Darček rodine? Ak sa nemýlim,po jeho smrti sa zastaví trestné stíhanie,takže jeho majetky a peniaze,ktoré bral ako provízie za ochranu istých ludí,ostanú dedičom.Sanovraždu zvolil ako jediné východisko z jeho situácie-človek,ktorý bol na vrchnom poschodí polície,mal byť dlhé mesiace vyšetrovaný,potom odsúdený na dlhoročný trest basy,nie je najmladší,takže v lepšom prípade by vyšiel na slobodu akom starec-asi aj bez peňazí,keďže súd by pravdepodobne zaistil aj nakradnutý majetok-takto to má za sebou.
Najviac vykrikujú tí,ktorým sa náramne hodí,že nebude vypovedať-Kaliňák na tlačovke a Fico z dovolenky na plážach Punta Cana,som zvedavý,či sa narýchlo vráti,aby mohol grcať tie svoje bludy-asi nie,súdruh Blaha vypúsťa denne obsah žumpy,kým si preceda užíva čisté more ...
Ešte k Ficovi-nie je náhodou jeho nahrávka trestný čin vyhrážania?písala M.Tódová:
Robert Fico nahral nadránom (kvôli časovému posunu) video, v ktorom povedal, že za to, čo spravil bývalý policajný prezident Milan Lučanský bude Igor Matovič tvrdo pykať. „Ale pykať musia aj hyeny typu Tódovej, či Vagoviča a im podobní, ktorí šíria nenávisť a zlosť, ale aj politickí sluhovia, ktorí sedia na prokuratúre, či súdoch.“ Takéto výhražky a podnecovanie zažili novinári naposledy pred vraždou Jána Kuciaka. Teraz sme terčom znovu a predseda Smeru označuje už aj prokurátorov a sudcov, ktorí nie sú a ani nikdy neboli jeho, len zrazu dostali príležitosť pracovať. Verím, že Fico je v šoku, keď mu zrazu špeciálny prokurátor nehlási, čo sa deje a aké stíhanie zastaví a nepozná už ani čísla odpočúvaných telefónov, pretože riaditeľ úradu, ktorý to mal na starosti a aj jeho zástupca sú vo väzbe a nie na centrále Smeru.
Povedala som to kedysi na tlačovke Kočnerovi a hovorím to aj teraz Ficovi: My nemáme luxusný majetok a ani nežijeme nad svoje pomery ako vy. Vysvetlite z čoho financujete svoj nadštandardný život, napríklad aj teraz v Dominikánskej republike, keďže ste takmer celý svoj plat premiéra dávali roky na nájom Bašternákovi, z akých zdrojov pochádza majetok, ktorý užíva vaša priateľka (čakateľka na prokuratúre). Vysvetlite prečo sa zastávate prokurátorky Kučerkovej, ktorá si vložila na účet dar 350 tisíc eur (!) a jej manžel policajt je obvinený z korupcie a neútočte na slušných ľudí. Nezastrašíte nás. Iba si robíme svoju prácu.
Apropo ten pán preceda je už , ale že tak mimo , až je to jasne aj Blahovi ...
Robert Fico trvdí, že smrť Milana Lučanského bude mať "ďalekosiahly dopad" na vývoj politiky. "Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane."
DenníkN
Samozrejme celosvetovo sa zabije vo väzení ročne tisíce Rómov, černochov alebo novinárov a Soros ani EU hore nohami nie je. Na Slovensku tento rok vykonali úspešnú samovraždu 4 väzni vrátane Lučanského, za vlád Fica to bolo ročne aj viac ako 10 a takisto nikto nebol hore nohami a nevolal do zbrane. Tie ich vyhlásenia sú určené úplným dezolátom. Tam rozum hľadať netreba a na nich účinkujú.
Mňa zaráža, ako môže smerácky troll žitný beztrestne stále šíriť nepodložené bludy, že Lučanského dokopali dozorcovia. Na to nie je zákon? https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/573327-zitny-o-tragedii-milana-lucanskeho-zabili-ste-mi-kamarata/
Keby sa obesil Matovic pocas Vianocnych sviatkov, vobec by mi to nepripadalo divne, lebo to nie je clovek s kuskom empatie. Ale Lucansky? Chlap tak zakaleny zivotom, ako malokto, ze by az tak nenavidel svoju rodinu ze im da takyto darcek? Nemusim citat ziadne konspiracie, aby mi ta ofiko verzia nejako nesedela. A mozno sa mylim a uz aj ti tzv. tvrdaci, su len velkym uzlickom nervov...Neviem, ale nejdem nad tym spekulovat. Chleba lacnejsi nebude.
To myslis vazne??
