Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ty si strateny pripad
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:21:15
09
riešenie je úplne jednoduché, ten kto začal vojnu ju ukončí, vráti územia, ktoré nakradol...a môže sa začať rokovať o reparáciách
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:23:32
032
Čiže nemáš žiadne riešenie....len kecy...
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:23:43
18
Jak vsetci socani. Takých bláhových rečí maju za den 4 kýble.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:28:07
03
Všetci rusácki vojaci ktorí padnú na ukrajine sa okamžite za svoje činy dostanú do neba...

Nebo urýchlene požiadalo o vstup do NATO. :lol:
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:29:25
02
double Ak Ťa dobre chápem, celý čas tu diskutuješ, resp. kritizuješ súčasný stav a vývoj, ktorý vyústil do tohto stavu, a to bez toho, aby si mal predstavu o riešení ? Toto presne robí aj Tvoj vzor. Len melie tou obtlstlou hubou, a výstup žiaden, práca žiadna, Predstav, že by si Ty fungoval ako Chmelár, len mlel hubou, z čoho by si žil ? Vidíš, ty máš normálnu prácu, musíš produkovať výstupy, potom dostaneš zaplatené. Tejto Tvojej schýze skutočne nerozumiem.

Píšeš, že Rusi sú hnaní do kúta...wtf ??? Skúsme ich chudákov poľutovať, len si to predstav, medzinárodné spoločenstvo ich, spravodlivých a mierumilovných Rusov, ženie do kúta. Veď oni začali agresiu voči suverénnemu štátu, a keď situácia s ich špeciálnou vojenskou operáciou nevyvíja podľa ich predstáv, zrazu treba mať s nimi súcit, aby sa nebodaj nenahnevali a nepoužili jadrovú zbraň...takže namiesto vysporiadania sa s nehanebným postboľševickým diktátorom mu bude celý svet ustupovať. Pri všetkej tolerancii, nerozumiem Ti.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:29:38
914
arrow_leftennio napísal:
slova tohto cloveka maju cenu zlata.
double pustaj si to od rana do vecera, a to najma cast od 36:39 o moznosti vyjednavania o mieri s ruskom, alebo od 8:59 o tom, ako USA tato vojna a situacia v Europe akoze vyhovuje, ze madbugie :)

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Dobry rozhovor. Ma vo vela veciach pravdu. Problem je ze dnes su nekonvencne zbrane a napr az zhodenie bomb na Hiroshimu a Nagasaki vela ludom doplo ze takto to nemoze ist. A teda riesit porazku Ruska az vtedy ak ho zasypeme bombami a on nas asi nebude mat nejaky vyznam. Prvu krok k mieru by byt mal byt ten ze Ruske vojska opustia Ukrajinu. Dobre hovori mozno Rusi zosadia Putina to by bolo tiez riesenie.
Ja aj chcem vediet ako ludia reaguju tu na fore. Ako vnimaju moju osobu a reakcie na mna. Dost zlozita situacia pisat niekde kde nemate rovnake nazory ,su na vas ľudia nahnevaní. Taktiez chcete odomna exaktne odpovede na ktore neviem exaktne odpovedat.

Naposledy upravil double dňa 28.09.2022 - 22:48:43, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:34:12
00
double, akoze ja sa priznam ze som pacifista ( uznavam, naivny trulko ), rovnako priznavam ze som vo februari tvrdil, ze preco by rusi zautocili na Ukrajinu ( jj, akosi mi stale nevychadalo co by tym ziskali / ale vysledok dnes vidime vsetci ), ale nechod na mna prosim ako na jednobunkovca s tym ze sa mam bat jadrovej apokalipsy. Akoze a co teraz? Zato ze rusi uz hraju s poslednou kartou co maju a to s tou ze vlastnia jadrove zbrane ( bohvie si funkcne a "nerozkradnute" ), tak im tu dalsie storocie budeme ustupovat a bratrickovat sa s nimi? Nie, ak sa pozriem do minulosti ( a sucastnosti ), tak myslim ze stacilo. Bud si teda ako ludstvo nezasluzime tuto planetu, alebo na zaciatok bude stacit ked "nasi slovanski bratia" poslu svojho vodcu na odpocinok, svojich vojakov na svoje uzemie a zacnu palit leninove spisy co maju po suflikoch ( a podobne ich artefakty ). Potom nech pozru do kalendara ze uz je 21. storocie a nech sa podla toho konecne zariadia. Na zaciatok by nebola zla aspon ta "skazena" demokracia ( kludne aj slovenskeho alebo ukrajinskeho typu ), potom niekolko milionov ( miliard? ) m3 plynu ako vojnove reparacie a nasledne sa mozeme s nimi zacat pomaly opat "zblizovat". Ale ak ich zaujmom su "imperialne chutky" ktore pozname napr my z roku 68 a podobne nezmysli, tak ti tu osobne prisaham ze aj ako pacifista rad nafasujem aj ten hrdzavy kalach na obranu nasho uzemia ( ak by nebodaj prislo k niecomu takemu ).

