Lokalizácia
Formulár sa odosiela
otazka: "ste vsetci total (kiskotovci a spol) vystudovani ludia - teda kolbasovi studenti alebo je niekto z Vas aj normalny technicky inzinier?" ( nie positacovy IT "technik")
..diik
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:10:26
00
arrow_leftnimm_zwei napísal:
Odhaliteľ je svinstva...

Načasovanie je dôležité, ale zároveň podružné. Malo by ťa zaujímať či to je pravda alebo nie je.

..presne tak, toto co teraz robia tí "Iní" Kotlebovi alebo aj dajmetomu Daňkovi, Ficovi , Blahovi...toto fakt dokazu iba taki ako ste vy "nado mnou"...od teeneeegeeerow ...az (bohuzial) po 65-ku z KE.... fuj!!
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:15:47
00
arrow_leftnimm_zwei napísal:
Odhaliteľ svinstva je väčšia sviňa ako páchateľ svinstva?

Presne tak! V prípade, že čaká na príležitosť, kedy mu to pomôže. A kým takíto budú na Slovensku tak tu bude nahovno.
Ten, kto to odhalil a čakal s tým na vhodnú príležitosť by mal byť potrestaný ešte horšie ako ten čo to spáchal.
A či je to pravda alebo nie nevyšetrí Blaha, či iný FB-spisovateľ či SME alebo Nový Čas ale súd. Takže tak
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:22:28
01
arrow_leftcorsair napísal:
Presne tak! V prípade, že čaká na príležitosť, kedy mu to pomôže. A kým takíto budú na Slovensku tak tu bude nahovno.
Ten, kto to odhalil a čakal s tým na vhodnú príležitosť by mal byť potrestaný ešte horšie ako ten čo to spáchal.
A či je to pravda alebo nie nevyšetrí Blaha, či iný FB-spisovateľ či SME alebo Nový Čas ale súd. Takže tak

Problem su skor ludia ako ty co namiesto vyvodenia dosledkov radsej zacnu fantazirovat o konspiraciach.
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:36:03
08
corsair, vsak novinari / opozicia vytahuju spinu na vladu neustale ale len teraz pred volbami to povazujes za svinstvo? To maju byt teraz ticho? Akoze verim ze niekomu svatemu sa to moze zdat ako vypocitava nekalost - no mna , tak ako napisal nimm, zaujima skor ci to je pravda alebo nie (a moze to vytiahnut uplne hocikto - hocikedy)

Juraj, ludia sa delia este aj na to co vystuduju? A ja ze iba na liberalov a fasistov (a este na ciganov, amerikofilov, sorosovcov atd ale to je len podskupina liberalov ci? ). Dakujem ze si mi rozsiril obzory a uz viem ze ubohost nepozna hranice....

Jo a niesom studovany. Som robos.
i.imgur.com
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:37:42
08
Najskôr to pochádza od Kočnera. Aký by to malo význam vytiahnuť to keď GP bola "ich"?
Bolo by to zahrané do stratena ako VŠETKY veci ktoré vyplávali na povrch pred tým /napr. hlas podobný Ficovi/ atd. atd.atd.
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:39:11
01
Veď ja nehovorím, že to je tak alebo tak. Či už to je tak alebo onak, to vyšetrí súd. Ale nech sa ukáže aj ten hajzel čo o tom vedel už dávno a čakal s tým na "svoju chvíľu" a on by mal dostať ten najvyšší trest.
Kto má "na starosti" novinárov? Kto nerobí svoju robotu ale iba kydá na ostatných?

Rozmýšľam koho voliť. Vyučovacia metóda ešte stále vylučuje ale už sú v podstate "v hre" iba 2 strany...

Ja nejsom ani robotník, ja som iba obyčajný šofér...
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:49:49
00
No podla doterajších indicii to je Kočner ktorý teraz používa tie nahrávky ako pomstu zato, že ho hodili cez palubu.
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 18:55:20
00
keby sa nejednalo o novinarov, bolo by to este v mediach?
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 19:01:08
00
arrow_leftHosť napísal:
No podla doterajších indicii to je Kočner ktorý teraz používa tie nahrávky ako pomstu zato, že ho hodili cez palubu.

Ja to vidím inak ale v pohode
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 19:12:11
00
Ak by obyčajný človek dokázal odkrýť také svinstvá a bol by za to zavraždený tak určite áno!
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 19:16:37
00
arrow_leftHosť napísal:
keby sa nejednalo o novinarov, bolo by to este v mediach?

Myslíš ako že keby dal Kočner zabiť prokurátora, policajta alebo sudcu ktorý by mu išiel po krku že by bolo ticho? To asi ťažko. Ľudia už majú po krk kadejakých kočnerovcov, bašternakovcov ...
Aj tvojho vodcu.
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 19:17:38
06
Ja to vidím inak ale v pohode

Že by Šoroš?
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 19:20:15
03
Sranda, že vždy pred voľbami sa takéto veci vyťahujú. Ja mám názor, že to niekto buď konštruuje alebo vypočítavo drží v tajnosti a vytiahne to v ten správny moment. Takže "odhaliteľ" je v podstate ešte väčšia sviňa, schopná na ceste ku kariére potopiť v podstate aj vlastnú posádku

Smerákom a podobným hajzlíkom by sa presne hodilo, aby sa všetko zverejnilo naraz. Keďže Slováci majú krátku pamäť, všetko by naraz pekne vyšumelo a smeráci by sa mohli venovať volebným kortešačkám.
Nech sa to pekne vyťahuje postupne. A nečakane.
A s tým odhaliteľom si to kámo nemyslel vážne, však? Či sa ti lúbi tzv Harabinovská spravodlivosť? Že yvšetrovať sa bude v prvom rade legálnosť získania dokážu a trestať sa bude primárne predkladateľ dôkazu? Lebo takto sa môže štát, že sa minister spravidlivosti alebo predseda najvyššieho súdu kamoší s drogovým barónom, ale záznam ich telefonátu je nepoužiteľný, lebo bol nelegálne získaný a trestá sa zhotoviteľ záznamu. Výpis z účtu ministra vnútra dokazuje prepojenie na podsvetie alebo korupciu, ale trestá sa ten kto záznam jeho tranzakcii získal. Tak sa môže stať, že predseda vlády kamoši s taliaskym mafiánom alebo že s mafiánmi býva v spoločnom brlohu a hoc je to ohrozenie národnej bezpečnosti nikto nezakročí, lebo najskôr musia byť ti mafiáni odsúdení za organizovaný zločin aby nebolo pochýb, že sa naozaj o mafiánov jedná inak sa použije právo prezumpcie neviny a kto by otvorené povedal, že cisarpán je nahý, patrí do väzenia, lebo fotka jeho prirodzenia nie je opatrená legálne, t.j. s písomným súhlasom cisarpána.
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 19:46:24
023
To, s tou krátkou pamäťou, žiaľ, platí všeobecne, nielen na Smerákov. Viď aktuálne hlasovanie na tomto fóre.
Zobraziť komentár 02.02.2020 - 21:09:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up