Lucansky zakaleny zivotom? Na tu vilkiu na Floride si kedy zarobil??
Myslis tu honosnu luxusnu vilu za 70k? Zober hipo a mozes mat taku istu a v tej cene jednoduchsie ako byt v BA.
Cele to ***** Zrani sa pri cviceni a potom sa mu posmykne vozik a padne na temeno v nemocnici. To su take vyjadrenia ako Igorova atomovka...
Tá suma bola o kúsok vyššia - 400k, tak nezavádzaj. Lučanský nebol neviniatko, škoda že jeho smrť využijú ďalšie svine, ktoré sa budú na neho vyhovárať.
Aby sme boli presní, a nemiešali sumy, apartmán na Floride stál 83.000 USD v roku 2015, a okrem toho boli v dôkazoch uvedených v obvinení sumárne úplatky vo výške 510.000 Eur. Na to aké prasárny kryl a musel “riešiť”, sú to smiešne drobáky, len to potvrdzuje, že mafia v bielych golieroch dáva týmto svojím “vojakom” vo frontovej línii len komické odrobinky z obrovského koláča. Takže neviniatko nebol, ale ako policajt zo staršej gardy sa nechal odbiť drobnými. Nakoniec ho to zomlelo kompletne. As a man lives, so shall he die...
Jasné. Väzenskí dozorcovia sú takí blbí, že dokopali bývalého šéfa polície, ktorí mohol zo sebou stiahnuť ďalších ľudí. Proste to chlap psychicky nezvládol, boli určite nejaké tlaky aj zo strany bývalých kumpánov. Však chobotnica má určite stále chápadlá kade tade. Robiť tu nejaké konšpirácie je úplne scestné...
Vôbec mi toho chlapa nie je ľúto. Bol jeden z tých, ktorí tu r*****.i tento štát založený na korupcii. Je mi jedno, keď sa aj všetci povešajú.
Nech sa len pekne pokračuje v tom čo sa robí...
A je mi jasné, že táto vláda a ani ďalšie nebudú etalónom správnosti alebo bezkorupcnosti, ale nech už aspoň súdnictvo funguje ako má...
...sú to smiešne drobáky, len to potvrdzuje, že mafia v bielych golieroch dáva týmto svojím “vojakom” vo frontovej línii len komické odrobinky z obrovského koláča...
velmi mudro povedane... a este viac ma vytaca, ked statny uradnik, policajt, daniar, akykolvek drzitel peciatky a pod. sluzi systemu chobotnice bez uvedomenia si len za smiesnu mzdu (ani uplatok nedostane), len z presvedcenia... staci len, ze ovlada osudy druhych...
už som to tu raz niekde písal, ak v súkromnej sfére vznikne nejaký problém, nespomínam si, že by sa nedal vyriešiť (aj keď niekedy brutálnym kompromisom zúčastnených strán)
v štátnej sfére, ako prvé je snaha stanoviť problém za neriešiteľný, čo sa im celkom darí,
zákony a predpisy sú väčšinou napísané tak, že neexistuje jednoznačný výklad a veľa ostáva na svojvôli daného pracovníka, ktorý si to patrične vychutnáva
jeden riešim už 6 rokov aj keď asi aj tak nemám šancu ...
Presne tak, preto sú v krajinách kde je vnímaná/reálna korupcia najnižšia (napr. Nórsko) vypracované detailné algoritmy rozhodovania a vykonávacie predpisy pre všetky úrovne štávnej/verejnej správy a miestnej samosprávy tak, aby bol priestor pre subjektívne rozhodovanie úradníka minimalizovaný. Zároveň sú v platnosti striktné sankcie za nedodržanie postupov, plus rýchle postihy v prípade nahlásenia korupcie, takže úradník sa nenechá korumpovať jednak zo strachu pred basou a súčasne aj preto, že jednoducho bude sankcionovaný aj vtedy, keď sa síce nenechá skorumpovať, ale nedodrží stanovené postupy. Jedine tak sa dá napredovať. Lebo ľudia sú stáročia rovnakí. Moc korumpuje, a absolútna moc korumpuje absolútne.
Dokopať väzňa v dnešnej dobe,aby neboli žiadne stopy?....to sa nedalo ani v 50 rokoch.
Lučanský si jednoducho spočítal ako by dopadol,v tomto svetle úplne inak vyzerá to zranenie oka,keď sa už pravdepodobne vtedy nešikovne pokúšal o samovraždu.na druhý pokus to lepšie naplánoval a vyšlo mu to.Vedel presne čo robí.
