S volbami je to podobne, strany sa musia prisposobit mysleniu vacsine, ak chcu byt vo volbach uspesne, takze ano, je to chyba politickych stran predovsetkym sucasnej opozicie, ze tu vladne to, co tu vladne. To, aku politiku robi strana po volbach je uz tiez vecou tej strany, pretoze ako sa traduje, vyhraj volby a mozes vsetko plati na 100% a platilo to aj v pripade vlady Olano.
Úprimne, vždy keď čítam niečo takéto sa musím štipnutím uistiť, či sa mi nesníva

Toto je podľa mňa presne dôvod, prečo sa už 30 rokov točíme v kruhu, spomíname s láskou na komunizmus, skupinovo nadávame na kapitalizmus a blahosklonne ignorujeme, že v politike sa nám presne podľa toho popísaného "receptu" pohybuje stále minimum politikov bez starej dobrej komunistickej minulosti - stále prevláda stará škola, prípadne ich rovnako vychovaná nová generácia ...
Čo sa týka toho prispôsobenia "mysleniu" väčšiny, to ma už vyslovene uráža. Po tom, ako dopadli SLOBODNÉ (!!!) voľby za posledných 20 rokov nemôže byť o myslení alebo zvažovaní faktov ani reči, ten barman Peter pár komentárov dozadu je krásnym príkladom. Človek čo vo veku 38 rokov smrteľne vážne povie, že pán Fico to tu dá konečne do poriadku je rozhodne skôr kategória sústredená na to srdiečko, city a sympatie, racionálne uvažujúca bytosť to ale rozhodne nie ...