Lučanský musel vedieť príliš veľa na to, aby ustál tlak a nespieval. Druhá vec je, že ako šéf polície skončiť v base asi tiež nie je bohviečo. Každopádne je smutné, že takýto ľudia boli v čele polície, ale konšpirácie na facebooku budú písať o tom ako ho chudáka k tomu dohnala táto vláda - že sme tu ako v 50. rokoch. Ale, že sa tu destabilizoval tento štát na kompletku už ľudia zabúdajú, lebo teraz je na pretrase len Matovič...
keď som čítal kaliho tlačovku, tak som sa musel zasmiať.
„Tých porušení, ktoré sa udiali, bolo také obrovské množstvo, že boli prekročené hranice právneho štátu,“
povie niekto, kto mal priamo vo vláde, nielen našu ale aj taliansku mafiu
Čarnogurský ml: „Pani ministerka spravodlivosti Kolíková nám najprv tvrdila, že pán Lučanský si vo väzenskej cele vylúpil oko sám, pričom vraj URČITE NEŠLO o pokus o samovraždu. O pár dní ho dozorcovia našli obeseného.
Pani ministerka spravodlivosti má na rukách jeho krv. Ako ministerka je osobne zodpovená za zdravie a život všetkých väzňov,“ upozorňuje Čarnogurský a volá po jej demisii"
Vysvetlite mi, ako môžu právnici a politici šíriť takéto bludy? Vylúpnuté oko aj ostatné nezmysly Kolíková vyvrátila v prvej tlačovej besede. Netvrdila to ona, ale tvrdili to iba Čarnogurský, Fico, Žitný a dezoláti na sociálnych sieťach a v diskusiách. Dezolátom to zo sprostých hláv nikto nikdy nevytlčie, s tým sa nič moc robiť nedá. Ale nie je to v rozpore zo žiadnym zákonom o advokácii, keď právnik vedome šíri takéto bludy?
A btw, ak má Kolíková na rukách krv, lebo je osobne zodpovedná za život všetkých väzňov, čo má na rukách jeho štbácky foter, za ktorého ministrovania zomreli desiatky väzňov?
~60-70% slovakov voli zlodejov/mafiu, alebo silnych populistov, alebo kombinaciu oboch. Na Slovensku sa teda moze sirit hocico. Ba priam je to az ziaduce. Ja osobne som presvedceny ze velka cast Slovakov tychto ludi voli lebo sami su tak-alebo-onak priamo napojeni na benefity (ci uz su "zaviazani" za dohodenie miesta, alebo sa priamo spolupodielaju na zlodejinach a mafii, pripadne by radi zaviedli totalitny stat).
ano, sas je iste hodne populisticka, ani ps/ps-spolu zdaleka niesu idealne, ale na miestne pomery su velmi racionalnou/rozumnymi stranami. Este kdh som rozmyslal ci nedat prec, ale po tom co si vyhodili hlinu mi nepride ani naznak rozumnosti v nich (a to je uz co povedat, hlinu, ten co s matovicom husi pasol )
Aktualnym spravanim/osadenim je fakt asize jedina OK strana za ludi (nie, nevolil som ich) - a cuduj sa svetu svete, s Kolikovou a reformami spravodlivosti + IT-kontraktov a Eurofondov su upadajucou stranou --> Slovaci nechcu aby bola spravodlivost a nekorupcnost, pretoze zjavne "kto nekradne, okrada vlastnu rodinu"
edit: link som nedaval, ale google vam iste ukaze velmi rychlo z kade som zobral cisla, a pravdaze aj cisla pre sas, ps, za-ludi su tam, akorat hore som chcel "vypichnut" spomenute spravanie
~60-70% slovakov voli zlodejov/mafiu, alebo silnych populistov, alebo kombinaciu oboch. Na Slovensku sa teda moze sirit hocico. Ba priam je to az ziaduce. Ja osobne som presvedceny ze velka cast Slovakov tychto ludi voli lebo sami su tak-alebo-onak priamo napojeni na benefity (ci uz su "zaviazani" za dohodenie miesta, alebo sa priamo spolupodielaju na zlodejinach a mafii, pripadne by radi zaviedli totalitny stat).
Agentúre AKO odkaž , že sú údi a take štatistiky im vytlačim každé ráno a pridám aj kvalitne 💩 ...
Kde majú : Za Ľudí a SaS ? Jasne naSMERovaná agentúra s rastúcim trendom ich oboch strán .
Apropo ten pán preceda je už , ale že tak mimo , až je to jasne aj Blahovi ...
Robert Fico trvdí, že smrť Milana Lučanského bude mať "ďalekosiahly dopad" na vývoj politiky. "Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane."