Presne tak,tentokrát z trikim súhlasím-aby sa nazabudlo,bol to práve Lučanský,ktorý rozpustil pekne rozbehnutý vyšetrovací tým Kuciak práve vtedy,keď už boli plánované vyšetrovania aj vysokopostavených osôb,čo sa motali okolo Kočnera-prečo to asi spravil ???
Okrem toho,fakt nechápem,že ovčania chodia zapalovať sviečky k policajným staniciam,veď nebol zabitý pri výkone služby,ale spáchal samovraždu,pretože ho čakali dlhé roky basy za branie úplatkov,ohýbanie vyšetrovaní atď ...
Presne tak,tentokrát z trikim súhlasím-aby sa nazabudlo,bol to práve Lučanský,ktorý rozpustil pekne rozbehnutý vyšetrovací tým Kuciak práve vtedy,keď už boli plánované vyšetrovania aj vysokopostavených osôb,čo sa motali okolo Kočnera-prečo to asi spravil ???
Okrem toho,fakt nechápem,že ovčania chodia zapalovať sviečky k policajným staniciam,veď nebol zabitý pri výkone služby,ale spáchal samovraždu,pretože ho čakali dlhé roky basy za branie úplatkov,ohýbanie vyšetrovaní atď ...
Pozri sa kolko ludi obdivuje Kajinka. Cakali v dlhych radoch aj s detmi na jeho autogramiade. Kolko followerov ma Cernak, hoci nepridava takmer ziadny content. Skratka lúzri, co v zivote len dufaju v skratky, kriminalnikov obdivuju a snivaju o tom, ako budu nejakemu kriminalnikovi aspon lizat gule. Lucansky bol bezpochyby kriminalnik. A teraz vyrabaju konspiracie a struhaju mu kondolencie aj tupci, co pocas tych dlhych rokov, co bol v policii, ziapali policajny stat a a.c.a.b.
Volodja títo páni sú zaujímaví z hľadiska príbehu. Jeden ušiel z basy, dostal amnestiu, nakrútili o ňom film a druhý bol šéfom mafie na Slovensku a napísal knihu kde veľa vecí objasnil. Potom ako zistil, že jeho bývalí kumpáni hádžu všetko naňho sa priznal k veľa veciam a pomohol ich objasniť. Sú to zločinci a obdivovať ich nie je šťastné, ale obaja žijú a za svoje činy pykali. Lučanský bol chlap iba kým sa mu na špinavosti neprišlo, potom už gule stratil a kalkuloval. Urobil to čo pre neho bolo najlepšie. 🤷♂️
Ja by som rád vedel ako je to s tou lekárskou správou. Ak je pravdivá, tak pravdepodobne Kolíková, Lučanského advokát aj samotný Lučanský klamali. Ak je to fejk, prečo dáva Naď prešetriť, kto je za jej únikom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najviac vykrikujú tí,ktorým sa náramne hodí,že nebude vypovedať-Kaliňák na tlačovke a Fico z dovolenky na plážach Punta Cana,som zvedavý,či sa narýchlo vráti,aby mohol grcať tie svoje bludy-asi nie,súdruh Blaha vypúsťa denne obsah žumpy,kým si preceda užíva čisté more ...
Robert Fico nahral nadránom (kvôli časovému posunu) video, v ktorom povedal, že za to, čo spravil bývalý policajný prezident Milan Lučanský bude Igor Matovič tvrdo pykať. „Ale pykať musia aj hyeny typu Tódovej, či Vagoviča a im podobní, ktorí šíria nenávisť a zlosť, ale aj politickí sluhovia, ktorí sedia na prokuratúre, či súdoch.“ Takéto výhražky a podnecovanie zažili novinári naposledy pred vraždou Jána Kuciaka. Teraz sme terčom znovu a predseda Smeru označuje už aj prokurátorov a sudcov, ktorí nie sú a ani nikdy neboli jeho, len zrazu dostali príležitosť pracovať. Verím, že Fico je v šoku, keď mu zrazu špeciálny prokurátor nehlási, čo sa deje a aké stíhanie zastaví a nepozná už ani čísla odpočúvaných telefónov, pretože riaditeľ úradu, ktorý to mal na starosti a aj jeho zástupca sú vo väzbe a nie na centrále Smeru.
Povedala som to kedysi na tlačovke Kočnerovi a hovorím to aj teraz Ficovi: My nemáme luxusný majetok a ani nežijeme nad svoje pomery ako vy. Vysvetlite z čoho financujete svoj nadštandardný život, napríklad aj teraz v Dominikánskej republike, keďže ste takmer celý svoj plat premiéra dávali roky na nájom Bašternákovi, z akých zdrojov pochádza majetok, ktorý užíva vaša priateľka (čakateľka na prokuratúre). Vysvetlite prečo sa zastávate prokurátorky Kučerkovej, ktorá si vložila na účet dar 350 tisíc eur (!) a jej manžel policajt je obvinený z korupcie a neútočte na slušných ľudí. Nezastrašíte nás. Iba si robíme svoju prácu.
