no ja sledujem tú mapu na fox a Wisco.už stratil,myslím,že podobné ho čaká aj vedľa v Mich.ak stratí Nevadu tak je vymalované.Budú rozhodovať desiatky hlasov,ale nedotiahne to.
Kde vidis 253? Ja ratam 248 + 16 za Michigan, ktory mu uz asi neunikne. A rozhodne Nevada, kde zatial vedie o zopar hlasov. A ak je pravda, co sa pise, ze v Nevade nie su komplet spocitane len postove hlasy a nieco z vacsich miest - oba pripady ovela viac nahravaju demokratom - tak by mal velmi tesne vyhrat Biden.
V Pennsylvanii stahuje Trumpov naskok, ale nedostatocnym tempom a fakt pochybujem, ze v tych postovych hlasoch bude mat Biden az taku vyraznu prevahu. Ostatne otvorene staty su cervene.
Asi nakoniec bude rozhodovať 6 hlasov voliteľov z Nevady, kde je zatiaľ najmenšie % spočítaných hlasov a Biden vedie o nejakých 8 tisíc hlasov
Bude to asi riadna tesnotka....
už poobede bolo jasné kam to smeruje.Biden bude prezident Trumpovi nepomôžu žiadne žaloby ani odvolania.Na jar to mal isté,ale presral si to covidom sám.Mohol to využiť a jednoznačne vyhrať.
Aaha. Na NY Times uz ma Michigan zapocitany, ale nema zapocitanu Arizonu. Na Guardiane naopak. Na DennikuN ma uz zapocitane vsetko okrem Nevady .
Tesne - ako sa to vezme - Biden ma v zasade o vyse 3 mil hlasov viac.
V podstate vsade sa uz pocitaju len hlasy poslane postou a v tych ma podla doterajsich vysledkov Biden navrch 3:1, kedze tak volili predovsetkym demokrati. Z toho pohladu moze byt este zaujimava Georgia, kde je rozdiel dost velky, ale najmenej maju zratane tie najviac demokraticke counties, kde ten pomer bude este viac v prospech Bidena.
Kamarat povedal pred volbami, ze dufa, ze sa podari dostat par hajzlov do basy. A ze si na kazdeho, ktoreho zatknu otvori flasu.
Pri takomto tempe bude z neho alkoholik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jaaaj, a toto bude trollko nimm_zwei do smrti obhajovat
rano ked som vstal kurz na bidena bol cel 3, teraz je 1,3...
Aby sa nezabudlo,že aj u nás sa čosi deje-vyzerá to tak,že L.Ivanová bude mať velký problém:
https://www.aktuality.sk/clanok/837050/naka-zacala-trestne-stihanie-v-pripade-basternakovho-majetku-v-hre-je-az-15-rokov-vazenia/
Tak sa snažila,aby Laciho majetok nezhabal štát,že si až nevšimla,kto je pri kormidle
Kde vidis 253? Ja ratam 248 + 16 za Michigan, ktory mu uz asi neunikne. A rozhodne Nevada, kde zatial vedie o zopar hlasov. A ak je pravda, co sa pise, ze v Nevade nie su komplet spocitane len postove hlasy a nieco z vacsich miest - oba pripady ovela viac nahravaju demokratom - tak by mal velmi tesne vyhrat Biden.
V Pennsylvanii stahuje Trumpov naskok, ale nedostatocnym tempom a fakt pochybujem, ze v tych postovych hlasoch bude mat Biden az taku vyraznu prevahu. Ostatne otvorene staty su cervene.
Bude to asi riadna tesnotka....
Tesne - ako sa to vezme - Biden ma v zasade o vyse 3 mil hlasov viac.
https://www.topky.sk/cl/10/1999799/VELKY-ZASAH-NAKA--Byvaly-policajny-sef-Tibor-Gaspar-skoncil-v-putach
som zvedavý,či im Fico poďakuje za "kus dobrej roboty" nech to majú isté
už dáva zmysel,prečo chce Fico zúfalo odvolávať vládu,už má 26 podpisov na zvolanie schôdze,som zvedavý kto sa ešte pridá-asi fašisti,ale ktovie či aj jeho bývalí poskok Pellegriny ?
https://www.webnoviny.sk/smer-sd-by-chcel-v-parlamente-odvolavat-matovicovu-vladu-ale-chybaju-mu-styri-podpisy/
Pri takomto tempe bude z neho alkoholik.