Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftflegko napísal:
Presne tak...uprava MIGov, ci SUciek by bola velmi komplikovana, od odpalovacih zariadeni, cez elektroniku, spolupracu so vstavajucimi zariadeniami + trening pilotov.
Upravene Himarsy su vyrazne pravdepodobnejsim scenarom, kedze upravy elektroniky su vyrazne mensie ako kombinovat rusky a americky system do jedneho celku.
Rakete je jedno odkial je odpalena.

a opat vedla

https://en.defence-ua.com/news/the_provided_agm_88_missile_can_be_fired_off_of_ukraines_aircraft_us_defense_undersecretary_colin_kahl-3820.html
Zobraziť komentár 10.08.2022 - 21:18:51
00
keby dali aj most dole... potom by sa pekne džubkali vrchom cez Melitopol a Mariupol. Aspon by videli tie rozbite mesta. Tomu dr*nutemu zombie národu by to bolo sice aj tak jedno. Nejaka trubka plakala lebo musela ist domov z dovolenky predcasne. Chudiatko.
Zobraziť komentár 10.08.2022 - 21:20:29
01
začala sa tvrdá informačná vojna.ohľadom dodávok nových zbraní.ja by som už nepochyboval o dodaní atacms.američania mlžia a rusi sú radšej ticho lebo sú z toho evidentne nervózni pretože nevedia čo ešte horšie majú čakať.vidím to na pomalé varenie žaby.

takto rusák prchá z krymu
https://twitter.com/TpyxaNews/status/1557419545450762241?t=GSRgELhO5LTdzPu4LRwieg&s=19
Zobraziť komentár 10.08.2022 - 21:33:02
01
Ze by 2 salvy?
https://twitter.com/pmakela1/status/1557452742955880448?s=20&t=9d3V5lIlLAxc3HmxsOHQpA
Zobraziť komentár 10.08.2022 - 23:04:46
00
tých bolo asi viac.

vrtácke eso už je cargo200. :handshake:
https://www.forum24.cz/ukrajinci-zlikvidovali-ruske-letecke-eso-vedl-i-prehlidku-na-rudem-namesti/
Zobraziť komentár 10.08.2022 - 23:19:58
02
takmer 8 000 000 000 euro /480 miliárd rubľéj/ bolo blokovaných na Ukrajine /pri priemernej cene pšenice a kukurice 315 euro za tonu/, turek kúpil 26 000 ton kukurice v hodnote 7 a pol miliona euro pri cene 290 euro za tonu, otázka: kolko tureckého medu sa vyvezie z krajiny polmesiaca za jeden rok ? :D

https://www.cas.sk/clanok/2706883/prva-lod-s-obilim-z-ukrajiny-zakotvila-v-turecku-ciel-cesty-musela-nahle-zmenit/
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 00:11:45
00
ešte lepšie ako sme mysleli
https://twitter.com/M0nstas/status/1557450563230498816
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 02:54:19
04
Tak skusim naposledy...som rad, ze sa vacsina z vas tesi z ruskych potencionalnych strat, ale...
To, ze nejaky tajomnik v USA vyhlasi, ze ukrajinske lietadla mozu niest ich rakety je sice fajn, ale kludne moze ist o sucast informacnej vojny, pretoze ak by letisko bolo zasiahnute balistickymi raketami (ktore ukrosi oficialne nemaju) tak to proste len nechcu priznat a matu rusakov tym, ze to boli upravene Migy, ci Sucka.
Je to prirodzene, a preto nerad zeriem akukolvek info nech je z akehokolvek zdroja na prvy sup. Utok upravenymi ukrajinskymi raketami
Ako bolo povedane bola tam protilietadlova obrana a Ukrajinci moc tych lietadiel nemaju a nelietaju s nimi daleko.
A ked sme pri stratach...v poslednej sprave, co je nadomnou vidim, ze v stratach je zapocitany IL-20RT...to je prevelice zaujimave, ze rovnaky IL-20RT vidim stat na stojanku ako stal predtym na satelitnom snimku po bombardovani a evidentne mu nic nie je.
Samozrejme, ze si zelam, aby to bola pravda a tie lietadla boli naozaj znicene, ale kua hosi narabajte s tymi informaciami opatrne.
Podla mna slo o utok UA strelami Neptun, alebo balistickymi US strelami.

