Ja by som bol za povinne nosenie zbrani ak tomu nebrania zdravotne dovody. Ono je velmi jednoduche strielat do neozbrojenych a vyhlasit sa za svateho bojovnika ked ta obete mozu max. tak oplut alebo prefackat. Urcite by to nebolo bez utokov ale pri takomto besneni moze byt max 5 obeti nez ho da dakto dole. Verim, ze vela takychto utokov je aj preto, ze terorista je na 95% ozbrojeny sam. Nez pride daka ozbrojena jednotka, tak moze akurat pocitat obete.
Max 5 obeti? Neviem v USA to tak funguje zbran tam ma kto chce, tam ani teroristov nepotrebuju.
Napriklad ako tu typek vystrielal z hotela 60 ludi..
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Hovorí sa tomu izraelizácia spoločnosti.Sú len dve cesty,buď sa podvolíme ako švédsko,alebo sa postavíme aktívne na odpor ako izrael.Základom je kvalitná tajná služba,vnútorná -vonkajšia.dobre vybavená armáda,polícia,žiadne hlboké podstavy ako u nás.znovu zaviesť kontroly na hranici,čiže koniec schengenu.Postupne povinná vojenská služba aspoň muži.
Okamžité vyhosťovanie cudzincov z bezpečnostných dôvodov.žiadne prijímanie migrantov.
Hovorí sa tomu izraelizácia spoločnosti.Sú len dve cesty,buď sa podvolíme ako švédsko,alebo sa postavíme aktívne na odpor ako izrael.Základom je kvalitná tajná služba,vnútorná -vonkajšia.dobre vybavená armáda,polícia,žiadne hlboké podstavy ako u nás.znovu zaviesť kontroly na hranici,čiže koniec schengenu.Postupne povinná vojenská služba aspoň muži.
Okamžité vyhosťovanie cudzincov z bezpečnostných dôvodov.žiadne prijímanie migrantov.
Tak ze izrael je podla teba bezpecnejsi ako Vieden?
nastastie si len troll na cyklistickom fore a o zatvarani schengenu mozes len hromzit za svojou obrazovkou
nepochybne je izrael jedna z najbezpečnejších krajín.Ano pravidelne na nich lietajú rakety z gazy,ale po x rokoch sú jednoducho pripravení na všetko na rozdiel od európy.
Mimochodom švédsko je počtom bombových útokov prirovnávané k niektorým krajinám blízkeho východu.
Pre koho povinne? Chybaju ti americke prestrelky na skolach?
Sa tomu figu rozumieš mudrlant. Väčšina trestných činov je z nelegálne drzanych zbraní. A aj by bolo obyv. viacej ozbrojené malo by to opačný efekt ako si myslíš.
nepochybne je izrael jedna z najbezpečnejších krajín.Ano pravidelne na nich lietajú rakety z gazy,ale po x rokoch sú jednoducho pripravení na všetko na rozdiel od európy.
Mimochodom švédsko je počtom bombových útokov prirovnávané k niektorým krajinám blízkeho východu.
No podla oficialneho repricka za rok 2020 je Svedsko 15ta najbezpecnejsia krajina na svete a Izrael je 145ty.
Sa tomu figu rozumieš mudrlant. Väčšina trestných činov je z nelegálne drzanych zbraní. A aj by bolo obyv. viacej ozbrojené malo by to opačný efekt ako si myslíš.
Nejaky zdroj? Alebo zase pisali na sputnik news?
Lebo oficialne zdroje statistickeho uradu v USA vravia nieco ine:
Almighty stanleeee, preco tak utocne voci mojmu nazoru? Pan vlastni zbrojovku, alebo ma chut strielat?
Ked niekomu ukradnes leho legalne drzanu zbran, tak je uz potom drzana nelegalne. Takze v statistikach to moze sediet.
Btw. Odpoved na Pre koho povinne? som este od dotycneho nedostal.
Edit: Som si az teraz lepsie vsimol tvoj profilovy obrazok. Som nadseny, ked maju zbrane v rukach ludia, co nevedia ani slusne diskutovat.
Mna ale vobec netrapi co maju v USA. Na Slovensku mame dostatocne prisny zakon o drzani zbrani a streliva. Vobec nepodporujem rozdavanie zbrani ako lopaty pocas snehovej kalamity. Donedavna sme mali povinnu vojensku sluzbu a nebol problem dat kazdemu do ruky samopal a 4 plne zasobniky. Ja som si to odsluzil a nepocul som, ze by dakto zo straze vystrielal posadku, aj ked ostatny mali zbrane v sklade. Vodicaky mame takmer vsetci a nevidim problem na skolach vramci brannej vychovy ucit aj o zakone o zbraniach a strelive a spolu s maturitou by mal kazdy aj zbrojak.
Nase urady sa ale vsemozne brania povolovaniu, aby sa ludia legalne mohli ozbrojit.
