Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftcanopus napísal:
Ako velmi verite spojeniu fica s pellem?

Ak tá šanca nastane tak je to podľa mňa tautológia.
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 20:54:15
00
https://www.postoj.sk/120536/prekliatie-ruskeho-imperia
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 21:01:57
16
arrow_leftgafis napísal:

Ak mate niekto ksichtoknihu, napiste mu, ci ma este gule napisat sa na posledne miesto kandidatky... budem zvedavy na odpoved :lol:
Zobraziť komentár 16.12.2022 - 23:05:11
00
Moj odhad je, ze len on dokaze byt na kandidatke aj sam, na prvom aj poslednom mieste, samojediny
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 00:05:50
00
Veľmi som zvedavý, ako to teraz dopadne s referendom a štartérovým ústavným zákonom. Fico istotne nechce zmenu ústavy, aby nejakí "slušní" mohli v referende odvolať jeho budúcu vládu. Že bude súčasťou nasledujúcej vlády je viac než isté. Minimálne tam bude Hlas, ktorý ochráni ich spoločné záujmy, ukončiť vyšetrovanie zločinov vlád Smeru. Ak vládu zostaví Hlas, tak je to jedno, ci tam bude Smer, alebo SAS a PS. Zahladené boli zločiny mečiarizmu, Gorila, zahladené budú aj smerácke zločiny. Slovensko bude fungovať tak ako doteraz
Ak zoberie Fico Danka do predvolebnej koalície a vyhrá voľby, tak je problém. Fico s Dankom svoje predvolebné sľuby budú plniť. Ja, ako odporca možnosti skrátiť volebné obdobie referendom, by som možno také referendum aj podporil. Fico už neklame. Čo sľubuje je ochotný aj splniť. Môže vytvoriť zo Slovenska niečo, že aj Orbán sa bude cítiť ako amatér.
Teraz to bude riadna divočina. Nevie sa, či budú predčasné voľby alebo nie. Nevie sa, pre koho je referendum výhoda alebo hrozba. Do referenda ostáva mesiac a vlastne nikto nevie, či ho má podporiť alebo nie. Či má referendum vôbec zmysel.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 00:13:42
01
referendum riesis uplne zbytocne. aj tak bude neuspesne.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 01:51:28
01
matelko neohlásením trestného činu v súvislosti so sulíkom sa dopúšťa trestného činu.Som zvedavý či lipšic začne konať.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 07:09:23
01
arrow_lefttriki napísal:
matelko neohlásením trestného činu v súvislosti so sulíkom sa dopúšťa trestného činu.Som zvedavý či lipšic začne konať.

Tiež ma to napadlo ale neviem či to musí nahlásiť hneď alebo napr. až potom keď nadobudne o tom úplné presvedčenie. Navyše 363 by ho zbavil obvinenia čím by dokázal že je nestranný takže by to bolo vlastne kontraproduktívne.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 08:17:04
00
To tak, ked si cinsky politik mysli ze je silnejsi ako covid. Tak tu mame po dlhych mesiacoch lockdown-ov tak ci tak premorovanie v praxi a dufam ze pri tych milionoch si "nevymyslia" nejaku novu smakoznu mutaciu. Mimochodom "ekonomika" sa im tam aktualne zasekava ukazkovo...

Pekingem už se volně šíří covid. Lidé si sami ordinují uzávěru, vykoupili léky
---
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/peking-cina-koronavirus-uzavera-leky-testy-nemoc.A221217_082713_zahranicni_pitt
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 12:36:35
01
Zomri dalo status matovica ktory to potom okomentoval. Ten naklad co tam dostal stoji za precitanie.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 13:43:11
00
činski bolševici presne pre tromi rokmi vypustili covid do sveta a ten bumerang sa im vrátil a trafil ich presne do hlavy.tu sa ukazuje celková nadradenosť západu.Tu už covid nikto nerieši a oni si mysleli,že zas bez problémov uzavrú milióny.No už neuzavrú lebo by sa im ten ich debilný režim mohol rozpadnúť.
Každý zločinný režim raz narazí na svoju neschopnosť poručit vietru a dešti.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 14:29:19
00
Keby si niekto myslel, ze s Rusmi sa da, tak tu je pohlad z pobaltia.
https://www.visegradsky-jezdec.cz/o-historii-ktera-se-porad-opakuje/

