Bol tom trapas, o tom ziaden, ale nic extra - akurat nevedel ze je live. Videli sme uz horsie trapasy v podani Jahnatka, Nicholsonovej, Gasparovica, nehovoriac o "trapasoch" Glvaca, Richtera, ci Trnku.
Inak jediny dovod tvrdit, ze Matovicova vlada je horsia ako Ficova je ze dotycny mal sam vyhody z bacovania cervenych kriminalnikov, alebo sam sa na tom podielal. Ministerska Kolikova napriklad schvalila zakon, ktory umoznuje efektivnejsie zaistovanie majetku kriminalnikov ako Bastrnak (chapem, ze to moze byt niekomu proti srsti) a presadzuje, aby sudcovia mohli byt trestne stihani za pochybne rozsudku.
18argon18 Vieš o čom hovorím! Všetky moje inzeráty si ty a Alexej1220 Zakaždým ominuskovali. Ked som vám napísal SZ tak som sa odpovede nedočkal Písal som o tom aj nejakej téme.
Tebe nič nehovoria temy o sudcoch vo vyšetrovačke a o PPA?
Bol tom trapas, o tom ziaden, ale nic extra - akurat nevedel ze je live. Videli sme uz horsie trapasy v podani Jahnatka, Nicholsonovej, Gasparovica, nehovoriac o "trapasoch" Glvaca, Richtera, ci Trnku.
Inak jediny dovod tvrdit, ze Matovicova vlada je horsia ako Ficova je ze dotycny mal sam vyhody z bacovania cervenych kriminalnikov, alebo sam sa na tom podielal. Ministerska Kolikova napriklad schvalila zakon, ktory umoznuje efektivnejsie zaistovanie majetku kriminalnikov ako Bastrnak (chapem, ze to moze byt niekomu proti srsti) a presadzuje, aby sudcovia mohli byt trestne stihani za pochybne rozsudku.
Skôr ide o to že to nebol prvý trapas a jeho vyjadrovanie nie je hodné premiéra. Inak máš nejaký link na to znenie zákona čo spomínaš? Sama ho asi neschválila, možno si myslel vypracovala návrh.
Skôr ide o to že to nebol prvý trapas a jeho vyjadrovanie nie je hodné premiéra. Inak máš nejaký link na to znenie zákona čo spomínaš? Sama ho asi neschválila, možno si myslel vypracovala návrh.
Nie je to vyjadrovanie hodne premiera, ale tu latka je u nas tak nizko, ze po predchodcoch problem ju podliezt. Zaroven v kontexte inych veci, co Matovic robi a nerobi je henten 'trapas' uplne o nicom.
Tie zákony o zhabaní majetku sú velmi dôležité-aby sa nestalo,že korupčný zlodeji si po odsedení trestu budú užívať miliónové majetky,každý deň sa valí ďalšia špina,napr. spomínaný Bašternák to skúšal takto: https://tvkrimi.sk/blog/2020/10/14/kauza-basternak-sud-zablokoval-luxusne-byty-a-garaze-v-bonaparte-aj-dcere-exministerky-tothovej/
Prokurátor by sa mal pozrieť aj na to,kde zobrala dcéra exministerky Tóthovej cca 1 000 000 eur na byty a garáže v komplexe Bonaparte.
Dúfajme že to M.Kolíková dotiahne do konca,nech zlodeji po odsedení trestu vyjdú z basy von z holou riťou.
nejdem si Matovica zastavat... len sa tak nahlas pytam, ci by za sucasneho stavu riadili krajinu Fico alebo Pelle, alebo niekto iny lepsie?
Sorry že som ti vymazal väčšinu príspevku a odcitoval iba časť ale určite by to išlo lepšie keby tam nebol vôbec nikto ako keď tam je tento .... Smutné ale je to fakt
Ako tu bolo tisíc krát spomenuté, tento "človek" by nemal riadiť štát - ale ani jadrovú elektráreň , atómovú ponorku a možno ani auto
Kritizovať je lahko,ak by Matovič v lete zakázal dovolenky napr. do Chorvátska,bol by krik,že robí zo Slovenska väzenie , teraz je krik,že tu máme druhú vlnu-povolí svadby,je zle,zakáže ich,zasa je zle,a tak ďalej.
