Lokalizácia
Formulár sa odosiela
“Hetero manzelstvo ma osobitne postavenie, lebo dokaze "vyrobit potomkov" co ine pary nedokazu.“

Cize napriklad lesbicky par, ktory podstupi umele oplodnenie “nevyrobil potomkov”?
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 09:25:39
12
aj druhovia a druzky sa uz stazovali. Par rokov dozadu sa to riesilo. Ignorovali ich, aj ked maju deti a pod. Najdes na nete viac.
Teraz si myslim, ze sa problem spojil s lgbt a riesia to ako celok, kedze sa nik s nimi bavit nechcel lebo druhovia a druzky nemaju ziadny spolok na komunikaciu.

arrow_leftpeter120 napísal:
sa da riesit cez "písomné plnomocenstvo s osvedčeným podpisom ".

Hetero manzelstvo ma osobitne postavenie, lebo dokaze "vyrobit potomkov" co ine pary nedokazu.
Tvorba deti je stavebny kamen spolocnosti, lebo nezijeme naveky. (niekto musi makat na dochodky)
Take pravne vyhody nema ani druh a druzka, co je velmi pribuzna vec. Ale nepamatam ze by sa stazovali v mediach ako je im ublizene.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 10:00:46
00
arrow_leftrumrunner napísal:
“Hetero manzelstvo ma osobitne postavenie, lebo dokaze "vyrobit potomkov" co ine pary nedokazu.“

Cize napriklad lesbicky par, ktory podstupi umele oplodnenie “nevyrobil potomkov”?

Ak sa bavime len o samotnej vyrobe a nie o povyrobnom programovani a ladeni, technicky by to taky lesbicky par mohol dosiahnut len tak, ze jedna osoba z paru je zena po tranzicii z chlapa, ktory si nechal zamrazit biologicky material. :-P
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 11:26:56
01
arrow_leftrumrunner napísal:

nie, "nevyrobil". Potrebovali k tomu muza.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 16:10:45
03
Som uplne zabudol. Sex je len kvoli robeniu deti. Pravdaze az po svadbe, dovtedy je kazdy pannic/panna. A vlastne deti sa robia tak, ze ked sa maminka a otecko maju radi tak si daju pusinku a je dietatko. A deti nosi bocian. A iba do manzelstiev bocian nosi
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 16:56:17
04
Na to aby lesbopár ženského pohlavia mal dieťa nepotrebuje technicky muža … objedná , zabezpečí si len jeho geneticky materiál a buď zo zahraničnej spermobanky dorazí komplet v dusiku aj s aplikatormi a potrebným návodom , alebo navštívia niektorú “kliniku “ pre asistovanú reprodukciu a oni už “ zariadia “ . Viem , poznám , robím ??‍♂️ .
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 17:51:17
00
na to aby ju umelo oplodnili zo zákona potrebuje mať partnera pri sebe.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 17:57:25
00
Heh, nech sa páči. Progresívne kabuki divadlo.

1:01:14 - "Aký postoj máte k účasti transrodových osôb v ženskom športe?"

Uhýbať, zahmlievať, vykrúcať sa. Neodpovedať. A na vine je extrémna pravica, samozrejme, nie dúhová revolúcia z večera na ráno. :facepalm:

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:30:43
01
športovci a zväzy tieto progresívne sračičky vyriešia za nich tak ako UCI.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:45:33
00
Podla mna, Kolikova nebola na taku otazku pripravena, a teraz sa mala v rychlosti diplomaticky vykoktat, aby aj z toho mala preferencii SASKA nestratila.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:47:28
01
arrow_leftRamon1 napísal:
Na to aby lesbopár ženského pohlavia mal dieťa nepotrebuje technicky muža … objedná , zabezpečí si len jeho geneticky materiál a buď zo zahraničnej spermobanky dorazí komplet v dusiku aj s aplikatormi a potrebným návodom , alebo navštívia niektorú “kliniku “ pre asistovanú reprodukciu a oni už “ zariadia “ . Viem , poznám , robím ??‍♂️ .

Technicky vzato niekde ten muž si ho musel trošičku podrnkať napr. v zahraničí aby si ho mohla žena ktorá je na ženy aplikovať trošičku toho spermatu
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:48:29
01
Kolíková si myslí,že tých preoperovaných sú tisíce a ona za každú cenu chce ich hlas tak len kotkodákala a nič nepovedala.To je tak keď nikto nevie načo vôbec nejaká šaška ešte vôbec existuje.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:50:07
01
Preoperovanych nemusia byt tisice, no "progresivne" spolucitiacich s nimi uz ano.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:53:57
02
arrow_leftRamon1 napísal:

ale stale na to potrebuju muza. To je jedno, ci je osobne pritomny, alebo len odovzda "plavcov". Skratka technicky na splodenie dietata je treba vajicko + spermiu. Vajicko ma zena a spermiu muz. Dve vajicka dieta nesplodia, ani dve spermie.

Keby sme na izlovany ostrov dali len zeny a na druhy len muzov, tak oba ostrovy vyhynu. A mozu mat klinik kolko chcu. Priroda / evolucia to tak zariadila, to je proste fakt. Mozno o statisice rokov to bude inak.

A teraz premyslam, ako som sa do tejto dskusie zamontoval a co je vlastne jej pointou. :-D
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 18:56:26
03
prečo asi nie je problém s preoperovanými ženami na mužov??...že by sa tá príroda nedala až tak oebať?no telo vytvorené testosterónom bude vždy mužské,bez ohľadu na zovňajšok.
Zobraziť komentár 15.07.2023 - 19:03:33
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up