Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kolko je takto zneuzitych?
Si vezmite kapitana …. Bozkavam vas vsade
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 00:04:35
00
Zneuzitych? Pozrel som cca prvu minutu ci dve a dalej pozerat nejdem, ale podla mna pri ziadnej zene ktora sa necha dobrovolne napustit Kollarom sa neda hovorit o jej zneuziti. Isla pri plnom vedomi do rizikoveho podnikania s ocakavanim vysokych vynosov / lepsej buducnosti a jednoducho nevydalo. Nie kazdej zlatokopke to vyjde...
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 06:46:07
06
Mozme sa na to pozriet aj z tejto strany, ktora je jasna a pravdiva. Otazka stale ostava… ci konzervativny politik moze toto robit?
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 06:51:34
00
Samozrejme vidina zabezpečenej budúcnosti je lákavá pre tieto mladé ženy . Sú to veľmi ľahké obete , skutočný lovec a nie “pytliak “ a strelec škodnej , loví inakejsiu “ zver “ …

A skutočne tu ide o morálny kredit toho politika . Ako človeka nám to môže byt u prdele , no ako štátnik nám ta jeho uchylna povaha musí prekážať .

A ešte raz sa pýtam , aký je morálny kredit jeho ako človeka ?! … odpoved ⬇️

https://youtube.com/shorts/RdBbE5s2-Fc?si=xZ44_gIcIYYw29zv
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 07:27:49
02
Tak väčšina z nás nepotrebuje vidieť takéto 16min. videá na to, aby vedeli, čo je dotyčný zač. Otázne je, či to otvorí oči jeho voličom, a ak aj áno, komu to budú potom zas ochotní hodiť...
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 07:44:51
02
V tomto prípade Boris neodhadol a nepreveril dostatočne rodičov kačice určenej na insemináciu. Ferus nie je len tak nejaký zeleninár z Miletičky. No a tak má inseminátor plné gate, ale tentokrát zozadu. Dúfam, že po voľbách nezostane po ňom v parlamente ani smrad.
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 08:09:30
07
arrow_leftTecka napísal:
Mozme sa na to pozriet aj z tejto strany, ktora je jasna a pravdiva. Otazka stale ostava… ci konzervativny politik moze toto robit?

Konzervativni politici toto? Tito bojovnici za tradicnu rodinu, proti teplym atd sa domnievaju, ze cim hlasnejsie budu kricat, tak o to viac budu ich uchylky a bokovky, castokrat homosexualne, mimo podozrenia.
Ci uz je tento #smerodina #smenormalni konzervativec kollar, slintajuci nad penisom transky, aj s jeho haremom plastikovych barbin a deckami, na ktore sa mu nechce platit vyzivne, alebo parik z vedenia LSNS, ktori hladaju dalsich na bisexualne orgie po internete #jejdawau.
Alebo sliepka, co viedla pochod za rodinu a potom vysvitlo ze manzela dlhodobo podvadza s Figelom.
Alebo ten Orbanov radikalny konzervativny poslanec (na foto), co z gay orgie utekal po odkvape pred policiou.
Alebo Jorg Haider. Alebo Ernst Roehm. Alebo Herman Goering. A to sa bavime len o nasom okoli a spicke ladovca. Nehovoriac o stovkach tisic deti zneuzitych katolickymi knazmi. Pokrytectvo je modus operandi tychto "konzervativcov", resp rovno nackov. Ich volici su v bledomodrom to iste a ak im nieco prekaza, tak iba to, ze oni sami nie su na ich miestach.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 08:41:51
021
fight predseda vs predseda level materská škola
https://www.instagram.com/reel/CwuksE6tWGH/
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 11:20:37
00
Co ten udajny blahov pas. Pravy/nepravy?
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 12:18:17
00
tak aspon daj link, nech vieme, vo co gou
https://www.ta3.com/clanok/900041/ma-blaha-rusky-pas-poslanec-sasky-ziskal-od-hekerov-utajovane-dokumenty
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 13:03:24
01
no bolo by to vtipne, keby Blaha nadobudnutim ruskeho obcianstva prisiel o Slovenske a automaticky by prisiel o volebne pravo aj pravo byt zvoleny do NR SR :D
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 13:30:10
019
A ak by navyse od svojho noveho ruZZkeho chlebodarcu hned dostal aj povolavaci rozkaz, to uz len potom by to bolo naozaj vtipne. :rofl:
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 14:20:31
021
arrow_leftDredd napísal:
V tomto prípade Boris neodhadol a nepreveril dostatočne rodičov kačice určenej na insemináciu. Ferus nie je len tak nejaký zeleninár z Miletičky. No a tak má inseminátor plné gate, ale tentokrát zozadu. Dúfam, že po voľbách nezostane po ňom v parlamente ani smrad.

ja že o akom Ferusovi to hovoríš, až keď mi to kolega pustil som zbadal
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 15:21:53
00
niezeby som cakal nieco ine...

i.imgur.com
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 17:10:27
04
Zaseklo sa mi to na 38. otázke … a odznovu nejdem . Verím , že by som bol ako ty
Zobraziť komentár 05.09.2023 - 19:04:40
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up