Kocner (Ficov kumpan) je odsudeny a sedi za zmenky - pripad, v ktorom si na primitvne na hulvata sfalsovanej zmenke chcel naryzovat miliony s tym, ze si sudcov kupoval rad za radom za doslova par drobnych. A ti kupeni sudcovia rozhodli v jeho prospech. Nebyt aj tolko pretriasanych novinarov, tak sa mu to cele podari...takze tolko k tej sudnej "spravodlivosti".
1 a pol roka tu ľuďom tlačia do hláv,že je to všetko jasné a len sa rozhoduje či dostane doživotný,alebo 25 ročný trest.Takýto novinári by mali svoju činnosť ukončiť.Oni totižto nepotrebujú spravodlivosť,ale svojho Urválka.
Otazka skor je, ci by cinnost nemali ukoncit ti sudcovia.
A nestotoznuj spravodlivost s rozhodnutim sudcov. To nemusi vzdy platit, obzvlast na Slovensku.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Bola to hlavne Tódová ktorá permanentne za podpory jedného z obhajcov už od začiatku vynášala zo spisu von info.na verejnosť a celú tú dobu robila z toho absolútne neodborné závery a nielen ona.Ak sa nemá spravodlivosť stotožňovať so súdmi tak potom je to návrat do 50 rokov.Bude sa rozhodovať na základe neodbornosti skupiny médií a kriku verejnosti.
Aha, cize ludia maju len drzat hubu a krok, lebo vsak sudcovia su urcite neomylni a vzdy rozhodnu spravodlivo. Vid napriklad Truban pri Bodorovi, ze? Kebyze nezijeme v bananistane, tak ta veta o stotoznovani spravoslivosti by asi aj platila, ale bohuzial.
Treba vyberať sudcov poriadne a pred vymenovaním ich aj preveriť.Funkcia je totižto doživotná.Tento štát vznikol tak ako vznikol a teraz len vyhnívajú jeho základy.
Palo TT Tak máš trochu pomýlené hodnoty. Súd je spravodlivosť, či tak alebo onak
Je to moj nazor, ale nema to nic spolocne s mojimi hodnotami. Sud reprezentuje pravo a v idealnom svete pravo reprezentuje spravodlivost. Ale svet nie je idealny. Z mojho pohladu si prilis velky optimista.
triki By ma celkom zaujmalo, ci aj bicyklujes, alebo len tu prispievas v politickej teme? Pytam sa , neprovokujem, je to tvoja vec.
A vzhladom na situaciu sa novinarom ani nedivim, ze vynasali co mohli a robili si zavery. Ved aj samotna obet bol novinar a v globale novinari stale svoju ulohu straznych psov demokracie robia zjavne dobre. Vid. napr. aj Belgicko.
Podla spravania nasho premiera, stacilo Kicurovi povedat, ze je mu to luto a ze sa ospravedlnuje ze rozkradol statne rezervy. Vec by bola vybavena.
Kolko problemov by som si usetril, keby som o tejto carovnej formulke ktora vsetko zametie pod koberec, vedel skor. Holt, ucime sa cely zivot
áno,máš pravdu,Matovič ani mne moc nesedí-ale radšej on ako Fico ...
inak som si všimol,že ti strašne vadia prešlapy tejto vlády,ale zlodejiny Smeru a spol. sú v pohode,že ?
napr. aktuálny zásah NAKA V Mochovciach,citujem:
Skutok sa týka dodania systémov protipožiarnej signalizácie, komponentov, zariadení a prác spojených s prevádzkou elektrárne. Podľa doterajších zistení malo dôjsť k postupnému navyšovaniu ceny diela viacerými dodatkami pôvodnej zmluvy. Z dohodnutej maximálnej ceny diela 3,9 milióna eur na súčasných takmer 25 miliónov eur. Tento hrubý nepomer predstavuje faktické navýšenie o viac ako 600%
samozrejme Fico zasa povie,že čo on z tým má-veď jeho vláda tu bola len 12 rokov,alebo to hodí na Radičovú ako zvyčajne
dano tvoja logika je v skutku zaujímavá.Ak nemáš rád biele tak určite čierne....čo sa týka Mochoviec tak jediný problém bola privatizácia SE od toho sa celý ten bordel odvíja.Stavajú to skorumpovaní makaróni ktorí nikdy žiadne jadro nestavali.Dohadzujú zákazky kadejakým firmám bez potrebných certifikátov a potom sa to takto naťahuje.Štát tam má bohužiaľ len kontrolnú úlohu.Sklamem ťa,ale s týmto má Fico .ovno spoločné.Investorom je enel a tak to aj vyzerá.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/2024952/newsfilter-nazor-sudcov-zvitazil-nad-logikou-spravodlivost-si-musi-pockat/?ref=tit1
A nestotoznuj spravodlivost s rozhodnutim sudcov. To nemusi vzdy platit, obzvlast na Slovensku.
BakiH mu bol asi príkladom v živote
Niekde písali, že v praxi to má celé naštudované vždy len predseda senátu.
Je to moj nazor, ale nema to nic spolocne s mojimi hodnotami. Sud reprezentuje pravo a v idealnom svete pravo reprezentuje spravodlivost. Ale svet nie je idealny. Z mojho pohladu si prilis velky optimista.
triki By ma celkom zaujmalo, ci aj bicyklujes, alebo len tu prispievas v politickej teme? Pytam sa , neprovokujem, je to tvoja vec.
Ale k teme:
Dobry vyber je zaklad, ale co urobit, ked sa nieco pokazi pocas behu resp. ked je to dlhodobo cele pokazene?
Toto sa mi zdala dobra prilezitost, ako sa aspon pokusit zacat nieco zlepsovat, aj za cenu "prizmurenia oci", co ale asi ani nebolo treba.
https://dennikn.sk/2027309/jan-mazak-rozsudok-prekvapil-aj-mna-ako-sudca-nevidim-rozumne-pochybnosti/?ref=tit
A vzhladom na situaciu sa novinarom ani nedivim, ze vynasali co mohli a robili si zavery. Ved aj samotna obet bol novinar a v globale novinari stale svoju ulohu straznych psov demokracie robia zjavne dobre. Vid. napr. aj Belgicko.
Kolko problemov by som si usetril, keby som o tejto carovnej formulke ktora vsetko zametie pod koberec, vedel skor. Holt, ucime sa cely zivot
https://www.mtbiker.sk/forum/post1635921.html#p1635921
https://dennikn.sk/2031111/dalsie-pokrytectvo-tejto-vladnej-moci/?ref=mpm
inak som si všimol,že ti strašne vadia prešlapy tejto vlády,ale zlodejiny Smeru a spol. sú v pohode,že ?
napr. aktuálny zásah NAKA V Mochovciach,citujem:
Skutok sa týka dodania systémov protipožiarnej signalizácie, komponentov, zariadení a prác spojených s prevádzkou elektrárne. Podľa doterajších zistení malo dôjsť k postupnému navyšovaniu ceny diela viacerými dodatkami pôvodnej zmluvy. Z dohodnutej maximálnej ceny diela 3,9 milióna eur na súčasných takmer 25 miliónov eur. Tento hrubý nepomer predstavuje faktické navýšenie o viac ako 600%
samozrejme Fico zasa povie,že čo on z tým má-veď jeho vláda tu bola len 12 rokov,alebo to hodí na Radičovú ako zvyčajne
celý článok:
https://www.topky.sk/cl/10/1965965/PRAVE-TERAZ-Kuklaci-v-areali-jadrovej-elektrarne--Akcia-NAKA-v-Mochovciach-sa-tyka-zavazneho-podvodu