Ja nevidím dôvod ísť sa testovať, ak nebudem rizikový alebo ak to nebude povinné. Ani k lekárovi nechodím ak nemám dôvod. Dokonca ani na záchod nechodím ak mi netreba
kludne prejdite do temy Koronavirus, tam mozte o tomto pisat do nemoty.
za mna - na test pojdem, aj ked je tam iste riziko nakazenia, ale to vlastne aj v obchode ci MHD. No pocul som ze kazdy dostane list s presnou hodinou dostavenia sa na test, tak potom by toto opatrenie to riziko dost eliminovalo.
Ja skor nie ako ano ale v mojom pripade prichadzam do kontaktu s ludmi minimalne cca 10 ludi za den na vzdialenost 1 m cez pult pocas cca 3 min. a aj to v ruske. Do prace chodim autom, vonku nosim rusko a nikam nechodim kde su ludia. Som SZCO a pracujem sam, testy su dost chybove a pre nespravny test mam karantenu. Manzelka bola min. tyzden na pcr a je negativna tak sa da povedat, ze sme doma cisty. Ak by som chodil s MHD alebo do kolektivu urcite by som na test siel. Nie neubudlo by z nikoho ale problem s nepresnostou testu musim znasat sam a mna sa nik nepyta kde vezmem peniaze na odvody.
To, ze to logisticky zatial doriesene nieje neznamena, ze to niekedy bude a riziko prenosu je pre mna privelke lebo budem nuteny prist do kontaktu s cudzimi ludmi.
kludne prejdite do temy Koronavirus, tam mozte o tomto pisat do nemoty.
za mna - na test pojdem, aj ked je tam iste riziko nakazenia, ale to vlastne aj v obchode ci MHD. No pocul som ze kazdy dostane list s presnou hodinou dostavenia sa na test, tak potom by toto opatrenie to riziko dost eliminovalo.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Na Slovensku bude dvojaký meter, nech je čo chce...
Citácia:
EXTRÉMISTI?
2. marec 2018 - Po ukončení prvého pochodu na počesť Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej sa dav presunul pred úrad vlády, kde sa časť z nich zavesila na bránu, pričom chcela vtrhnúť dnu. Nevideli sme ani zásah vodným delom, ani slzný plyn, ťažkoodencov či novinové články a reportáže píšuce o extrémistoch.
Na Slovensku bude dvojaký meter, nech je čo chce...
Citácia:
EXTRÉMISTI?
2. marec 2018 - Po ukončení prvého pochodu na počesť Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej sa dav presunul pred úrad vlády, kde sa časť z nich zavesila na bránu, pričom chcela vtrhnúť dnu. Nevideli sme ani zásah vodným delom, ani slzný plyn, ťažkoodencov či novinové články a reportáže píšuce o extrémistoch.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Machrujeme angličtinou alebo nevieme po slovensky?
Machrovať je zbytočné, dnes vie anglicky kadejaký Jojo.
Nevedieť po slovensky je... Pre Slováka asi... No...
V čom je to odlišné? Jedných aj druhých tam ktosi "nahnal"...
Vadi vam plošné testovanie? Ak áno, prečo? Odhliadnuc od logistických a iných úkonov, ktoré sa musí vláda zabezpečiť. Skrátka to berte, že bude všetko poriešené, treba sa len zúčastniť. Totižto v TRENDe je anketa a tam sa zatiaľ vyjadrilo 56% hlasujúcich, že nepojdu na test , ak bude nepovinný. Zdá sa mi to veľa a nechápem to. Osobne nevidím príčinu, prečo osobne nepomôcť k vyriešeniu covid problému. Ako ste na tom vy, ostatní cyklisti ??? TRENDISTi nič moc
Ja len ze ci Matovic nespusta dochodkovu reformu ktoru svk tak potrebuje
Ale ved nech to ma presnost aku chce. Ked po testoch zistia ze je X nasobne viac nakazených, ako ludi v nemocniciach, aky budu mat argument na zatváranie vsetkeho? Ked náhodu vyjde najavo, ze realne mame 5x viac nakazených ako doteraz?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To, ze to logisticky zatial doriesene nieje neznamena, ze to niekedy bude a riziko prenosu je pre mna privelke lebo budem nuteny prist do kontaktu s cudzimi ludmi.
aha..sorac, netusil som z emame aj taku temu
Citácia:
EXTRÉMISTI?
Citácia:
EXTRÉMISTI?
A das nam aj link na to odkial to citujes prosim?
Machrovať je zbytočné, dnes vie anglicky kadejaký Jojo.
Nevedieť po slovensky je... Pre Slováka asi... No...
V čom je to odlišné? Jedných aj druhých tam ktosi "nahnal"...
Link nvm. Nechce sa mi to už hľadať...
https://www.facebook.com/miso.zavodny/videos/3998472663513290
Ja len ze ci Matovic nespusta dochodkovu reformu ktoru svk tak potrebuje
https://dennikn.sk/minuta/2096179/?ref=mpm