Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mna osobne stve to, ako to riesi a kto to riesi. Prve - ak ta natocim kamerou na tvojej telke ako si podviedol zenu na gauci, tak ta to nepotesi. Je to v malom, ale je to to iste. Toto robia bezcharakterne hovada.
Po druhe, IM ma na svojej kandidatke Mareka Krajciho, co je podla mna Rusky agent. Je zodpovedny za tisice mrtvych svojou neschopnostou, Ci uz skutocnou alebo zamernou. Spolu s IM.

To ze Sulik a najma jeho kolegyna kope aj pre Pentu je zrejme dufam kazdemu ich volicovi. Zial, tak to je a nikto do politiky nejde pre poslanecky alebo ministersky plat. Na zapade to nie je inak.
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 21:20:25
00
Pokial ma pamat neklame, post ministersvta zdravotnictva patril OLANO. Vysledok hovori za vsetko...

Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 21:24:35
00
Z blogov, dalsi dobry, i ked spociatku dost expresivny.

https://blog.sme.sk/sedo/politika/generalmajor-ivan-pach-dokonale-a-inteligentne-zotrel-fica

A je tam jedna chybka, hranaty RF neobluboval kofolu...
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 21:26:51
03
arrow_leftnimm_zwei napísal:
A čo vás vlastne s*rie? Že IM akože urobil z komára somára, alebo že Excelova afinita k darebákom a kšefty s nimi je zase raz na svetle božom po 178-krát?

Predvolebná kampaň je kto-z-koho, nie festival lásky a kvetov.

Serie nás to divadielko, že keď je to aktuálne tak "bojovník" proti mafii čuší ako voš pod chrastou, ale keď sa mu to hodí, tak vytiahne transparent. Čo môžeme ešte čakať? Že aj zlodeji sa budú usvedčovať len počas predvolebnej kampane a po voľbách budú chodiť s Igorom na pivo pri piecke na pizzu.
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 21:39:50
03
arrow_leftwill napísal:
... IM ma na svojej kandidatke Mareka Krajciho, co je podla mna Rusky agent...

Niezeby som chcel obhajovat nabozenskeho fanatika, ktory namiesto riesenia opatreni pred druhou vlnou Covidu riesil protipotratovu agendu, ale neprehanas tak trochu? To, ze teraz preletela mediami jedna sprava o jeho navsteve v Rusku este neznamena, ze je rusky agent. Ja som za cely cas co bol vo vlade neregistroval ziadne jeho aktivity smerujuce k Rusku. Mas na to nejake dokazy, ked ho oznacujes za ruskeho agenta?
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 22:07:38
02
Dovoz Sputnika nič?
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 22:13:25
01
Ale vsak to bola Matovicova akcia. Krajci to len formalne doklepol kvoli nemu. Nebola to jeho aktivita pokial viem. Alebo mi nieco uniklo?
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 22:17:13
01
Vdaka Sputniku (mozno) mi nezomreli svokrovci napriklad. Chceli iba obycajnu vakcinu lebo cely zivot sa ockuju “ruskymi”, tak aj teraz (vtedy) chceli tuto. A aj kopa rusofilov si ju dalo. Teoreticky to mohol byt dobry tah. Aj ked implementacia toho planu bola mozno az smiesna.
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 22:20:11
07
Šimečka vs Matovič :punch:

🔓 : https://dennikn.sk/3587759/simecka-v-debate-dennika-n-matovicovi-ste-chodiaci-bilbord-pre-kampan-roberta-fica/?cst=e1151ab760df0e39dbbbfa39a5c939b56011e528e32bf9636d4c58151d2b5df6
Zobraziť komentár 25.09.2023 - 22:22:55
03
Jezus vysvetlim, preco si myslim, ze Krajci je agent.
Vychadzam z informacii z tohoto:
https://infosecurity.sk/domace/marek-krajci-mal-byt-na-ruskych-volbach-ako-nezavisly-pozorovatel-pozvala-ho-vsak-duma/

To ako balancoval medzi tym, ze je tam ako sukromna osoba alebo poslanec parlamentu je rukopis ruskych vplyvovych operacii. Nejasne informacie, polopravdy. Nepredpokladam, ze si to vymyslel sam, toto mal pripravene. Legitimoval tie volby.

1. Bol pozvany Ruskou Dumou. Tam ten navrh s jeho menom niekto dostal. Ten, kto ho na Slovensku povedal (mozno Carnogursky) pracuje pre Rusov.

2. Schifferová (prezidentka EPDE) sa obratila na Danka ako predsedu parlamentu o vysvetlenie. Vo svojom liste liste uvádza, že tým, že „úmyselne protirečil záverom pozorovateľskej misie Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE), pán Krajčí usiloval o dezinformovanie ruskej verejnosti o skutočnej povahe medzinárodnej verejnej mienky o volebnom procese [v krajine].“

3. Dalej si pozri jeho vyjadrenie, ktore ostali v novinach:

(…) boli dodržané všetky demokratické štandardy, ktoré existujú v západných krajinách."

"Celý volebný proces bol vedený veľmi transparentným spôsobom,"
--
Ta info vysla v roku 2020. Nie teraz. Teraz som ju vytiahol sem ja, lebo mi to, ze bol na volbach na Donbase spomenul niekto v jednej diskusii. Zdalo sa mi to absurdne, tak som si to overoval a dosiel k tomuto clanku.

Bud je to naivny idiot alebo agent. Vystupuje submisivne, ale nevyzera, ze je to hlupak. Preto si skor myslim, ze je to aktivny agent.
Zobraziť komentár 26.09.2023 - 07:30:42
02
Cize ako som predpokladal - jedna sprava v mediach, ze bol v Rusku, a uz je rusky agent. Cakal by som od agenta trochu viac za 5 rokov. Vela vody teda nenamutil. :) Ale tym ho nejdem ospravedlnovat. Samozrejme, ze to nie je OK a nemal tam ist. Podla mna ma kapacitu max. tak na to, aby to v tom case vyhodnotil ako dovolenku zadarmo.

P.S. Nic si nevytiahol Ty a neobjavil si Ameriku, prave toto sa teraz riesilo v mediach.
Zobraziť komentár 26.09.2023 - 08:09:55
01
Co sa tyka prepojenia Penty a SAS, o ktorom aj vcera hovoril Matovic. Tak som rozbalil posledne cislo Trendu (majitel Penta) a vypadla na mna predvolebna brozura SAS. Symbolicke :-D
Zobraziť komentár 26.09.2023 - 08:55:36
01
Nechapem, preco sa niekto udivuje, ze Penta ako jeden z najvacsich zamestnavatelov v SR (cez 40.000 zamestnancov) nebude mat vztahy napriec politickym spektorm.
A naopak, Republika ma ekonomickeho experta Ostrozlika byvaleho generalneho riaditela Privatbanky (Penta) - to uz nikoho nevyrusuje? V podstate s Pentou ma vztah kazdy druhy.
Zobraziť komentár 26.09.2023 - 09:57:08
015
Poďme si zaspievať.
https://www.youtube.com/watch?v=ulkuc5-cHKE
Zobraziť komentár 26.09.2023 - 10:21:18
00
500ka vo vačku aj v garáži, aj keď zatiaľ iba pre Oľano, ale za "naše":
https://domov.sme.sk/c/23220372/olano-volby-2023-kampan-matovic.html
Zobraziť komentár 26.09.2023 - 10:44:10
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu