Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nie Matovič, nie Fico. Volič.
Mohli voliť PS, KDH, Demokratov, pripadne SAS. Ale nie, na truc iba to najhoršie z výberu...
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 12:05:22
06
Co k tomu dodat :puke:

Prílohy:

Screenshot_20240202_122234.jpg
Screenshot_20240202_122234.jpg 136.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.02.2024 - 12:23:42
01
arrow_leftfoobar napísal:
Na zaciatku Matovicovho mandatu malo OLANO podporu 25% volicov, Smer 18.29%. (volby 2020)
Na jeho konci ziskalo v dalsich volbach OLANO 8.89%, SmeroHlas 37.64%. (volby 2023)

Ziadny dalsi dokaz o tom, ze za Ficov navrat moze Matovic, nie je potrebny.

Prosím prečítaj a zamysli sa, čo si napísal;)

Toto je neskutočná skratka, nelogicke a nesprávne použitie faktov na zdôvodnenie svojho záveru.

PS, edit: nechcel som sa nikoho dotknúť,ani obhajovať či zatracovať tých dvoch spomenutých politikov, len poukázať na medzery vo vyrokovej logike.
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 12:30:46
03
Na konci dna je volic ten, koho musi politicka strana oslovit.
Je to ako ked BMW zacne robit auta s ohyzdnym dizajnom a urcitej casti klientov sa to nepaci, ale cisla predajov povedia, ze to je way to go a marketing rozhodne, ze pojdu cestou ohyzdneho dizajnu.
Je to tiez chyba tych ludi, co to kupovali, ze BMW zacalo robit auta s takym dizajnom?
S volbami je to podobne, strany sa musia prisposobit mysleniu vacsine, ak chcu byt vo volbach uspesne, takze ano, je to chyba politickych stran predovsetkym sucasnej opozicie, ze tu vladne to, co tu vladne. To, aku politiku robi strana po volbach je uz tiez vecou tej strany, pretoze ako sa traduje, vyhraj volby a mozes vsetko plati na 100% a platilo to aj v pripade vlady Olano.
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 12:59:17
00
Ja ti nevim Karle. V zivote som nevolil dezole strany, ani Matovica. Pritom chodim volit vzdy.
Co teda robim zle, ze to nehadzem kretenom? Zamyslam sa nad dosledkami svojich cinov? Zapajam pri volbe rozum? Preto to nehodim niekomu len na zaklade pocitu, emocie, viery, urazenosti, nasratosti, planych slubov a klamstiev?
Vysvetli mi to dodo, lebo mi to nevychadza. Tak som zodpovedny za svoje ciny, alebo nie som? Volim tak, ako sa ja rozhodnem, alebo volim pretoze nejaky Matovic niekde nieco, a ja nic ja muzikant, co to tam len bez rozmyslu a zodpovednosti hodi?

Podla mna je to MOJA VOLBA, MOJA ZODPOVEDNOST a MOJE ROZHODNUTIE. Na zaklade MOJHO ROZUMOVEHO PROCESU, kedy si zhodnotim pre a proti a vyberam to NAJLEPSIE pre krajinu a jej čestnych obyvatelov.

Naposledy upravil cokupit dňa 02.02.2024 - 13:15:33, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:09:39
17
Za svoje ciny si zodpovedny, ale za to kto a ako bude v tejto krajine vladnut v konecnom sucte ako volic zodpovedny nemozes byt. Podla tohto principu by bol kazdy okradnuty zodpovedny za to, ze ho okradli, kazdy zavrazdeny za to, ze ho zabili. To je uz potom anarchia.

Zodpovednost narasta s mocou a tu ma volic malu oproti poslancom, ktorych volil. Ked vyhlasime, ze ludia si za to mozu sami... ano mozu, ale ti, ktori zakladaju a vedu politicke strany, lebo tito ludia su vykonavatelia moci, nie ti, ktori chodia raz za 4 roky k volebnym urnam. Lebo ta zodpovednost ludi nevznika pri volebnych urnach, ale uz pri zalozeni politickej strany, ktoru zalozili tiez ludia a nie nejaka vyssia moc.

Povedzme, ze pojdes k lekarovi, ktoreho si si sam vybral. Ten lekar urobi chybu a ty budes mat dozivotne nasledky. Bude to tvoja chyba, lebo si si vybral zleho lekara?