Volby vyhral,neostáva níč iné,len to rešpektovať-inak najviac kritizujú tí,ktorým sa neuráčilo minúť pár minút svojho času a niekomu to hodiť.Volebná účasť bola dosť vysoká 65,8% takže Matovičov mandát je silný.
Všetky okolité štáty majú z koronavírusom podobné problémy ako my,áno aj také vyspelé štáty ako Nemecko,alebo Francúzsko-tam je dokonca zákaz nočného vychádzania,to keby Matovič chcel u nás,tak ho opozícia ukameňuje.Matoviča som nevolil,to ako sa správa je otrasné,ale ak by tam bol hocikto iný,moc by to nepomohlo-ekonomika tak či tak zasa padne na hubu,len sa ešte nevie,ako velmi to bude.
Voliť som bol. (Nevolil som ho)
Kritizovať je moje právo - kritizoval som aj keď tam bol SMER.
Ale nič to nemení na skutočnosti, že tento človek nemá riadiť štát - nemá na to.
...a vypisovať tu - že sprostá Slovač ???
Tá banda pred ním tu tiež bola zvolená legitímne a ako to dopadlo ☹️
Pravda je že treba vydržať / počkať na vakcínu a hlavne sa chovať zodpovedne. Počúvať treba zdravý rozum a nie niekoho kto púšťa do éteru bludy a ešte aj za tie jeho "prešľapy" vždy viní kadekoho okolo.
Už veľa krát som napísal že sem neprispejem ale nedá mi.
Matovič nie je diplomat, sám od začiatku tvrdil, že sa nehodí za premiéra. Bohužiaľ pre neho, bol do tejto funkcie dotlačený.
Čo sa však týka jeho politických rozhodnutí, sú podľa mňa to najlepšie, čo sa dalo za daných okolností urobiť.
A volil som OĽANO, aj keď medzi zakrúžkovanými som Matoviča nemal
bol do tejto funkcie dotlaceny
a preslapy, no zatial oproti predoslym vladam je uplny svatec, ale: vytvorenie kauzy z opravy cesty v BB, diktatorske zrusenie nariadeni o svadbach/stretavaniach ked vsade v okolitych krajinach a aj na svk sa situacia rapidne zhorsovala, este ich sice slapkami nenazval ale jeho utoky na media su vpodstate rovnake, diplomovka,... a urcite by sa nasli dalsie.
Co je horsie je to co este mozno len pride - ako napr. nezvladnutie cerpania zachrannych fondov, pripadne kriza po koronakrize. Tohto nezvladnutia sa obavam kvoli jeho osobe a to ako je zostaveny parlament.
Ale tak co, co slovak chce.... kedze smer ma uz naspat svojich povodnych ~25%.
Vadi vam plošné testovanie? Ak áno, prečo? Odhliadnuc od logistických a iných úkonov, ktoré sa musí vláda zabezpečiť. Skrátka to berte, že bude všetko poriešené, treba sa len zúčastniť. Totižto v TRENDe je anketa a tam sa zatiaľ vyjadrilo 56% hlasujúcich, že nepojdu na test , ak bude nepovinný. Zdá sa mi to veľa a nechápem to. Osobne nevidím príčinu, prečo osobne nepomôcť k vyriešeniu covid problému. Ako ste na tom vy, ostatní cyklisti ??? TRENDISTi nič moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tebe nič nehovoria temy o sudcoch vo vyšetrovačke a o PPA?
Nie je to vyjadrovanie hodne premiera, ale tu latka je u nas tak nizko, ze po predchodcoch problem ju podliezt. Zaroven v kontexte inych veci, co Matovic robi a nerobi je henten 'trapas' uplne o nicom.
Pre viac pogoogli jaspi. Pochopitelne, ze som nemyslel ze cely wording zakona pisala ona, ale jej ministerstvo, za ktore je zodpovedna. https://www.justice.gov.sk/Stranky/aktualitadetail.aspx?announcementID=2899
https://tvkrimi.sk/blog/2020/10/14/kauza-basternak-sud-zablokoval-luxusne-byty-a-garaze-v-bonaparte-aj-dcere-exministerky-tothovej/
Prokurátor by sa mal pozrieť aj na to,kde zobrala dcéra exministerky Tóthovej cca 1 000 000 eur na byty a garáže v komplexe Bonaparte.
Dúfajme že to M.Kolíková dotiahne do konca,nech zlodeji po odsedení trestu vyjdú z basy von z holou riťou.
https://www.peticie.com/peticia_za_odstupenie_igora_matovia_z_postu_predsedu_vlady_sr
Peticia nie je nastroj na kreovanie vlady.
Sorry že som ti vymazal väčšinu príspevku a odcitoval iba časť ale určite by to išlo lepšie keby tam nebol vôbec nikto ako keď tam je tento ....
Ako tu bolo tisíc krát spomenuté, tento "človek" by nemal riadiť štát - ale ani jadrovú elektráreň , atómovú ponorku a možno ani auto
A ešte v tejto kríze chcete nové voľby,vy ste fakt tuponi.
Každý by mal mať kus vlastného rozumu a nespoliehať sa len na nariadenia vlady.
Teraz je už neskoro čokoľvek riešiť,treba sa len zjednotiť a zatnúť zuby.
Držím palce Slovensku.
Howk
Volby vyhral,neostáva níč iné,len to rešpektovať-inak najviac kritizujú tí,ktorým sa neuráčilo minúť pár minút svojho času a niekomu to hodiť.Volebná účasť bola dosť vysoká 65,8% takže Matovičov mandát je silný.
Všetky okolité štáty majú z koronavírusom podobné problémy ako my,áno aj také vyspelé štáty ako Nemecko,alebo Francúzsko-tam je dokonca zákaz nočného vychádzania,to keby Matovič chcel u nás,tak ho opozícia ukameňuje.Matoviča som nevolil,to ako sa správa je otrasné,ale ak by tam bol hocikto iný,moc by to nepomohlo-ekonomika tak či tak zasa padne na hubu,len sa ešte nevie,ako velmi to bude.
Kritizovať je moje právo - kritizoval som aj keď tam bol SMER.
Ale nič to nemení na skutočnosti, že tento človek nemá riadiť štát - nemá na to.
...a vypisovať tu - že sprostá Slovač ???
Tá banda pred ním tu tiež bola zvolená legitímne a ako to dopadlo ☹️
Pravda je že treba vydržať / počkať na vakcínu a hlavne sa chovať zodpovedne. Počúvať treba zdravý rozum a nie niekoho kto púšťa do éteru bludy a ešte aj za tie jeho "prešľapy" vždy viní kadekoho okolo.
Už veľa krát som napísal že sem neprispejem ale nedá mi.
Matovič nie je diplomat, sám od začiatku tvrdil, že sa nehodí za premiéra. Bohužiaľ pre neho, bol do tejto funkcie dotlačený.
Čo sa však týka jeho politických rozhodnutí, sú podľa mňa to najlepšie, čo sa dalo za daných okolností urobiť.
A volil som OĽANO, aj keď medzi zakrúžkovanými som Matoviča nemal
a preslapy, no zatial oproti predoslym vladam je uplny svatec, ale: vytvorenie kauzy z opravy cesty v BB, diktatorske zrusenie nariadeni o svadbach/stretavaniach ked vsade v okolitych krajinach a aj na svk sa situacia rapidne zhorsovala, este ich sice slapkami nenazval ale jeho utoky na media su vpodstate rovnake, diplomovka,... a urcite by sa nasli dalsie.
Co je horsie je to co este mozno len pride - ako napr. nezvladnutie cerpania zachrannych fondov, pripadne kriza po koronakrize. Tohto nezvladnutia sa obavam kvoli jeho osobe a to ako je zostaveny parlament.
Ale tak co, co slovak chce.... kedze smer ma uz naspat svojich povodnych ~25%.