matko001tych 16% je vraj vyratane z 35 milionov eur, ktore zamestnanci podniku usetrili, tak mi to aspon bolo povedane, ale momentalne je konecny navrh dokopy 13,9%.
petko13je tu aj take riziko, ale vzhladom ako sa VW stale chvali uspechmi, oceneniami, kvalitou a hlavne rastom predaja, moc neverim ze by sa odtialto zobrali ked tu teraz postavili novu halu cisto na Porsche a maju aj dalsie projekty, stale sa im to tu oplati, v Rumunsku by takuto kvalitu neudrzali.
Hack3rnever vsetkemu co citas alebo pocujes v mediach, oni sa radi chvalia vyskou mzdy len malokedy povedia ze to je priemerna mzda za rok, aj s odmenami, 13 a 14 platom a hlavne v hrubom. Bezny zamestnanci tu zdaleka tolko nezarobia, a to nehovorim ani o kontraktnich, ti maju este menej. Uvedomujem si, ze na SK je velmi malo zamestnavatelov, ktori by ponukali podobne benefity, no pokial si ich ludia nevybojuju, mozu len frflat.
Ja osobne robim na relativne pohodovej linke, ale pocul som uz kadeake pribehy hlavne o hale H3. Ale aj u nas sa vystriedalo vela ludi, hlavne takych co neboli nauceni makat. Takze za mna si ludia zasluzia tie prachy, ktore ziadaju! Neprajnikom prajem len jedno nech si to pridu vyskusat a potom sa vyjadrovat k nasej nenazranosti

A aby sa nepovedalo na vychode som robil horsiu robotu, v horsich podmienkach a za menej prachov :-