K ilegalnym zbaniam sa da dostat na celom svete a robia tak ludia co o zakone ani netusia lebo im aj tak nebolo umoznene sa legalne dostat k zbrani.
Na tych americkych skolach je to jasny priklad. Decko (student) na skole moze mat tazko legalnu zbran, ani v USA. Dostal sa knej len preto, ze ju kupil na ciernom trhu, alebo ju zobral rodicom ktory nemaju nastudovany zakon o drzani zbrani ktore sa uchovavaju v trezoroch alebo kovovych skriniach na zbrane.
Žil som asi 6 mesiacov v Tel Avive. Môžem ti porozprávať pár zážitkov o tej bezpečnosti.
Vlastná skúsenosť.
[quote=""Boh stvoril ludi slabych a silnych, ale Samuel Colt tento nedostatok odstranil" a o tom to je. Zbrane vyrovnavaju sily ale o rovnocenny boj nikto nestoji.
A to ze sa nieco deje vo Svedsku je fajn ale neznamena to ze v Izrael na tom nieje horsie. Nezabudaj ze si porovnaval tie dve krajiny. Ale teda porovnal som ich za teba aby si sa mohol lepsie zorientovat. Zda sa ze aj napriek vybuchom je na tom Izrael horsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Max 5 obeti? Neviem v USA to tak funguje zbran tam ma kto chce, tam ani teroristov nepotrebuju.
Napriklad ako tu typek vystrielal z hotela 60 ludi..
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Las_Vegas_shooting
https://hnonline.sk/svet/2241193-utocnik-teroristicky-utok-vo-viedni-strelivo-slovensko
Tak ze izrael je podla teba bezpecnejsi ako Vieden?
Len pre tovje info tu je zoznam utokov v Izraeli v poslednych rokoch.
https://www.jewishvirtuallibrary.org/comprehensive-listing-of-terrorism-victims-in-israel#2019
nastastie si len troll na cyklistickom fore a o zatvarani schengenu mozes len hromzit za svojou obrazovkou
No podla oficialneho repricka za rok 2020 je Svedsko 15ta najbezpecnejsia krajina na svete a Izrael je 145ty.
http://visionofhumanity.org/app/uploads/2020/06/GPI_2020_web.pdf
predpokladam ze aj ty das nejaky zdroj alebo ako obvykle napises nejaku blbost lebo si to niekde pocul?
Nejaky zdroj? Alebo zase pisali na sputnik news?
Lebo oficialne zdroje statistickeho uradu v USA vravia nieco ine:
https://www.statista.com/statistics/476461/mass-shootings-in-the-us-by-legality-of-shooters-weapons/
Ked niekomu ukradnes leho legalne drzanu zbran, tak je uz potom drzana nelegalne. Takze v statistikach to moze sediet.
Btw. Odpoved na Pre koho povinne? som este od dotycneho nedostal.
Edit: Som si az teraz lepsie vsimol tvoj profilovy obrazok. Som nadseny, ked maju zbrane v rukach ludia, co nevedia ani slusne diskutovat.
Nase urady sa ale vsemozne brania povolovaniu, aby sa ludia legalne mohli ozbrojit.
K ilegalnym zbaniam sa da dostat na celom svete a robia tak ludia co o zakone ani netusia lebo im aj tak nebolo umoznene sa legalne dostat k zbrani.
Na tych americkych skolach je to jasny priklad. Decko (student) na skole moze mat tazko legalnu zbran, ani v USA. Dostal sa knej len preto, ze ju kupil na ciernom trhu, alebo ju zobral rodicom ktory nemaju nastudovany zakon o drzani zbrani ktore sa uchovavaju v trezoroch alebo kovovych skriniach na zbrane.
Žil som asi 6 mesiacov v Tel Avive. Môžem ti porozprávať pár zážitkov o tej bezpečnosti.
Vlastná skúsenosť.
niečo k tomu švédsku.
https://echo24.cz/a/Sdnmw/svedsko-zeme-explozi-letos-tam-vybuchlo-uz-vice-nez-sto-bomb
https://echo24.cz/a/SF96t/ctyri-mrtvi-a-mnozstvi-zranenych-utok-ve-vidni-spachal-islamista-oznamil-ministr
niečo k tomu švédsku.
https://echo24.cz/a/Sdnmw/svedsko-zeme-explozi-letos-tam-vybuchlo-uz-vice-nez-sto-bomb
https://echo24.cz/a/SF96t/ctyri-mrtvi-a-mnozstvi-zranenych-utok-ve-vidni-spachal-islamista-oznamil-ministr
A to ze sa nieco deje vo Svedsku je fajn ale neznamena to ze v Izrael na tom nieje horsie. Nezabudaj ze si porovnaval tie dve krajiny. Ale teda porovnal som ich za teba aby si sa mohol lepsie zorientovat. Zda sa ze aj napriek vybuchom je na tom Izrael horsie.