Akoze nikto ta z tejto diskusie nevyhana a myslim ze na teba ani nik nejako neutoci...ale uz konecne pochop ze ten "prehnity" zapad respektuje hranice ruzzka a nepocul som o tom zeby niekto chcel anektovat alebo vypisovat referendum napr v Kaliningrade...

Takze kto ma zacat rokovat o mieri? Alebo vlastne moze byt "specialna vojenska operacia" ukoncena oficialne mierom? Ja ti neviem, "som z toho volajaky zmateny"...
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:36:23
129
double snazil som sa nereagovat, ale neda sa...neriesim s kym si bol v strane ci sympatizoval ci o bolo pred X rokmi.

Aj ja chcem mier, pochopitelne, ale len o tom dokolecka hovorit (a navyse uplne pomylenymi argumentami alebo bez nich) je nanic, mlatenie prazdnej slamy.

Po precitani 'Navrh na riesenie by mal prist podla mna z Usa' by som dalej ani nemusel pokracovat citat, je to ako zo zlej rozpravky (alebo demagogickej kucharskej knihy).

Btw, tych '15' reagujucich je (snad) len zlomok z tych, co si myslia, ze si v protismere a snazia sa, aby nenastala celna zrazka.

Vazim si ich/vasu snahu, ale pravdupovediac, pochybujem, ci to ma nejaky zmysel.
Niekto si da poradit, niekto trva na svojom.

PS: kedze zopar prispevkov pribudlo, toto (vytrhnute) takmer dobre pises 'Prvu krok k mieru by byt mal byt ten ze Ruske vojska opustia Ukrajinu.', akurat tie ostatne vety naokolo zase scestne....

Naposledy upravil Marli dňa 28.09.2022 - 23:04:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.09.2022 - 22:57:01
06
Imperialne chutky Rusom resp Putinovi skoncili.Takze myslim ze je cas na jednanie aby z Ukrajiny navzdy odisli. A ak zalezi politikom na Eu obzvlast ked prichádza recesia aj zacat jednat o znovuotvorenie nejakych ekonomickych vztahov. Pretoze nas blahobyt je a este dlho bude zalozeny na surovinach z ''prehniteho vychodu"
Tu je to mozno 1:15 ale na Slovensku to je 50:50 co je pekne citit uz nielen v diskusiach na fb ale uz aj v beznych vztahovh na pravovisku v rodinach ci aj na bicykli. Idealne je politiku nikdy nerozoberat alebo aspoň nie agresivne. Toto je posledny prispevok v tejto teme. Snad nadlho lebo nijako to nikomu neprospieva.

Naposledy upravil double dňa 28.09.2022 - 23:11:04, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 28.09.2022 - 23:01:52
00
Ty mas taky dar, napisat nieco, co nie je pravda ani nahodou,alebo v lepsom pripade velmi pochybne, neoveritelne.

'Imperialne chutky Rusom resp Putinovi skoncili.'
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 23:08:48
00
Sa aspoň sám sleduj čo píšeš, konflikt eskaluje, hrozí použitie ZHN a chúťky neskončili, viď referendá o pripojení.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 23:09:01
03
Rusi, keď chceli, tak niekde vtrhli: do Fínska, Poľska, Maďarska, ČSR, Afganistanu, Gruzínska, Čečenska, Ukrajiny. Áno, s nimi treba vyjednávať o mieri...
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 23:09:06
05
double, za "Takze myslim ze je cas na jednanie aby z Ukrajiny navzdy odisli." by som ti dal snad aj palec hore, nebyt tej vety predtym. To by ale bol iba ich prvy krok. A potom ich caka dalsich xy a ja dufam ze sa im to podari. Lebo to co predvadzaju teraz, bohuzial nepatri do sveta 21.storocia. A poslat Putina do prepadliska dejin bude dufam ze tiez jednym z tych krokov.

Mimochodom taky kratsi dokument o "zberatelovi ruskych uzemii" a o tych uzasnych, silnych cinsko-ruskych vztahoch...
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=MHxT4qo7inI
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 23:15:01
10
Povazovat fb diskusie za Slovensko, odhadnut to na 50:50, spomenut 'nie agresivne', to vsetko je naozaj priezracna priznacna ukazka, ako by to iste osoby radi videli. Esteze sa votrelo slovko 'pekne', aspon vieme, aky je ciel.

Koncim, nedavam slub dokedy - nemam ziadneho startera, co mi da signal zacat reagovat;)
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 23:19:51
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up