Naposledy upravil dodo58 dňa 02.02.2024 - 13:29:13, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:14:30
00
Akoze nemozem byt zodpovedny? Svojim hlasom priamo ovplyvnujem to, kto bude poslancom a co tam bude robit, aj v koho ne/prospech to bude robit. Davas priklad okradnutia. Samozrejme ze som spoluzodpovedny, ked si necham peniaze na palubnej doske otvoreneho auta (narocky zveliceny ilustracny priklad). Je predsa dost jasne a logicke, co sa stane a ake to bude mat nasledky.
JA som ich tam nechal, vsetkym na ociach, nezamknute.
A je uplne nepodstatne ze som to spravil preto, lebo Fico mi na tlacovke povedal, ze ak to spravim, Putin mi tam v noci pride dolozit 100nasobnu sumu. Alebo ze som to spravil preto, lebo Matovic ma nastal povinnym ockovanim a ja som sa mu takto chcel pomstit. Stale som to spravil JA a JA som ten, kto toto MOJE ROZHODNUTIE aj vykonal. Moja zodpovednost je tam velmi velka a ocividna. Nie?

A tato moja cast zodpovednosti/viny nijak nesuvisi so zodpovednostou a vinou samotneho zlodeja. On je zlocinec. Kradne, podvadza, zabija, to je jeho "praca". Moja praca je to takymto hajzlom neulahcovat, ale naopak stazovat. Zamknutim a zabezpecenim si majetku, zdravia. Ale aj tym, ze zlocincov nevolim do parlamentu. Pretoze su zlocinci. A zlocinec kradne, podvadza, zabija a v parlamente este aj meni zakony tak, aby to mohol robit beztrestne. A to absolutne nechcem. Zlocin sa vzdy tlacil do politiky. Mojou ulohou je ho tam nepustit. Tym ze sa zamyslim a nezvolim ho..

Naposledy upravil cokupit dňa 02.02.2024 - 13:32:27, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:26:26
01
Ano ovplyvnujes, ale len tvoj hlas nestaci na to, aby sa tam ten poslanec dostal. A ty predsa nenesies zodpovednost aj za ostatnych volicov, ze koho volili. Takze v konecnom dosledku za to, aku vladu mame volic, ako jednotlivec, nemoze.

Co napr. povies na to, ze ta politici denne klamu a zavadzaju? Stale veris, ze na tvoje rozhodnutie, komu hodis hlas, nesie na prvom mieste zodpovednost volic?
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:30:58
00
Lekar spravil chybu, chyby robi kazdy, lebo sme omylni. To je zly priklad. Fico bol zvoleny uz 4x, to nie je chyba, to je vôla. Vieme co je zac a co robi a chceme ho tam a aby to robil. Ziadna chyba ani nahoda.
Hlasy sa scitavaju. Mam plnu zodpovednost za ten svoj. Keby som prisiel k volbam len ja, mam plnu zodpovednost za vsetkych tych, ktorych som si (opakovane) zvolil. Ide iba a len o to, ci volim zlocincov, alebo rozumnych a cestnych. Bez ohladu na matovica alebo fica a bez ohladu na to, koho voli fero z hornej a marika z dolnej. Ja mam zodpovednost za svoj hlas a kedze mam len jeden, kurevsky dobre si vzdy rozmyslim, komu ho davam...
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:41:47
02
Este raz si pozri vysledky volieb kolko % hlasov z celkoveho poctu opravnenych volicov mal Fico. Na "trhu" je kopec neoslovenych "klientov", ktorym je to u riti, ci tam bude Fico, alebo Matovic, lebo chapu, ze len kvoli tomu sa lepsie, alebo horsie, mat nebudu. Cize nie je vobec pravda, ze vacsina chce, aby tam bol Fico a Smer.

Fico nema az taku moc, akoby sa mohlo zdat. Ale zdanlivo ju ma hlavne preto, ze velka cast volicov nedostala adekvatnu ponuku, aby sa k volbam dostavili. Ja ked sa pozriem, kto stoji proti Ficovi, tak ta alternativa je fakt biedna a este aj ta bieda je roztriestena na crepiny.