Nie. S nimi sa neda a ani nebude dat.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 14:32:00
00
mne sa inak celkom pozdava p. general Macko. ak budu predcasne volby normalne som zvedavy na jeho program.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 16:26:59
01
ruské zákopy,spinkaj pekne spinkaj.

https://twitter.com/GalileoArms/status/1604142896625623043?t=k1X0N8JR1BGIIydElJMN5A&s=19
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 18:16:18
00
Hlina nie je môj favorit, ALE "protikorupčná" koalícia TT ma nepotešila:
Pri tom všetkom, čo sa okolo vlády deje, zanikol jeden jej veľký úspech, ktorý sa im podaril v týchto dňoch. Dovolím si ho pripomenúť, aby sa nezabudlo.
🔹 ️Zmluva je od toho zmluva, že má svoje kogentné ustanovenia, a medzi ne patrí spôsob ukončenia - to ako a kedy platnosť zmluvy končí.
Vedelo sa dvanásť rokov, že zmluva so SkyTollom raz skončí a posledných dva a pol roka z toho vládne táto vláda.
🔹 ️Dva a pol roka. To je dosť, čo poviete?
Čo vyjednali vyjednávači, čo vybavili super manageri?
Dosiahli fantastický úspech. Dosiahli to, že po skončení zmluvy ju predĺžili. So Sky Tollom samozrejme.
🔹 ️Ak by takíto super vyjednávači vyjednávali kapituláciu s Nemeckom vo vojne, tak sa ešte na Horehronských kopcoch bojuje doteraz a Slovensko by Nemecku platilo vojnové reparácie.
🔹 ️SkyToll po doterajších cca 100 miliónov eur ročne, ktoré poctivo vyryžoval ročne na našich diaľniciach, pokračuje ďalej. Štát im to ide predĺžiť ešte minimálne o rok, ale vraj super je, že už bude účtovať LEN cca 65 miliónov za rok.
A minister to pospolitému ľudu ide vysvetliť, že vlastne ušetril.
🔹️ Pripomína mi to ako keď Bohumil Stejskal
/B. Polívka/ vo filme Dedičstvo vysvetľoval Arnoštovi, ako vlastne zarobil na tej operácii nosa a ešte mu zostane na hadraplán.
🔹 ️Slovensko je neskutočne bohatá krajina. Elektrinu ideme preplácať z požičaných peňazí aj tým, ktorí ňou vykurujú svoje bazény. Správcovi mýtneho systému po „hrdinskom, neľútostnom“ boji našich vyjednávačov ideme dovoliť si zobrať cca 30% zo sumy, ktorá sa na mýte za rok 2023 vyberie, čo je suverénne najviac v celej Európe.
A znova Bohumil Stejskal hovorí: “tak jsú boháč alebo nejsú boháč!?…”
🔹 ️SkyToll už od nás vyryžoval viac ako miliardu, teraz ešte dostane za budúci rok 63 miliónov €, to je cca 170 000 € denne. Jeden byt v Bratislave denne po celý rok dostane SkyToll ešte ako bónus. SkyToll by mal platiť štátu, resp. vrátiť aspoň niečo z toho, čo naryžovali na našich diaľniciach, ale „super vyjednávači“ mu ešte dajú „bolestné“ vo výške 63 miliónov Eur.
Hejá, hejá Slovákia.
🔹️Nečudujte sa ľuďom, že strácajú vieru v spravodlivosť, vieru v systém.
Pokračovanie parazitovania SkyTollu na našich diaľniciach je hanebné a je to maslo tejto vlády. Tak, ako to bola na začiatku nechutná zlodejina Smeru, tak teraz to je obrovská neschopnosť tejto vlády, ale aj krytie tejto zlodejiny.
Zobraziť komentár 17.12.2022 - 19:40:00
011

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up