Uvediem este jeden priklad...vsetky nase a zapadne media nedavno informovali o ostrelovani Zaporozskej jadrovej elektrarne. Obvinovali sa z toho navzajom RU aj UA. Nase media stale tvrdia, ze to boli Rusi.
Dovod? Celu elektraren maju pod kontrolou RU a sami si ju budu ostrelovat? UA tvrdia, ze to bola z ich strany provokacia.
Nie nebola podla mna...RU tam skladuju zbrane a techniku tak ako to robili v Cernobyle, pretoze sa domnievaju, ze na elektraren nebudu UA strielat. Lenze oni strielali, pretoze maju presnu municiu a mozu si to dovolit. Samozrejme pred svetom to taja a tvrdia, ze to boli Rusi, co vsak nedava ziadnu logiku.
Ale vsade u nas sa docitate, ze za utok sa zodpovedny RU.

Naposledy upravil flegko dňa 11.08.2022 - 08:20:22, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.08.2022 - 07:47:00
03
Tl;dr
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 07:48:38
00
Ak dokazes z verejne uvedeneho satelitneho snimku odcitat moznost/zavaznost poskodenia toho lietadla tak vazne klobuk dole…
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 07:53:59
03
flegko určite si videl fotky/videá z Hostomeľa. Je tam plno lietadiel, ktoré nezhoreli, pri pohľade zhora by sa javili ako nedotknuté, ale sú ako rešeto od šrapnelov, t.j. v rôznom rozsahu zničené/nepojazdné.

BTW, mohli by dať satelitné fotky z ostatných krymských letísk, asi tam toho veľa nezostalo...
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 08:05:32
00
arrow_leftStax napísal:
Tl;dr

flegko "nezerie informacie z internetu", ale produkuje svoje vlastne, pretoze z Topolcian ma dokonaly vyhlad na cele bojove pole a vsetko zaznamenava
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 08:16:10
02
Sa mi paci ako nekriticky sa staviate k informaciam, ktore sa vam hodia a naopak ako kriticky k tym mojim;o).
Odkial vieme, ze lietadlo je znicene? Z nejake Twiter uctu. A odkial to vie ten ucet? On tam bol? Alebo ma informacie zvnutra? Od koho? Od ruskych vojakov? Preco sa nepytate samych seba odkial ma ten clovek tie informacie, kto to je, preco ich zverejnuje a pod?
Ako vyzera to lietadlo na snimke? Je rovnako postavene ako predtym, ma rovnaku farbu a okolo nie su znamky vybuchu, poziaru alebo hasenia.
Ale aj tak budete tvrdit, ze ja sa mylim lebo sak anonymny Twitter ucet tvrdi nieco ine.
Tomuto nechapem uz dlho...kam sa podel zdravy sedliacky rozum? To lietadlo je velmi pravdepodobne naozaj neposkodene (na rozdiel od ostatnych), ale aj tak vsetci budete tvrdit, ze je znicene lebo to tvrdi niekto na nete?
K Hostomelu...tam prebiehali pozemne boje...je jasne, ze lietadla boli poskodene strelbou z rucnych zbrani, ktora naozaj nie je vidiet zhora, takze toto naozaj nie je dobry priklad.
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 08:34:50
01
Čo píšeš je možno pravda ale skôr to vyzerá na Krymipríbeh.
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 08:44:28
02
Pouzivas uplne rovnaku metodu aku ostatnym vycitas… :)

Odkial vieme, ze lietadlo NIEJE znicene?
Z nejake Twiter uctu.
A odkial to vie ten ucet?
On tam bol?
Alebo ma informacie zvnutra?
Od koho?
Od ruskych vojakov?
Zobraziť komentár 11.08.2022 - 08:52:25
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up