Robert Fico trvdí, že smrť Milana Lučanského bude mať "ďalekosiahly dopad" na vývoj politiky. "Keby sa to, čo sa stalo generálovi Lučanskému, stalo akémukoľvek Rómovi, černochovi alebo novinárovi bez akýchkoľvek zásluh, celé Slovensko a EÚ by boli hore nohami a Sorosovi otroci by volali do zbrane."
DenníkN
Samozrejme celosvetovo sa zabije vo väzení ročne tisíce Rómov, černochov alebo novinárov a Soros ani EU hore nohami nie je. Na Slovensku tento rok vykonali úspešnú samovraždu 4 väzni vrátane Lučanského, za vlád Fica to bolo ročne aj viac ako 10 a takisto nikto nebol hore nohami a nevolal do zbrane. Tie ich vyhlásenia sú určené úplným dezolátom. Tam rozum hľadať netreba a na nich účinkujú.
Mňa zaráža, ako môže smerácky troll žitný beztrestne stále šíriť nepodložené bludy, že Lučanského dokopali dozorcovia. Na to nie je zákon?
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/573327-zitny-o-tragedii-milana-lucanskeho-zabili-ste-mi-kamarata/
To myslis vazne??
Lucansky zakaleny zivotom? Na tu vilkiu na Floride si kedy zarobil??
Cele to ***** Zrani sa pri cviceni a potom sa mu posmykne vozik a padne na temeno v nemocnici. To su take vyjadrenia ako Igorova atomovka...
Vôbec mi toho chlapa nie je ľúto. Bol jeden z tých, ktorí tu r*****.i tento štát založený na korupcii. Je mi jedno, keď sa aj všetci povešajú.
Nech sa len pekne pokračuje v tom čo sa robí...
A je mi jasné, že táto vláda a ani ďalšie nebudú etalónom správnosti alebo bezkorupcnosti, ale nech už aspoň súdnictvo funguje ako má...
velmi mudro povedane... a este viac ma vytaca, ked statny uradnik, policajt, daniar, akykolvek drzitel peciatky a pod. sluzi systemu chobotnice bez uvedomenia si len za smiesnu mzdu (ani uplatok nedostane), len z presvedcenia... staci len, ze ovlada osudy druhych...
v štátnej sfére, ako prvé je snaha stanoviť problém za neriešiteľný, čo sa im celkom darí,
zákony a predpisy sú väčšinou napísané tak, že neexistuje jednoznačný výklad a veľa ostáva na svojvôli daného pracovníka, ktorý si to patrične vychutnáva
jeden riešim už 6 rokov aj keď asi aj tak nemám šancu ...
Presne tak, preto sú v krajinách kde je vnímaná/reálna korupcia najnižšia (napr. Nórsko) vypracované detailné algoritmy rozhodovania a vykonávacie predpisy pre všetky úrovne štávnej/verejnej správy a miestnej samosprávy tak, aby bol priestor pre subjektívne rozhodovanie úradníka minimalizovaný. Zároveň sú v platnosti striktné sankcie za nedodržanie postupov, plus rýchle postihy v prípade nahlásenia korupcie, takže úradník sa nenechá korumpovať jednak zo strachu pred basou a súčasne aj preto, že jednoducho bude sankcionovaný aj vtedy, keď sa síce nenechá skorumpovať, ale nedodrží stanovené postupy. Jedine tak sa dá napredovať. Lebo ľudia sú stáročia rovnakí. Moc korumpuje, a absolútna moc korumpuje absolútne.
Lučanský si jednoducho spočítal ako by dopadol,v tomto svetle úplne inak vyzerá to zranenie oka,keď sa už pravdepodobne vtedy nešikovne pokúšal o samovraždu.na druhý pokus to lepšie naplánoval a vyšlo mu to.Vedel presne čo robí.
Pozri sa kolko ludi obdivuje Kajinka. Cakali v dlhych radoch aj s detmi na jeho autogramiade. Kolko followerov ma Cernak, hoci nepridava takmer ziadny content. Skratka lúzri, co v zivote len dufaju v skratky, kriminalnikov obdivuju a snivaju o tom, ako budu nejakemu kriminalnikovi aspon lizat gule. Lucansky bol bezpochyby kriminalnik. A teraz vyrabaju konspiracie a struhaju mu kondolencie aj tupci, co pocas tych dlhych rokov, co bol v policii, ziapali policajny stat a a.c.a.b.