Cize v tomto duchu tvrdit, ze volici si za to mozu sami. Pozri ako je to tym ludom jedno, o ktorych si to myslis. V konecnom dosledku to trapi iba toho, kto si mysli, ze si za to moze sam.
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:45:18
02
arrow_leftdodo58 napísal:
S volbami je to podobne, strany sa musia prisposobit mysleniu vacsine, ak chcu byt vo volbach uspesne, takze ano, je to chyba politickych stran predovsetkym sucasnej opozicie, ze tu vladne to, co tu vladne. To, aku politiku robi strana po volbach je uz tiez vecou tej strany, pretoze ako sa traduje, vyhraj volby a mozes vsetko plati na 100% a platilo to aj v pripade vlady Olano.

Úprimne, vždy keď čítam niečo takéto sa musím štipnutím uistiť, či sa mi nesníva :tmi: Toto je podľa mňa presne dôvod, prečo sa už 30 rokov točíme v kruhu, spomíname s láskou na komunizmus, skupinovo nadávame na kapitalizmus a blahosklonne ignorujeme, že v politike sa nám presne podľa toho popísaného "receptu" pohybuje stále minimum politikov bez starej dobrej komunistickej minulosti - stále prevláda stará škola, prípadne ich rovnako vychovaná nová generácia ...

Čo sa týka toho prispôsobenia "mysleniu" väčšiny, to ma už vyslovene uráža. Po tom, ako dopadli SLOBODNÉ (!!!) voľby za posledných 20 rokov nemôže byť o myslení alebo zvažovaní faktov ani reči, ten barman Peter pár komentárov dozadu je krásnym príkladom. Človek čo vo veku 38 rokov smrteľne vážne povie, že pán Fico to tu dá konečne do poriadku je rozhodne skôr kategória sústredená na to srdiečko, city a sympatie, racionálne uvažujúca bytosť to ale rozhodne nie ...
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 13:58:27
19
Este raz aj tebe gebula. Nepozeraj len vysledky, ale kukni aj ucast na tych volbach a potom zalamuj rukami nad tou vacsinou, ktora je vlastne v mensine. A preco? Ja myslim, ze vacsina tych, ktori volit nechodia ti povedia: "lebo nie je koho volit".

Vacsina tych volieb, v ktorych bola vysoka ucast, dopadla v neprospech tych stran, ktore volil aj ten 38 rocny barman. A to hovori za vsetko. Pridajme k tomu este tych, ktori zo Slovenska odisli a odpovieme si na to, preco vyhravaju volby Fico alebo Meciar.
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 14:03:05
01
Problémové sú na Slovensku 2 veľké skupiny voličov: dôchodci a štátna správa.
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 14:18:41
02
arrow_leftMarli napísal:
Prosím prečítaj a zamysli sa, čo si napísal;)

Toto je neskutočná skratka, nelogicke a nesprávne použitie faktov na zdôvodnenie svojho záveru.

PS, edit: nechcel som sa nikoho dotknúť,ani obhajovať či zatracovať tých dvoch spomenutých politikov, len poukázať na medzery vo vyrokovej logike.

Faktom je ze vela ludi bolo nasratych po psychickych vylevoch matelka. Aj volilo protistranu z trucu.
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 14:22:35
01
Ja nezalamujem rukami, ani neriešim väčšinu, riešim víťazov ktorí významnou mierou určovali, určujú aj budú určovať smerovanie krajiny (a tam sa teda nie je čím chváliť). Celý rozdiel je v uhle pohľadu na situáciu, a to je asi tak celé - pre mňa voliči (či skôr nevoliči) nie sú žiadne nevinné obete, len dostávajú spätnú väzbu za svoj alibistický prístup. Osobne poznám ľudí, ktorí mi od roku 1998 dávajú opakovane prednášky na tému "nie je koho voliť" - a som si celkom istý, že sa s týmto prístupom toho pre seba prijateľného výberu jednoducho nedožijú. Spoločnosť musí prejsť postupným vývojom, a to s opakovaným volením tých istých ľudí a akceptovaním čoraz väčších prúserov jednoducho nejde. Slovensko je v tomto krajina zázrakov - 60 až 90 % voličov pri jednotlivých stranách napr. nesúhlasí so zmenou trestov za korupciu, ale na ich preferencie to nemá absolútne žiadny vplyv. Nedá sa svietiť, ale to zrovna ako myslenie alebo racionálny prístup ani trochu nevyzerá ...
Zobraziť komentár 02.02.2024 - 14:32:15
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up