Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chcel by som zagratulovat vsetkym kosicanom a okoliu, ktori neboli volit k tomu, ze si opat zvolili za zupana komunistu. Len tak dalej.
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 12:12:12
00
... ono to je trochu zložitejšie. Mnoho voličov košickej pravice určite nevolilo župana preto, lebo za takého kandidáta, akého im košická pravica podstrčila, jednoducho hlasovať nemohlo. V tomto prípade to nebola "Sofiina voľba", dalo sa aj nevoliť.

"Život lidský je tak složitý pane óbrlajtnante, že život člověka je oproti tomu úplný hovno."
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 14:33:52
00
to my mame na slovensku pravicu to som nevedel
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 15:52:53
00
ale máme,
len je trošku "ľavá"
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 15:55:39
00
skor neschopna
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 15:57:08
00
ľavý = menej schopný :rofl:
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 15:58:53
00
Chcel by som zagratulovat vsetkym kosicanom a okoliu, ktori neboli volit k tomu, ze si opat zvolili za zupana komunistu. Len tak dalej.

Typický slovenský (ne)volič: Načo mám ísť voliť, keď aj tak nič nezmením... A presne v týchto prípadoch prípadoch, keď ľudia nevolia sa dostávajú k mandátom tí, ktorí by povedzme za vyššej účasti nemali šancu...

ale máme,
len je trošku "ľavá"

Je úplne normálne, keď pravica ide zo svojím programom až do ľavého spektra pretože sa tak snaží získať čo najviac voličov - môže to byť napr. pred voľbami keď do programu nahádže niekedy aj výrazne sociálne témy...
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 20:07:25
00
Neviem, či to patrí tu, alebo do vtipkára. Ale dajme tomu, ...

Tiso - Tuka, jedna ruka.
Fico - Paška, doba ťažká.

Ten prvý verš bol za vojnového Slovenského štátu veľmi často používaný ako slogan štátnej propagandy.
Zobraziť komentár 15.11.2009 - 21:50:29
00
Je úplne normálne, keď pravica ide zo svojím programom až do ľavého spektra ...

mas to trosku pomylene, KAZDA pravica ma aj socialne programy, ibaze nie su postavne na plosnom okradani druhych danovych poplatnikov a obcanov a na zadlzovani kazdeho (resp. statu)

socialny program sa nerovna "lavicovy", lavicovy resp. pravicovy, konzervativny resp. liberalny je len sposob, ako ten socialny program vyfinancujes
Zobraziť komentár 20.11.2009 - 12:25:33
00
tieto volby boli skor o tom nemam koho volit ;-] lebo volit len podla stranickej prislusnosti v komunalnych volbach je chore
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 09:16:15
00
vcera nam prisiel do schranky letak od nezavislej organizacie Obycajni Ludia, cital som si tie clanky v refionalnych tyzdenikoch (Spissko-levocsko-gelnicky tyzdennik, alebo tak nejako)mal zaujimave postrehy ripal hlavne do Ficka ale aj opoziciu vedel dobre "zjazdit" a vcera ma prekvapil ze si chce zalozit stranu a kandidovat v parlamentnych volbach, je to odvaha myslimm si, myslienky ma dobre ale vacsinou sa to konci tam
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 10:19:17
00
Wilko Nedaj sa strhnúť drístami od Obyčajných ľudí. V regionálnych reklamných novinách po celom Slovensku už minimálne rok každý týždeň si platí reklamu a šteká po všetkom ako keby len on vedel byť sociálny, spravodlivý a mal recept na úspech Slovenska a jeho neduhy. Takým štýlom ako píše bude ten človek najväčší magor zo slov. výkvetu na politickej scéne.
Je to môj pocit a ten človek presne hrá na strunu najnižších vrstiev ktoré frflú ale nevedia presne popísať čo akým spôsobom treba prakticky urobiť. hehe
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 12:56:50
00
Mňa by len zaujímalo, odkial ten Obyčajný človek berie na to peniaze !?
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 13:46:18
00
To Turbi: nič sa neboj nenaletím mu myslim ze mam dosť rozumu a este ked si niekto aj série do huby tak to uz vobec, lebo ked si dobre pamätám tak v jedných z jeho prvých článkov bolo napísané ze nechat ist do politiky len poukazovať na rozkrádanie a pod. alebo nieco v von zmysle a ajhľa niekto zrazu zmenil názor
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 14:43:54
00
a šteká po všetkom ako keby len on vedel byť sociálny, spravodlivý a mal recept na úspech Slovenska.....presne hrá na strunu najnižších vrstiev

presne ako bol aj Fico(jeho kampan) pred volbami 2006 :lol:
Zobraziť komentár 23.11.2009 - 17:10:24
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up