Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a čo hovoríte na Sulíkovu podmienku koalície bez Dzurindu

skor sa mi velmi paci predvolebne spojenie SAS + MOST/HID
a aby neboli neskor Miki a Pál prekvapeni... :!:

pjekne ;-]]] len treba povedat ze toto zial plati asi pre kazdu slovensku stranu mozno okrem takych ako oks ;-]]]

tu je ftipne to, ze doteraz ziadny politik nemal tak plnu hubu mecenasov, financnych zralokov a kapitalistov-vykoristovatelov ako Fico v opozicii...

Naposledy upravil Dudo dňa 11.01.2010 - 18:05:15, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 11.01.2010 - 17:57:57
00
Nepodporujem neekologickú kamiónovú dopravu.Kamionisti su najväčšie prasce na cestách.
Vidím,že anarchia sa ľudom páči,ale je to cesta nikam.

Miki nebude prekvapený pretože takýto hybrid nemá absolúne žiadnu šancu.Sulík nech sa radšej poriadne pripraví na voľby a nešpekuluje.
Zobraziť komentár 11.01.2010 - 17:58:53
00
dzurinda ako osoba by to uz mohol v politike zabalit, asi nema zrkadlo...
Zobraziť komentár 11.01.2010 - 19:14:11
00
Nepodporujem neekologickú kamiónovú dopravu.Kamionisti su najväčšie prasce na cestách..

Hlboký súhlas!! :clap:
Zobraziť komentár 11.01.2010 - 20:03:10
00
Shooty aktualne:

Prílohy:

shooty.jpg
shooty.jpg 96.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.01.2010 - 09:25:04
00
Žeby Boris Zala trepal kokociny? Jeden by neveril. hmhmhm :!:
http://www.youtube.com/watch?v=HxQi4-8GSnc
Kurvy ***** ficoidné. Pardón za slovník. ***** ich pes.

Zase si po dlhej dobe prečítam
http://kopacek.blog.sme.sk/c/107123/Fico-Fico-ty-zle-dopadnes.html
Zobraziť komentár 13.01.2010 - 23:24:28
00
pekne...
najviac ma mrzi ze vlastne ani nie je koho volit...
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 01:58:18
00
Pozeram, ze u bikerov zacina byt jasno. Este presvedcit atletov, fotbalistov, hokejistov, motoristov ... a nepustit k volbam predajnych t.j. dochodcov, asocialov, ciganov ... Mozem to pozadovat, pretoze sam som dochodca. :)

2 quidoo Len strucne zopar pouciek:
1. politika je umenie mozneho
2. volby su vzdy o mensom zle
3. neucast na volbach podpori vzdy tych slabomyselnych a poslusnych
4. tam kam sa dostali tradicne demokracie sa neda dostat v priebehu 20 rokov (vymena jednej generacie)
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 09:00:39
00
tak tak, preskočili sme jedno dôležité obdobie demokracie:

" vešanie na kandelábre "

a sme tam, ... kde sme...

:x
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 10:40:42
00
Pozeram, ze u bikerov zacina byt jasno. Este presvedcit atletov, fotbalistov, hokejistov, motoristov ... a nepustit k volbam predajnych t.j. dochodcov, asocialov, ciganov ... Mozem to pozadovat, pretoze sam som dochodca. :)

Pista máš úplnú pravdu ale ako to urobiť? U nás v robote ked počujú slovo opzícia alebo novinári tak ich to vytáča do nepríčetnosti! :@
Fakt neviem kam väčšina ludí v tejto krajine podela rozum. :headbang:
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 12:04:31
00
Včera vláda prijala návrh zákona o turizme, ktorý teda ide do parlamentu a ak sa to v parlamente nebude zdržovať, tak by mal platiť od 1. júla tohto roku. Pre bikerov to môže byť zaujímavá vec, pretože zavádza do turizmu na Slovensku garantované štátne financovanie na miestne a regionálne aktivity v cestovnom ruchu. No a je potom iba na bikeroch v tom-ktorom regióne, aby presvedčili príslušné štruktúry, že cyklotrasy či singletracky sú tiež takýmito aktivitami... Treba ten proces sledovať a byť naň pripravený.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 12:25:08
00
2 vikino1
Cas a trpezlivost a vysvetlovanie. Kedysi mal Neviditelny pes (portal na cz ak nepoznate) krasnu rubriku "Barte drz!" (Bart bol rottweiler, ktory bol krstnym otcom portalu). Tam sa udrziavali kauzy az do vyriesenia. Nasa opozicia sa chova neefektivne systemom hasteriacich sa bab na trhu. Takze zasteka na nejaku temu a necha ju plavat. Media tak isto. Mali by si zvolit temu zahryznut a drzat ako ten rottweiler Bart. Preco sa raz za mesiac neopytaju co je noveho s ... Ale to by sa nemalo riesit na fore bikerov. Ved tu mame sociologov, politologov a inych xxxlogov ako smetia. Tak nech si robia svoje remeslo. No ale zijeme v krajine kde byvaly komunisticky prokurator je najvyssim cinitelom. Takze musime si pockat az to smetie vyhnije.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 13:16:17
00
Aj fórum bikerov môže sledovať nejaké témy a držať sa ich ako Bart... napadá ma najmä lesné hospodárstvo či územné plánovanie.

Dobrý príklad je aj kauza offroadového jazdenia v Brdoch. Debata vznikla na bike-forum a je z toho dobrý výsledok: Nechci zničený les v Brdech ani nikde jinde – stop illegal offroads!
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 13:24:03
00
to Pista

tak nejako sa na to pozeram aj ja, ale chcel by som niekedy ist volit tak ze s tymito sa viem stotoznit aspon na 80% a doverujem im...
...co sa tyka volenia samotneho, to volim vzdy ked som na slovensku a ked boli parlamentne volby pred styrmi rokmi som specialne kvoli tomu letel na svk, teraz idem riesit volenie postou to som velice zvedavy ako to dopadne... v 21 storoci idem volit postou.....
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 13:24:38
00
Najväčšia chyba bola,že sme to smetie nevyhodili ako hnilé lístie v novembri 89.Teraz si to musíme odtrpieť.Alebo to urobiť ešte raz a poriadne! :muscle: :@
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 13:24:38
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up