Cital som na FB jeden koment v tom zmysle ze Lucanskeho smrt mohli kludne len zahrat a tym sa dostal na slobodu. Nie som ziadny konspirator ale logiku mi to dava kedze tieto velke zveri si vedia zabezpecit skoro cokolvek.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Keby sa obesil Matovic pocas Vianocnych sviatkov, vobec by mi to nepripadalo divne, lebo to nie je clovek s kuskom empatie. Ale Lucansky? Chlap tak zakaleny zivotom, ako malokto, ze by az tak nenavidel svoju rodinu ze im da takyto darcek? Nemusim citat ziadne konspiracie, aby mi ta ofiko verzia nejako nesedela. A mozno sa mylim a uz aj ti tzv. tvrdaci, su len velkym uzlickom nervov...Neviem, ale nejdem nad tym spekulovat. Chleba lacnejsi nebude.
Naopak, podľa novej legislatívy by mu prokuratúra s veľkou pravdepodobnosťou zabavila majetok. Samovraždou zvýšil šance rodiny, že jej tie trestnou činnosťou získané majetky zostanú. Navyše už začal chápať, že mu hrozí 20 rokov basy v spoločnosti tých, čo tam zatváral, ja to vidím ako veľmi chladnokrvné a premyslené rozhodnutie.
Vedel ako pol. šef ako to v base chodí, zabudnem na politiku. On bol pri tom ked sa dostala velká časť krimi mafie do lochu černák a spol. Vieš si predstaviť čo by ho čakalo v prípade odsúdenia?!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
„Tých porušení, ktoré sa udiali, bolo také obrovské množstvo, že boli prekročené hranice právneho štátu,“
povie niekto, kto mal priamo vo vláde, nielen našu ale aj taliansku mafiu
Pani ministerka spravodlivosti má na rukách jeho krv. Ako ministerka je osobne zodpovená za zdravie a život všetkých väzňov,“ upozorňuje Čarnogurský a volá po jej demisii"
Vysvetlite mi, ako môžu právnici a politici šíriť takéto bludy? Vylúpnuté oko aj ostatné nezmysly Kolíková vyvrátila v prvej tlačovej besede. Netvrdila to ona, ale tvrdili to iba Čarnogurský, Fico, Žitný a dezoláti na sociálnych sieťach a v diskusiách. Dezolátom to zo sprostých hláv nikto nikdy nevytlčie, s tým sa nič moc robiť nedá. Ale nie je to v rozpore zo žiadnym zákonom o advokácii, keď právnik vedome šíri takéto bludy?
A btw, ak má Kolíková na rukách krv, lebo je osobne zodpovedná za život všetkých väzňov, čo má na rukách jeho štbácky foter, za ktorého ministrovania zomreli desiatky väzňov?
podľa agentúry AKO za obdobie December 2020:
22,80 % Hlas-SD ▲ 4 %
14,20 % OĽaNO-Nova-KÚ-Zmena zdola ▼ 1,1 %
9,00 % SMER-SD ▲ 0,7 %
5,70 % Sme rodina ▼ 3,1 %
5,70 % Kotlebovci-ĽSNS ▼ 2,8 %
4,70 % KDH ▲ 1,7 %
2,50 % Vlasť ▲ 1,5 %
1,60 % SNS ▼ 0,8 %
1,40 % Dobrá voľba ▼ 1,4 %
1,30 % SMK ▼ 1,1 %
Aktualnym spravanim/osadenim je fakt asize jedina OK strana za ludi (nie, nevolil som ich) - a cuduj sa svetu svete, s Kolikovou a reformami spravodlivosti + IT-kontraktov a Eurofondov su upadajucou stranou --> Slovaci nechcu aby bola spravodlivost a nekorupcnost, pretoze zjavne "kto nekradne, okrada vlastnu rodinu"
edit: link som nedaval, ale google vam iste ukaze velmi rychlo z kade som zobral cisla, a pravdaze aj cisla pre sas, ps, za-ludi su tam, akorat hore som chcel "vypichnut" spomenute spravanie
podľa agentúry AKO za obdobie December 2020:
22,80 % Hlas-SD ▲ 4 %
14,20 % OĽaNO-Nova-KÚ-Zmena zdola ▼ 1,1 %
9,00 % SMER-SD ▲ 0,7 %
5,70 % Sme rodina ▼ 3,1 %
5,70 % Kotlebovci-ĽSNS ▼ 2,8 %
4,70 % KDH ▲ 1,7 %
2,50 % Vlasť ▲ 1,5 %
1,60 % SNS ▼ 0,8 %
1,40 % Dobrá voľba ▼ 1,4 %
1,30 % SMK ▼ 1,1 %
Agentúre AKO odkaž , že sú údi a take štatistiky im vytlačim každé ráno a pridám aj kvalitne 💩 ...
Kde majú : Za Ľudí a SaS ? Jasne naSMERovaná agentúra s rastúcim trendom ich oboch strán .
Robert Fico trvdí, že smrť Milana Lučanského bude mať "ďalekosiahly dopad" na vývoj politiky. "Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane."
DenníkN