklada, ze by sa niekto dobrovolne priznal k vrazde, ktoru nespachal. Vacsinou su to pripady bud pod natlakom, alebo psychicky vysinuti ludia (a na to sa robia psychologicke posudky).
A nie je z hľadiska sudcu, ktorý nemá spis 100% naštudovaný, bezpečnejšie vyhlásiť, že dôkazy nie sú postačujúce ako riskovať, že pošle niekoho na doživotie ani nebude to vedieť podložiť?
predpokladam, ze sudcovia to nastudovane mali. Ako som zachytil, tak mali dostatok dokazov, aby vedeli rozhodnut. Resp. obzaloba asi uz nemala co ukazat. Obhajoba mala tie dokazy asi lepsie, resp. dokazala dostatocne spochybnit dokazy obzaloby, ked rozhodli ako rozhodli. A to porovnanie nie je mimo. Rozhodovanie je vzdy rozhodovanie. Nezalezi na narocnosti a dosledkoch.
Szabová poslala na doživotie iných grázlov,ktovie aké pochybnosti o vine mali tí dvaja ďalší sudcovia-takže teraz je na ťahu najvyšší súd,tam už je to od "našich ľudí" poupratované,akurát to dosť dlho potrvá-možno aj rok.
Onedlho sa rozhodne o zmenkách,Kočnerovi stále hrozí 19 rokov-a to sa len začína,ešte čaká Technopol,Donovaly,Glance haus atď ... ..
Nie, nerozumies tomu. Boli dostatocne dokazy ze vrazdu spachal on - bol odsudeny. Ale dokazy o tom, kto si to objednal, zrejme dostatocne neboli, takze sud ich pri vynasani rozsudku nemohol brat do uvahy.
s tym, ze je to zvlastne, uplne suhlasim. Ale nie som pravnik, ani sudca, ani nemam podrobne nastudovany spis, takze cela tato debata je skor o zelaniach verejnosti. Osobne by som obom dal dozivotie.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Od 89 sa istí ludia stále odvolávajú na "nie ste ako oni, urobme hrubú čiaru, rešpektujte výrok súdu alebo vyšetrovacieho orgánu" A slovač to plní potom to tak aj vyzerá!
Nikto nie je odsúdený, potrestaný a slovači ostávajú len oči pre plač.
NIKTO nieje odsúdený ani potrestaný... Hmm... A basy plné. Keď súd povie, že je to tak, tak je to tak. Či tak alebo tak.
Môžem uviesť príklad. Chodil som v jednej robote na služobné cesty. Sám. Každý mesiac na týždeň. Potom mi dali kolegu. Dvaja, čo budeme, hybaj na pivo, daj aj bošácku... Kolega sa cestou z krčmy šmykol a rozbil si hubu. Jak sme sa vrátili, volakto si domyslel, že sme sa pobili a rozkríklo sa to po celej firme. Šéfka na mňa nasr ana, že :bili ste sa na nože, veď to už všetci vedia. 😂 Tak som sa narehotal vtedy... Ale všetci o tom boli presvedčení.
A v tomto prípade to môže byť tiež tak... Tak nesúď, lebo keď sa s tým človekom stretneš nebudeš sa mu môcť ani do očí pozrieť... Súd je spravodlivosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako potom je možné, že sudkyňa, predsedkyna senátu, by ich poslala na základe preštudovania 25tis strán spisu a účasti na všetkých pojednávaniach do basy?
Aha, takze ked sa niekto prizna k vrazde, tak to v podstate nic neznamena, lebo si to mohol vymysliet. Len preco ho potom odsudili?
predpokladam, ze sudcovia to nastudovane mali. Ako som zachytil, tak mali dostatok dokazov, aby vedeli rozhodnut. Resp. obzaloba asi uz nemala co ukazat. Obhajoba mala tie dokazy asi lepsie, resp. dokazala dostatocne spochybnit dokazy obzaloby, ked rozhodli ako rozhodli. A to porovnanie nie je mimo. Rozhodovanie je vzdy rozhodovanie. Nezalezi na narocnosti a dosledkoch.
Onedlho sa rozhodne o zmenkách,Kočnerovi stále hrozí 19 rokov-a to sa len začína,ešte čaká Technopol,Donovaly,Glance haus atď ... ..
Nikto nie je odsúdený, potrestaný a slovači ostávajú len oči pre plač.
https://dennikn.sk/2025636/preco-oslobodili-kocnera-a-zsuzsovu-andrusko-podla-sudu-je-aj-nie-je-doveryhodny-svedok/?ref=dnapp&cst=7fabc1c0a54dc803aa19a81db9305b60f5999c9a
boris.ko ja to vidím ako ty . Všetci normálni to tak vidia ...
Môžem uviesť príklad. Chodil som v jednej robote na služobné cesty. Sám. Každý mesiac na týždeň. Potom mi dali kolegu. Dvaja, čo budeme, hybaj na pivo, daj aj bošácku... Kolega sa cestou z krčmy šmykol a rozbil si hubu. Jak sme sa vrátili, volakto si domyslel, že sme sa pobili a rozkríklo sa to po celej firme. Šéfka na mňa nasr ana, že :bili ste sa na nože, veď to už všetci vedia. 😂 Tak som sa narehotal vtedy... Ale všetci o tom boli presvedčení.
A v tomto prípade to môže byť tiež tak... Tak nesúď, lebo keď sa s tým človekom stretneš nebudeš sa mu môcť ani do očí pozrieť... Súd je spravodlivosť.